Horrible Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 kingpin seni süper anlıorum şuan çünkü aynı şei yaşıorum ya .... Adam 1 hafta önce geldi bana seni seviorum vs. bi sürü laf etti 3 gün sonra başka kızla flört edio :S çok sinirliim düşnüp düşünüp ağlıyorum.Ve beyfendiye bugün çıkıo musunuz die sorduum da hayır ama hoşlanıorum dedi. OFf offf naptım ben bunu hakedicek. Sevmicem bi daha kimseyi yaa :@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Ne abuk subuk insanlarla yakınlaşıyorsunuz yarabbi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 açıkçası kız olsaydım sana katlanmazdım eralp . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Xaenin said: Ne abuk subuk insanlarla yakınlaşıyorsunuz yarabbi. haklılar ama allah benden 1 tane yarattı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Xaenin said: Ne abuk subuk insanlarla yakınlaşıyorsunuz yarabbi. başta böyle olmuyolar ama mükemmeli oynuyolar daha sonra çıkıyo ne mal oldukları. anlayamıyor insan doğal olarak.zaman sadece herşeyin ilacı zaman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 malik said: açıkçası kız olsaydım sana katlanmazdım eralp . halamın bıyığı olsaydı amcam olurdu, saydı etseydi geçelim bunları :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 düşünmeye değmez. zamanında birini fazla düşünme aptallığını ben de yaptım. aptallık diyorum çünkü harbiden öyle. yani niye düşünüyosun takıyosun ki bu kadar demi. bugün var yarın yok. demet ablanı dinle sen bak (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Ucuz yırtmışsın bence sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Terk etmek tek tarafli olmaz.. Terkedilis olarak adlandirirsak iki taraf birbirini bir paylasimin son raddesine geldigine inanmis halde birbirleri ile o paylasimi surduremeyeceklerinin bilincinde veyahut tek kisi bilincinde digeri o bilinci anlamak icin suresini beklerken gerceklesir bu olay. Tabi o sureci algilayan kisi icin bir sorun yok gibidir ama sureci algilayamayan kisi icin buyuk bir sorun ve hatta algisini kapamasina da yol acabilmektedir bu durum. ''Gibidir'' kanisina donecek olursak o algi surecini hizla algilayan kiside ise o alginin getirdigi bir hafiflik ve bosluk mevcuttur ve bazi vakitler herkes bu boslugu ve hafifligi yanlis yorumlayarak daha buyuk yanlislara yelken acabilmektedirler.. Son soz olarak sen terk edilmedin.Sadece paylasiminiz sonlandi ve terkedilisi yasadiniz..Sizi terk eden ise aranizdaki bag oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Ah kingpin azizim sana age of conan ı almayı tavsiye ediyorum :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 güzel bir şey olmasa da sonuçta içmek için iyi bir bahane. yılbaşında terk edilme gibi bir deneyimim bile oldu. ama pek zevk vermiyor. saat 1'den sonra ben iptaldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 yeni gelişmeleri de yazayım bari tam olsun. mayfest 3. günü ben bunu başka biriyle el ele tutuşurken görünce doğal olarak alkole başvurdum zira viski en yakın dostum oldu o gün, alkolünde gazıyla küfürsüz ancak küfürden daha ağır bir mesaj atmışım. daha sonra kendisi tarafından bilmeden etmeden karalamak yorum yapmak çok kolay haklısın ne diyeyim tarzında bir mesaj gelmesi üzerine epey bir mesajlaştık. uzun ısrarlarım sonucunda yanındaki kişinin kim olduğunu anlattı 5 senedir çıktığı 15 yıllık cocukluk arkadaşıymış peki tamam buraya kadar bişey yok, e elini tutarken gördüm? e hadi buraya kadar da tamam çocukluk arkadaşıdır vesaire yaptığım bir takım ajanlıklar sonucu facebookta in a relationship with hede hödö yü görmem üzerine kendisine bu hede hödö de çocukluk arkadaşın mı diye mesaj atınca bu işin tadı kaçtı, ne için çabalıyoruz tarzında mesajlar aldım. ağrıma giden de bu oldu zaten kızın göz göre göre yalan söylemesi bir de üstüne üstlük zeytinyağı gibi yukarı çıkmaya çabalaması beni benden aldı insanda birazda haysiyet olur ağke. güven çok önemli bir şey, ciddiyim. daha sonra kendisine son mesajı atıp telefonu kapadım (muhtemelen cevap vericek, ama ben sabah açacağım için telefonu hasie diyip sileceğim) ama rahatladım yani. (her biri 4 mesaj uzunluğunda yaklaşık 15 mesajı özetledim sadfds) hayır bu yaşıma geldim, yalnız yaşıyorum evde kimse yok sabah kalkıyorum hüngür hüngür ağlıyorum akıl sağlığım bozuldu anasını satiyim. çok kötü ya yalnız yaşıyorsanız aman diyeyim evde birilerinin olması çok şey katıyor. ilk tecrübeninde böyle vasat yaşanmasının bedeli çok ağırmış. ps: bakmayın öyle esprili bir dilde anlatmaya çalışıyorum da iyi değilim genel itibariyle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 abi işin zor , kolay gelsin diorum. hele kızı çok seviorsan o çok daha zor ama yapabileceğin bir şey yok. ya kızı unutacaksın ya da sonuna kdr peşinden koşacaksın. ikinci muhabbet seni fazla zorlar ama birincide de çok daha farklı bi muhabbet olmaz ama eninde sonunda unutmak zorunda kalacaksın bence ne kdr erken olursa o kdr ii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Kötü bir durum tabii,ilkin olduğunu varsayarsak çok berbat bir durum,büyük ihtimal başa bela olursun varsayımı içinde ilişki yok felan demiş tabi bu ekstradan kötü bir durum baş belası olarak görülmek onun dışında üste çıkmasını normal karşılıyorum kendini çok haklı görüyor tüm bu olanlardan sonra ağzınla kuş tutsan haksız olduğunu felan kabul etmez en fazla senle tanışmam hataydı distürü bazında hareket eder ki bu seni iyice deli eder ,o yüzden öfkene ve sinirine hakim olmaya çalış ve bol bol arkadaşlarınla dolaş en olmadı ağbi gelin bizde kalın diye bir kaç arkadaşını ikna et,psikolog a git anti depresan felan al öbür türlü ağlarsın içersin ağlarsın içersin günlerin böyle geçer. Yani sen her ne kadar duygu yoğunluğu içinde olsanda o şuan böyle bir durumda değil olmayacakta ki her ne kadar laf saydırsanda şuan için hala seviyorsun sevmesen değer vermesen ağlamazsın içkiye vurmassın kendini,o yüzden onu anlamaya çalış ciddi anlamda çünkü şu durumda ne unutabilirsin nede aşağılık gözle baksan için rahat eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=uy0xCufTw-w Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 YAA SUKRU OF YA, ADAM BENDEN HIZLI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Bilader neyin pesindesin sen hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 bana mı dedin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Sana diyorum tabii. Birak artik yani. Bitmis gitmis. Ay bu kim su kim sevgilin mi var yok mu hede hodo... Sonu yok bunun. Naparsa yapsin. Sana ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 sana noluyo lan asıl sdfk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 dfsfds harbi sana ne oluyor asıl ?:) bişeyin peşinde değilim kimle çıkarsa çıksın benim merak ettiğim şey değer verdiğim bir insan evladının bana dürüst olma nezaketini gösterip gösterememiş olmasıydı zira öğrendim sonucunu unutmak daha kolaylaştı benim için. ha niye anlattım sorusuna gelince, rahatlamak için başka bir sebebi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 goosfraba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Sinan yine sert çıkmış dsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Penthesilea said: bıdıbıdı lan heralde, bizim aklımıza geldi çoktan yeto ahhaasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Ne demek bana ne? Belki benim sevgilim su an kiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar