CrayTotem Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Uzun zaman sonra patiye uğramış olmak hoş bir duygu, bu aradan sonra ilk topiğimin bol soru işaretli olması beklenmeyen birşey oldu fakat son zamanlarda MMORPG dünyalarında neler olup bittiğini merak ediyorum.Yorucu bir yılın sonlarına doğru finallerim ve staj dönemim arasında bir süre eski günlerdeki gibi kendimi eve kapatıp birşeyler oynamak istiyorum. MMO bölümünde elimden geldiği kadar araştırma yaptıktan sonra malesef hiçbir şekilde çekici birşeye rastlıyamadım. Bütün topicler çok belirsiz ve karmaşık. Uzun lafın kısası şu anda oynamak için bir MMORPG arıyorum, sizden şu anda ne oynadığınızı ve oynadığınız oyun hakkında ne düşündüğünüzü yazmanızı birde kısaca oyun hakkında bilgi vermenizi rica ediyorum.İlgimi çekerse hemen başlıyacağım.Uzun süre Wow ve Coh oynadım bu nedenle onlara bulaşmak istemiyorum şu sıralar.Bunlar dışında eski bir oyun olabilir yeni bir oyun olabilir fark etmez.Free, abuk sabuk oyunlarıda pek umursayan biri değilim bilginize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 LOTRO ve Florensia oynuyorum, LOTRO aylik ucretli ve PvE tabanli bir oyun, Tolkein hayrani olarak oyun icerisindeki ortam ve konu bende cok guzel ve oynayanlarin akli basinda ve iyimser oyuncular olmasindan dolayi zevkle oynuyorum, Florensia ise F2P oyun ve anime tarzi cizimlerle yapilmis ama su an kapali beta asamasinda, hem kara hem deniz savaslari yapilabiliyor, kendi tayfani ve gemini yaratiyorsun. Ragnarok oynayanlar pek zorluk cekmek diyebilirim. Bekledigim oyunlara gelirsek Stargate Worlds ve Warhammer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 10 güne Age of Conan çıkacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 basligi gorunce Bone acmis diye korktum. neyse, WoW oynuyorum ama, sistem olsa AoCe bakardim, sonra warhammera kayicam nasilsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 warhammeri bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pakize Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 çok yakında aoc çıkıcak onu deniyeceğim aion ve warhammer online'yi bekliyorum. 3'ü çıkınca hangisinde kalacağımı ozaman düşüneceim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 pakize ile aynı fikirdeyim.bende 3 oyun bekliyorum, aoc, warhammeronline, aion :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 WoW oynuyorum, AOC ye göz gezdiricem, Warhammerı bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Wow oynuyorum...Yarın ne olucak diye düşünüyorum...Beklemiyorum artık bir şey süpriz olsun ama gönlümde DIABLO Online var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 LOTRO oynuyorum WAR çıkana kadar zaman öldürmek için, beklentimde siege weaponla fortlara atılmak :) WAGGGHHH! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 1. WoW'un süresi 20'sine kadar kaldı, yenilemeyecem, yeni oyun arıyorum. 2. LotRO enteresan görünüyor, Trial olarak denemek istiyorum ama client çok büyük, patchler de cabası, varsa bir gönüllü DVD'sini gönderecek, kargo parasını hallederiz :) 3. Rappelz denedim, F2P ama parayla item alma var, çok kötü göründü gözüme, Korean Grind Game, sucks donkey balls. 4. Cabal Online denedim, yine F2P ama Premium service sunuyorlar, o da kötü sayılır baya, grind game, kötü :p 5. Florensia, Tales of Pirates, RO benzeri birkaç oyuna baktım, sevmedim çok çocuksu. 6. Mythos diye bir oyun var, çok yakında OpenBeta'ya girecek, gayet güzel görünüyor, eski Diablo 2 yapımcılarının oyunu, F2P olacak ama parayla itemvari şeyler alınacak, bir bakın derim. 7. AoC için, HDD'de yerim yok o.0 Ciddiyim, eski bir HDD var, sıfırdan kurmak eziyet geliyor, o yüzden pass. Ayrıca Funcom'a gıcığım. 8. Flyff denemiştim bir süre önce, R.O.S.E gibi ama sevmedim, grind game yine. 9. Mortal Online (Pre-Alpha) ve Aion (Closed Beta 3) diye 2 yeni oyun var yapım aşamasında, daha fazla bilgilerine ulaşılamıyor, ilk şansta denemek istiyorum. 10. Hellgate London var, sakın diyorum deneme bile. 11.Warhammmer: Age of Reckoning gelicek (inşallah :p) Onu deli gibi beklemekteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Şu anda bişey oynamıyorum, ben de bişeye başlamayı düşünüyorum. Free diye Holic online deniycem, maksat pas atmak. Aslında WoW u denemeyi düşünüyodum ama Warhammer gibi bir oyun gelirken WoW a başlamak ta pek akıl karı değil gibi. Belki bi süre çakma free serverlarda wow oynarım sonra wh a geçerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Eve Online'a başladım 1.5ay önce ve acayip zevk alarak devam ediyorum.Keşke wowda harcadığım o kadar zamanı eve'de harcasaymışım demeye başladım şimdiden. Wowda bulamadığım PVP/loot kafana göre takılmak mevzusunu tam olarak yaşayabiliyorum.Üstelik saatlerce grind mirind yapmayada gerek yok karakterin gelişmesi için.Ara ara girip skilleri triane bırakmam yetiyor. Hatta en zevkli kısmı 3.aydan sonra başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Guild Warsa zaman öldürüyorum. Warhammer gelicek beni benden alacak (İnşallah) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Kısa vadede Warhammer Online, orta vadede Aion, uzun vadede Mortal Online. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Guild wars oynadım bir süre. Oda pek açmamıştı. Warhammerı bende bekliyorum ama onun release date paso ileri atılmıyor mu? Son durum nedir? Lotr düşünmüştüm, halada düşünüyorum. Aoc 10 gün sonra çıkıyorsa en çok o olabilir herhalde şu anda. Aion ve Eve online hakkında bilgim yok onları akşam bir araştırırım.Aslında bende Wakfu yu bekliyorum ama onunda çıkış tarihini ileri ata ata sinir bozdular resmen. Mortal online da ilgimi çekti biraz lakin onada var daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 10 gün sonra aoc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 wow oynuoyurm, bir yandan da niye oynuyorum ben bu oyunu diyorum. bırakırım herhalde bir ara. warhammer gelince ona kaçarım artık. aradaki sürede hl2 modları ftw. mortal online da ilgimi çekmedi değil de, isim uğursuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TambourineMan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 AoC tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Mortal online, isim dandik ya. Aoc kalıyor tek opsiyon.Hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 age of conan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 warhammer ı bekliyorum deli gibin, wow baydı, lotro ya bi girdim o da baycak gibi, aoc çıkıcak onu denicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solaris777 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 bioware in mmo sunu bekliyorum star wars çıkcak diye tam 2,5 yıldır.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 açıkçası bu diablo3.com satılma muabbetinden sonra ciddi ciddi diablo 3 beklemeye başladım ben. gerçi bu bilgisayarla bi oyun oynayamayacağım ama yenilersem; mythos ve mortal online'ı takip edebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 WoW'u yeni bıraktım. Warhammer bekliyorum bende herkes gibi. AoC oynarım diyordum ama bi yerde okudupuma göre wow serbestliği olmayacakmış, belli bir yolda ilerlemek zorunluymuş sanırım. incelemdim kulaktan dolma bilgi olarak duydum. O yüzden Aoc'tan daha başta soğudum. Serbestlik online bir oyunda en çok istediğpim şey.. Stargate Worlds'ü de merak ediyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar