progamer Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Oyun çok iyi olmuş. Kontroller çok rahat. İlk oynadığımda hafif baş dönmesi yaptı ama bi kere alışınca bir problem olmuyor. Demo'da birde time-trial vardı story'nin ilk bölümü dışında ama onuda sadece pre-order edenler oynayabiliomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 demo yu 2 kere , sıkıldıkca devamlı oynuyorum, bayildim dogrusu. Hatta butun fps lere bakisimi degistirdi, evlerin, binalarin uzerinden hizlica ziplayisim geliyor. oyuna caip hizli, devamli kostugunuz icin acaip bir andrenalin var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 demo mu, nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 X-Box 360 ve Playstation 3'te. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 bu arada ayaklarını ve ellerini call of cthulu da da gorebiliyosun yani hızlıcana yere bakarsan ellerinin havada sallandıgını ve ayaklarının oynadıgını goruyosun özentiler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 LathspeLL said: X-Box 360 ve Playstation 3'te. ah ulan ben de heyecanlandım PC bölümünde olduğu için PC'de de demosu çıktı oynanıyor diye. neden böyle bi tuhaflık yaptıkları ayrı bi konu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 pc versiyonu 2009 da çıkacak ondandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 o daha da ayıp. peki 2009 neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 PC'yi bilmeden konu uplayanlar alacakları tepkilere hazırlıklı olsunlar. This is Sparta! diye bağırasım geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 konsol bolumu igrenc, hic konusmuyorlar orada, burada konusalim dedik siz SADECE PC si olan arkadaslarla :D haftaya 11 inde baslariz buradan anlatmaya oyunu, siz 2009 u beklerken (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 döverim :( pc'nin ne suçu var ya. yazık, bize de acıyın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 aa le parkour'u oyun yapmıslar :) grafikler sistem zorlayacak kadar abartı gorunmedi bana nedense, herkes oynayabilir miyiz acaba diye supheye dusmus ama crysis, assassin's creed, mass effect falan oynadıktan sonra su grafikler hic tatmin edici düzeyde değil. bi de videodaki iki bina arasındaki borulara zıplayarak gelip ordan yuruyerek karsıya gecme hareketini bi insan evladı yapsın, cıkarıcam altımı taksim'in ortasında yok mu beni fiken diye bagırıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 draedan said: D haftaya 11 inde baslariz buradan anlatmaya oyunu, siz 2009 u beklerken (:P) Neyse ki sen daha bu satırları yazmadan bunu düşünüp yeni bir bölüm kuralı ekledim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 haha işte bu yaa. böyle alan yetkilisine can kurban sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 arcane said: draedan said: D haftaya 11 inde baslariz buradan anlatmaya oyunu, siz 2009 u beklerken (:P) Neyse ki sen daha bu satırları yazmadan bunu düşünüp yeni bir bölüm kuralı ekledim :) nerde ben görmedim... :D uzun uzun okumaya da üşeniom... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 - Çoklu platform oyunların (ör: PC / XBOX) PC dışındaki platformlar için olan muhabbeti konsol bölümüne aittir. Mesaj atarken, konu diriltirken, uplarken bunu göz önünde bulundurun. Mesela PC'ye demosu çıkmadıysa bu bölümdeki başlığını uplayıp demosu çıktı demeyin. lol, cumle cuk oturdu :D.... ` Mesela PC'ye demosu çıkmadıysa bu bölümdeki başlığını uplayıp demosu çıktı demeyin. ` Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Yeni bir kural, ileride az da olsa değişecektir. Sorunu bu oyunlar çıkmadan tespit edebilmiş olmak iyi birşey ve bunu bu konudaki mesajlara borçluyuz. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 zaten başlığın fps ye taşınması gerekiyor. sorun ortadan kalkıyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 zaten kisim isminin degismesi gerekiyor, pc oyunlari olmali. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 PC = Bilgisayar işte. Ha evet bu oyun FPS, güzel bir noktaya parmak basmışsın lol. Bazen dalıyorum kimse de uyarmamış cık cık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 tam FPS de değil, o yüzden uyarmadım. first person beat'em up gibin olmuş biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Konu artik benim denetimim altinda MUHAHAHAHAHA. Ve ilk olarak basligi duzeltiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 PC'ye çıkışı neden bukadar geç ya. Mutlaka oynamak istediğim oyunlardan. Yanlız biraz daha güzel bir hatun yapabilirlermiş. NFS hatunlarından birine benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 oyun BAYAGI iyi arkadaslar. begenerek oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar