aquila Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 o sizin ayibiniz. gokte ucan kuslar es es su bagrimda sonmez ates sanki birden sondu gunes terkedildim terkedildim yalniz akan sular gibi tozlu tasli yollar gibi terkedildim terkedildim elim kolum bagli kaldi acilmadan cikti fali cikmaz ola dort bir yani terkedildim terkedildim yosun tutmus taslar gibi boynu bukuk kuslar gibi affolmayan suclar gibi terkedildim terkedildim terkedildim kaderime talih artik gul yuzume terkedildim terkedildim aci doldu yuregime suya hasret toprak gibi dalda solan yaprak gibi sozu bitmis dudak gibi terkedildim terkedildim kaderime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 arkadaşım biz göremiyoruz koymasana youtubedan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 goremiyosaniz hayal edin. http://www.youtube.com/watch?v=o09XwSO6wro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 aquila said: o sizin ayibiniz. gokte ucan kuslar es es su bagrimda sonmez ates sanki birden sondu gunes terkedildim terkedildim yalniz akan sular gibi tozlu tasli yollar gibi terkedildim terkedildim elim kolum bagli kaldi acilmadan cikti fali cikmaz ola dort bir yani terkedildim terkedildim yosun tutmus taslar gibi boynu bukuk kuslar gibi affolmayan suclar gibi terkedildim terkedildim terkedildim kaderime talih artik gul yuzume terkedildim terkedildim aci doldu yuregime suya hasret toprak gibi dalda solan yaprak gibi sozu bitmis dudak gibi terkedildim terkedildim kaderime allahta belamı versin aynı sarkı gelmediyse aklıma ahausdfhausdf Şener Şen sölüyodu bide bunu bir filmde çok iyi hatırlıyorum. Süperdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Kendimi solucan gibi görüyorum. Terk edildim, hem de en sevdiğim ve güvendiğim insan tarafından... Beni neden sevmedi? Başlarda sevdiğini sanıyordum. Elimi tutuşu, dudaklarımı yakalayışı, geceleri sarılması, uyku arasında adımı fısıldaması yalan mıydı? Uçakla İstanbul'a giderken kendi kokum geliyor burnuma. Ne önemi var? Sevilmeyen, istenmeyen bir kadın koksa ne olur? Dünyada ne kadar insan var benim gibi hisseden ve yaşayan. İstenmediği için insanlığını, insan olmanın gereklerini unutup leş gibi kokan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 şener şen versiyonunu ben koyacaktım da işte aqu müjde ar versiyonunu koymuş o da söylüyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Eternal said: aquila said: o sizin ayibiniz. gokte ucan kuslar es es su bagrimda sonmez ates sanki birden sondu gunes terkedildim terkedildim yalniz akan sular gibi tozlu tasli yollar gibi terkedildim terkedildim elim kolum bagli kaldi acilmadan cikti fali cikmaz ola dort bir yani terkedildim terkedildim yosun tutmus taslar gibi boynu bukuk kuslar gibi affolmayan suclar gibi terkedildim terkedildim terkedildim kaderime talih artik gul yuzume terkedildim terkedildim aci doldu yuregime suya hasret toprak gibi dalda solan yaprak gibi sozu bitmis dudak gibi terkedildim terkedildim kaderime allahta belamı versin aynı sarkı gelmediyse aklıma ahausdfhausdf Şener Şen sölüyodu bide bunu bir filmde çok iyi hatırlıyorum. Süperdi.. aynen üşendim copy paste e ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 1 hafta öncesine kadar aa aşkım senii çok seviorum valla öss yüzünden böyle oluo össden sonra herşey güzel olacak diyerek benden ayrılan erkek arkadaşımı ertesi gün başka bi kızla gördüm ve sanırım son 1 haftadır o kızla flört ediyorlar :S Sanırım gerçek anlamda terk edildm. Össye 1 ay kala ne yapacaımı bilmeden gece düşünmekten uyuyamadan, ota boka ağlayarak günlerim geçiyor. Valla ne diim terk edilmek zor zanaat ama alışır insan elbet zamanla diyerekten sallamamaya ve içimde aptal gibi hala bi umut besleyerek, hala aslında beni seviodur ya o kızla aralarında birşey yoktur diyerek kendimi avutuyorum =) TÜm terk edilenlere (özellikle konuyu sen açtıın için sana kingpin'cim) bu da gelir geçer diyor ve nazım hikmet'in şiiriyle yazımı bitiriyorum =) gözlerim gözünde aşkı seçmiyor onlardan kalbime sevda geçmiyor ben yordum ruhumu biraz da sen yor çünkü bence şimdi herkes gibisin yolunu beklerken daha dün gece kaçıyorum bugün senden gizlice kalbime baktım da işte iyice anladım ki sen de herkes gibisin büsbütün unuttum seni eminim maziye karıştı şimdi yeminim kalbimde senin için yok bile kinim bence sen de şimdi herkes gibisin -- (1918), yaz, kadıköy -- nazım hikmet ran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 bir kere terkedildim.oda benim ilk ve sen terkedilişim oldu hani her erkeğin yaşaması gereken tecbübeler vardır ya.oda benim ilk aşk tecrubemdi.olmadı.bendede sorun vardı onda da.ama işte bitmeyebilirdi.terketti.o terkediş beni 2 ay öldürdü.ama ondan sora ztn aşık olmadım ama yinede sevgililerime karşı anlayışım deişti.onun bana yaşattıgını ben başkalarına yaşatıyorum malaesef.terkedip kurtuluyorm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 ERmeneklilerin güzel bi lafı vardır. "Biz giden hatunun topuğuna bakmayız" diye. SEverim güzel laftır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Bi de şöyle bişey vardı, ayrılmışlara tam gidiyor nerde karşılaşsam atıyorum hemen; Bir aşk için yapabileceğin her şeyi yaptığına inanıyorsan ve buna rağmen hala yalnızsan, için rahat olsun. Giden zaten gitmeyi kafasına koymuştur ve yaptıkların onun dudağında hafif bir gülümseme yaratmaktan başka hiçbir ise yaramayacaktır. Sen kendini paralarken o bahaneler bulmaya hazırdır. Hani ağzınla kuş tutsan "Bu kuşun kanadı neden beyaz değil?" diye bir soruyla bile karşılaşabilirsin. Yaptıklarınla değil yapmadıklarınla yargılanırsın her zaman. Bu mahkemede hafifletici sebepler yoktur. İyi halin cezanda indirim sağlamaz. Sen, "Ama senin için sunu yaptım" derken o, "Şunu yapmadın" diye cevap verecektir. Ve ne söylesen karşılığında mutlaka başka bir iddiayla karşılaşacaksındır. Üzülme, sen aşkı yaşanması gerektiği gibi yaşadın. Özledin, içtin, ağladın, güldün, şarkılar söyledin, düşündün, şiirler yazdın. "Peki o ne yaptı " deme. Herkes kendinden sorumludur aşkta. Sen aşkını doya doya yaşarken o kendine engeller koyuyorsa bu onun sorunu. Bir insan eksik yaşıyorsa ve bu eksikliği bildiği halde tamamlamak için uğraşmıyorsa sen ne yapabilirsin ki onun için? Hayatı ıskalama lüksün yok senin. Nazım Hikmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 aşk acısı üzerine çok kafa yordum.Lan rahat adamsın niye böyle oluyo falan diye.Yok malesef negatif.Acısı bile ayrı bi güzel diyordum, hatta hala diyorum :(.Başka bir insan yapıyor insanı, artık eski kendini bulamıyorsun.Zaman da ilacı değil, vakit geçtikçe daha çok oturuyor.Tabi ne kadar bağlandığına bağlı.Uzak durmak en iyisi bu işlerden.Hatta gay bile olunabilir bu yüzden, neyse baba ya olmuyo diye terkeder en azından daha bi erkek muhabbeti döner. Kolay gele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 heh mayfestin son günü yine o kadar insanın arasında onu görüyorum bu sefer daha kolay oluyor çünkü önce köpeği fark ediyorum(ender bir cins belki de koca bilkentte o kızda vardır) bi bakıyorum köpeği gezdiren kişiye bir erkek, elini tutuyor, yavaş yavaş gidiyorlar. ben yine balyoz yemişe dönüyorum yanındaki dallamanın kim olduğunu kestirmeye çalışıyorum benim için ayrıldığı erkek arkadaşı mı yoksa yeni biri mi gerçi bişey fark etmeyecek ya benden 1.5 hafta sonra birileri ile görüyorsam ki görme sürem 1.5 hafta kesin daha önce olmuştur olay beni resmi olarak başkası için terk etmiş olduğuna kanaat getirdim. hayır anlamadığım bir insan bu kadar karaktersiz ve aşağlık olabilir mi yav? daha öncede anlattığım gibi 2. defa beraber oluyoruz biri 1 sene önce idi hoş birinde ben terk ettim, 2. sinde terk edildim ama ikisinde de benden önce sevgilisi vardı sevgilisini bıraktı vesaire ulan kendimi f1 yarışlarındaki pitstop gibi hissediyorum anasını satiyim, araba gelir lastikleri değişir, bakımı yapılır, benzin doldurulur sonra araba yoluna(hayatına) devam eder. o değil de herşeyi ilk yaşadığım bir insan olunca unutması gerçekten zor bir hal alıyor. başka birine yakınlaştığımda ister istemez bu ilişkim aklıma gelecek, eski ilişkimdeki nitelikleri arıcam vesaire düşünmek bile içini sıkıyor insanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Başka birine yaklaştığında bu ilişkin aklına gelecekse hiç yaklaşma. Çok zararlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 abi gelmeme gibi bir imkan var mı sence ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 yok herşeyin çaresi zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Yani benim karakterim birazcık farklı, kendi açımdan bakınca var o yüzden. Yani biri beni terkettikten 1 hafta sonra başka birinin elini tutabilecek kadar karakter yoksunuysa dediğin gibi, ben akti zamanında böyle bir insan için b derece üzüldüğümden dolayı kendime kızarım deli gibi. Silerim sonra da kafamdan, hiç sorunsuz. Sonuçta bence düşünmen gereken şey sen onun için bu kadar üzülüp, yani gidip DİDO sözleri yazarken o senin için ne yaptı? Gitti başka bi dallamanın elini tuttu öptü vs. Üzüldüğüne değdi mi yani? Senin üzüldüğün kadar o da üzülseydi belki içine gömebileceğin bişeyler olabilirdi ama bence senin tarafından gelen ne negatif ne de pozitif bir duyguyu haketmiyor bayan arkadaşımız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Süperim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 tam olarak bunu duymaya ihtiyacım vardı sanırım, süpersin harbiden xae :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Boyband kurcam zaten sdfgh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 vur geç düşünme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 ben o basit bilkent kızlarından biri değilim diyen bir insanın dürüst olup doğruyu söyleyemecek kadar basit olması da ayrıca ironikmiş şimdi fark ediyorum, sadfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Xaenin said: Yani benim karakterim birazcık farklı, kendi açımdan bakınca var o yüzden. Yani biri beni terkettikten 1 hafta sonra başka birinin elini tutabilecek kadar karakter yoksunuysa dediğin gibi, ben akti zamanında böyle bir insan için b derece üzüldüğümden dolayı kendime kızarım deli gibi. Silerim sonra da kafamdan, hiç sorunsuz. Sonuçta bence düşünmen gereken şey sen onun için bu kadar üzülüp, yani gidip DİDO sözleri yazarken o senin için ne yaptı? Gitti başka bi dallamanın elini tuttu öptü vs. Üzüldüğüne değdi mi yani? Senin üzüldüğün kadar o da üzülseydi belki içine gömebileceğin bişeyler olabilirdi ama bence senin tarafından gelen ne negatif ne de pozitif bir duyguyu haketmiyor bayan arkadaşımız. Zaten şunları aklının kabul ettiği kadar kalbin de kabul etse sorun kalmaz. Oturp düşündüğünde tamam o kız geziyo belki, beni düşünmüyor, ben aptal mıyım diye soruyorsun ama aklınla sadece. Öyle işte. Kısacası kalbine hükmedemiyor insan. :' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 ne olurdu şu heroes taki haitli abinin özelliğine sahip olsak, veya mib teki o flash atan zımbırtıya, fiuuvv bi tane atıyorsun bi daha kızı mızı hatırlamıyorsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar