Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

terk edilmek

kingpin

Öne çıkan mesajlar

o sizin ayibiniz.

gokte ucan kuslar es es
su bagrimda sonmez ates
sanki birden sondu gunes
terkedildim
terkedildim

yalniz akan sular gibi
tozlu tasli yollar gibi
terkedildim
terkedildim

elim kolum bagli kaldi
acilmadan cikti fali
cikmaz ola dort bir yani
terkedildim
terkedildim

yosun tutmus taslar gibi
boynu bukuk kuslar gibi
affolmayan suclar gibi
terkedildim
terkedildim

terkedildim kaderime
talih artik gul yuzume
terkedildim
terkedildim
aci doldu yuregime

suya hasret toprak gibi
dalda solan yaprak gibi
sozu bitmis dudak gibi
terkedildim
terkedildim kaderime
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:
o sizin ayibiniz.

gokte ucan kuslar es es
su bagrimda sonmez ates
sanki birden sondu gunes
terkedildim
terkedildim

yalniz akan sular gibi
tozlu tasli yollar gibi
terkedildim
terkedildim

elim kolum bagli kaldi
acilmadan cikti fali
cikmaz ola dort bir yani
terkedildim
terkedildim

yosun tutmus taslar gibi
boynu bukuk kuslar gibi
affolmayan suclar gibi
terkedildim
terkedildim

terkedildim kaderime
talih artik gul yuzume
terkedildim
terkedildim
aci doldu yuregime

suya hasret toprak gibi
dalda solan yaprak gibi
sozu bitmis dudak gibi
terkedildim
terkedildim kaderime

allahta belamı versin aynı sarkı gelmediyse aklıma ahausdfhausdf
Şener Şen sölüyodu bide bunu bir filmde çok iyi hatırlıyorum.
Süperdi..
Sosyal ağlarda paylaş

Kendimi solucan gibi görüyorum. Terk edildim, hem de en sevdiğim ve güvendiğim insan tarafından...
Beni neden sevmedi? Başlarda sevdiğini sanıyordum. Elimi tutuşu, dudaklarımı yakalayışı, geceleri sarılması, uyku arasında adımı fısıldaması yalan mıydı? Uçakla İstanbul'a giderken kendi kokum geliyor burnuma. Ne önemi var? Sevilmeyen, istenmeyen bir kadın koksa ne olur? Dünyada ne kadar insan var benim gibi hisseden ve yaşayan. İstenmediği için insanlığını, insan olmanın gereklerini unutup leş gibi kokan...
Sosyal ağlarda paylaş

Eternal said:
aquila said:
o sizin ayibiniz.

gokte ucan kuslar es es
su bagrimda sonmez ates
sanki birden sondu gunes
terkedildim
terkedildim

yalniz akan sular gibi
tozlu tasli yollar gibi
terkedildim
terkedildim

elim kolum bagli kaldi
acilmadan cikti fali
cikmaz ola dort bir yani
terkedildim
terkedildim

yosun tutmus taslar gibi
boynu bukuk kuslar gibi
affolmayan suclar gibi
terkedildim
terkedildim

terkedildim kaderime
talih artik gul yuzume
terkedildim
terkedildim
aci doldu yuregime

suya hasret toprak gibi
dalda solan yaprak gibi
sozu bitmis dudak gibi
terkedildim
terkedildim kaderime

allahta belamı versin aynı sarkı gelmediyse aklıma ahausdfhausdf
Şener Şen sölüyodu bide bunu bir filmde çok iyi hatırlıyorum.
Süperdi..

aynen üşendim copy paste e ahahah
Sosyal ağlarda paylaş

1 hafta öncesine kadar aa aşkım senii çok seviorum valla öss yüzünden böyle oluo össden sonra herşey güzel olacak diyerek benden ayrılan erkek arkadaşımı ertesi gün başka bi kızla gördüm ve sanırım son 1 haftadır o kızla flört ediyorlar :S

Sanırım gerçek anlamda terk edildm. Össye 1 ay kala ne yapacaımı bilmeden gece düşünmekten uyuyamadan, ota boka ağlayarak günlerim geçiyor. Valla ne diim terk edilmek zor zanaat ama alışır insan elbet zamanla diyerekten sallamamaya ve içimde aptal gibi hala bi umut besleyerek, hala aslında beni seviodur ya o kızla aralarında birşey yoktur diyerek kendimi avutuyorum =)

TÜm terk edilenlere (özellikle konuyu sen açtıın için sana kingpin'cim) bu da gelir geçer diyor ve nazım hikmet'in şiiriyle yazımı bitiriyorum =)

gözlerim gözünde aşkı seçmiyor
onlardan kalbime sevda geçmiyor
ben yordum ruhumu biraz da sen yor
çünkü bence şimdi herkes gibisin

yolunu beklerken daha dün gece
kaçıyorum bugün senden gizlice
kalbime baktım da işte iyice
anladım ki sen de herkes gibisin

büsbütün unuttum seni eminim
maziye karıştı şimdi yeminim
kalbimde senin için yok bile kinim
bence sen de şimdi herkes gibisin
-- (1918), yaz, kadıköy --

nazım hikmet ran
Sosyal ağlarda paylaş

bir kere terkedildim.oda benim ilk ve sen terkedilişim oldu

hani her erkeğin yaşaması gereken tecbübeler vardır ya.oda benim ilk aşk tecrubemdi.olmadı.bendede sorun vardı onda da.ama işte bitmeyebilirdi.terketti.o terkediş beni 2 ay öldürdü.ama ondan sora ztn aşık olmadım ama yinede sevgililerime karşı anlayışım deişti.onun bana yaşattıgını ben başkalarına yaşatıyorum malaesef.terkedip kurtuluyorm.
Sosyal ağlarda paylaş

Bi de şöyle bişey vardı, ayrılmışlara tam gidiyor nerde karşılaşsam atıyorum hemen;

Bir aşk için yapabileceğin her şeyi yaptığına inanıyorsan ve buna rağmen hala yalnızsan, için rahat olsun. Giden zaten gitmeyi kafasına koymuştur ve yaptıkların onun dudağında hafif bir gülümseme yaratmaktan başka hiçbir ise yaramayacaktır. Sen kendini paralarken o bahaneler bulmaya hazırdır. Hani ağzınla kuş tutsan "Bu kuşun kanadı neden beyaz değil?" diye bir soruyla bile karşılaşabilirsin. Yaptıklarınla değil yapmadıklarınla yargılanırsın her zaman. Bu mahkemede hafifletici sebepler yoktur. İyi halin cezanda indirim sağlamaz. Sen, "Ama senin için sunu yaptım" derken o, "Şunu yapmadın" diye cevap verecektir. Ve ne söylesen karşılığında mutlaka başka bir iddiayla karşılaşacaksındır. Üzülme, sen aşkı yaşanması gerektiği gibi yaşadın. Özledin, içtin, ağladın, güldün, şarkılar söyledin, düşündün, şiirler yazdın. "Peki o ne yaptı " deme. Herkes kendinden sorumludur aşkta. Sen aşkını doya doya yaşarken o kendine engeller koyuyorsa bu onun sorunu. Bir insan eksik yaşıyorsa ve bu eksikliği bildiği halde tamamlamak için uğraşmıyorsa sen ne yapabilirsin ki onun için? Hayatı ıskalama lüksün yok senin.
Nazım Hikmet

Sosyal ağlarda paylaş

aşk acısı üzerine çok kafa yordum.Lan rahat adamsın niye böyle oluyo falan diye.Yok malesef negatif.Acısı bile ayrı bi güzel diyordum, hatta hala diyorum :(.Başka bir insan yapıyor insanı, artık eski kendini bulamıyorsun.Zaman da ilacı değil, vakit geçtikçe daha çok oturuyor.Tabi ne kadar bağlandığına bağlı.Uzak durmak en iyisi bu işlerden.Hatta gay bile olunabilir bu yüzden, neyse baba ya olmuyo diye terkeder en azından daha bi erkek muhabbeti döner.
Kolay gele
Sosyal ağlarda paylaş

heh mayfestin son günü yine o kadar insanın arasında onu görüyorum bu sefer daha kolay oluyor çünkü önce köpeği fark ediyorum(ender bir cins belki de koca bilkentte o kızda vardır) bi bakıyorum köpeği gezdiren kişiye bir erkek, elini tutuyor, yavaş yavaş gidiyorlar. ben yine balyoz yemişe dönüyorum yanındaki dallamanın kim olduğunu kestirmeye çalışıyorum benim için ayrıldığı erkek arkadaşı mı yoksa yeni biri mi gerçi bişey fark etmeyecek ya benden 1.5 hafta sonra birileri ile görüyorsam ki görme sürem 1.5 hafta kesin daha önce olmuştur olay beni resmi olarak başkası için terk etmiş olduğuna kanaat getirdim. hayır anlamadığım bir insan bu kadar karaktersiz ve aşağlık olabilir mi yav? daha öncede anlattığım gibi 2. defa beraber oluyoruz biri 1 sene önce idi hoş birinde ben terk ettim, 2. sinde terk edildim ama ikisinde de benden önce sevgilisi vardı sevgilisini bıraktı vesaire ulan kendimi f1 yarışlarındaki pitstop gibi hissediyorum anasını satiyim, araba gelir lastikleri değişir, bakımı yapılır, benzin doldurulur sonra araba yoluna(hayatına) devam eder.

o değil de herşeyi ilk yaşadığım bir insan olunca unutması gerçekten zor bir hal alıyor. başka birine yakınlaştığımda ister istemez bu ilişkim aklıma gelecek, eski ilişkimdeki nitelikleri arıcam vesaire düşünmek bile içini sıkıyor insanın.
Sosyal ağlarda paylaş

Yani benim karakterim birazcık farklı, kendi açımdan bakınca var o yüzden. Yani biri beni terkettikten 1 hafta sonra başka birinin elini tutabilecek kadar karakter yoksunuysa dediğin gibi, ben akti zamanında böyle bir insan için b derece üzüldüğümden dolayı kendime kızarım deli gibi. Silerim sonra da kafamdan, hiç sorunsuz. Sonuçta bence düşünmen gereken şey sen onun için bu kadar üzülüp, yani gidip DİDO sözleri yazarken o senin için ne yaptı? Gitti başka bi dallamanın elini tuttu öptü vs. Üzüldüğüne değdi mi yani? Senin üzüldüğün kadar o da üzülseydi belki içine gömebileceğin bişeyler olabilirdi ama bence senin tarafından gelen ne negatif ne de pozitif bir duyguyu haketmiyor bayan arkadaşımız.
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:
Yani benim karakterim birazcık farklı, kendi açımdan bakınca var o yüzden. Yani biri beni terkettikten 1 hafta sonra başka birinin elini tutabilecek kadar karakter yoksunuysa dediğin gibi, ben akti zamanında böyle bir insan için b derece üzüldüğümden dolayı kendime kızarım deli gibi. Silerim sonra da kafamdan, hiç sorunsuz. Sonuçta bence düşünmen gereken şey sen onun için bu kadar üzülüp, yani gidip DİDO sözleri yazarken o senin için ne yaptı? Gitti başka bi dallamanın elini tuttu öptü vs. Üzüldüğüne değdi mi yani? Senin üzüldüğün kadar o da üzülseydi belki içine gömebileceğin bişeyler olabilirdi ama bence senin tarafından gelen ne negatif ne de pozitif bir duyguyu haketmiyor bayan arkadaşımız.

Zaten şunları aklının kabul ettiği kadar kalbin de kabul etse sorun kalmaz. Oturp düşündüğünde tamam o kız geziyo belki, beni düşünmüyor, ben aptal mıyım diye soruyorsun ama aklınla sadece. Öyle işte. Kısacası kalbine hükmedemiyor insan. :'
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...