xunn Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Arthas bık bık konuşur yine. Illidan yine bir karizmaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zlaneth Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 oyundan ss verin, skillerden haber verin, talentlardan söz edin, hadi ya betaya girenler patiyide düşünün!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Harbi ne zamandır takip edemiyorum ecnebi siteleri. Nedir mage ve rogue'un durumu. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 BAAAAAD TO THE BOOONE rınıınınııı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 BOOOORRN TOO BEEE WIIIIILDD!! Abi konuştuk bunu, yapıcaz çetesini, koyucaz arkaya steppenwolf'u, easy rider olucaz ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Ben arthasın yanında son bosslardan biri olmasını beklerken ya da en azından bir 25 man bossu olmasını; anub'arak'ı çok pis harcamışlar ama.. Azjol-Nerub 71-73 level zone, anub'arak level 74lük 5 man boss :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Eheh sırf bu bebeği alabilmek için engineeringe şu parasız zamanda 500g vererek 375 yaptım. Umarım deli gibi zorlamazlar almak için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Bu arada The Hog'da daha önceden yürüttüğümüz Engineering mount fikri çürüyor. Çünkü anahtara bakarsanız Engineering gerekmiyor ve Horde/Alliance temalı olmalarıda muhtemelen PvP Reward olabileceklerini çağrıştırıyor bana. Belkide Talbuk gibi bişi olur. Şu Open PvP Zone'da Siyah Talbuk almak için gereken gibi bişi olabilir. Herkes bu motoru almak için orada deliler gibi pvp yapıp 300 mark'a alacak gibisinden bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Engineering istemiyor şu anda ama büyük olasılıkla bug. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Tek koltuklusu yok mu bunun ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Adam motoru buldu, tek koltuklusunu istiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 gnome uma çok yakışıcak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Two days ago I talked about the Wrath of the Lich King Mounts and mentionned in the post the new motorcycle mount called "The Hog". I didn't expect it to happen that soon but it looks like the item related to the mount is now unlocked on beta servers! For the moment I'm not really sure if this was caused by a GM testing it or if players can already get it in game but it's definitely here. The item is here, the mount isn't something temporary used in a quest or something and it looks like you can actually get an item and learn the spell just like any other mount. You can also use it in Northrend and Outland. As of today, it's not restricted to engineers and anyone can use it. Of course, keep in mind that this is a beta version of the game and it could be changed in the future. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 insallah istemez engineering :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 abi istememeli , millet direk profession reroll eder bunun için :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Hadi Engineer istememesi bug diyelim, de kardeşim niye sadece outland-northend'de kullanılıyor, uçmayacak heralde bu alet? Niye azerothta kullanamıyoruz onu anlamıyorum. Barrenste 2 tur atmadıktan sonra ne anladım ben bu motordan. Acaba yerde %280 bonusla mı gidecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 xunn said: BOOOORRN TOO BEEE WIIIIILDD!! Abi konuştuk bunu, yapıcaz çetesini, koyucaz arkaya steppenwolf'u, easy rider olucaz ahahah. ayrıca eger o mount engineering istemezse çok pis girişirim ben blizzarda!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 inşallah ister de sen alamazsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 neden alamıyım? engineer kastım ben onun için sapık gibi!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 ben başka birine demiştim anlar o abi sana nie diyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 NİYE BANA DEMİYOSUN O ZAMAN???!?!?! BENIM NE EKSİGİM VAR?!??!?! ahah pardon en son ben yazınca bi an üzerime alındım biraz hassasım şu konuda :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oturanboaa Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Engineering istemicek bencede. Bu arada hemen wotlk talent discussion a geçiş yapıorm. HUNTER SURVIVAL NASI OLMUŞ ÖLE YA OHA ÇÜŞ YUH BRRPPPŞŞŞSDFDFNVF!!!1!!!ONE!!ELEVEN!!ONE1!! Valla saçma özellikle 1vs1 de ÇÜÜÜÜŞ ötesi!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 bunlar yer mountu azerothta kullanılanı ayrıca engineering isticek! İSTEMELİ!! ayrıca hunterların surv zaten rezalet geçen resto druid-rogue vs resto druid-surv hunt geldi resmen adam aglattı chain traple adam beni 5 dk CC'de tuttu resmen aglıyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 İstemezse güzel olur ya. Çünkü daha combat potent meslekleri almam gerekicek, ve o motoru istiyorum lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Belf male ile sürme o motoru pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar