Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mirror's Edge

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Oyun çok iyi olmuş. Kontroller çok rahat. İlk oynadığımda hafif baş dönmesi yaptı ama bi kere alışınca bir problem olmuyor. Demo'da birde time-trial vardı story'nin ilk bölümü dışında ama onuda sadece pre-order edenler oynayabiliomuş.
Mesaj tarihi:
demo yu 2 kere , sıkıldıkca devamlı oynuyorum, bayildim dogrusu. Hatta butun fps lere bakisimi degistirdi, evlerin, binalarin uzerinden hizlica ziplayisim geliyor.

oyuna caip hizli, devamli kostugunuz icin acaip bir andrenalin var.
Mesaj tarihi:
bu arada ayaklarını ve ellerini call of cthulu da da gorebiliyosun
yani hızlıcana yere bakarsan ellerinin havada sallandıgını ve ayaklarının oynadıgını goruyosun
özentiler :(
Mesaj tarihi:
LathspeLL said:
X-Box 360 ve Playstation 3'te.

ah ulan ben de heyecanlandım PC bölümünde olduğu için PC'de de demosu çıktı oynanıyor diye.

neden böyle bi tuhaflık yaptıkları ayrı bi konu...
Mesaj tarihi:
konsol bolumu igrenc, hic konusmuyorlar orada, burada konusalim dedik siz SADECE PC si olan arkadaslarla :D haftaya 11 inde baslariz buradan anlatmaya oyunu, siz 2009 u beklerken (:P)
Mesaj tarihi:
aa le parkour'u oyun yapmıslar :)
grafikler sistem zorlayacak kadar abartı gorunmedi bana nedense, herkes oynayabilir miyiz acaba diye supheye dusmus ama crysis, assassin's creed, mass effect falan oynadıktan sonra su grafikler hic tatmin edici düzeyde değil.

bi de videodaki iki bina arasındaki borulara zıplayarak gelip ordan yuruyerek karsıya gecme hareketini bi insan evladı yapsın, cıkarıcam altımı taksim'in ortasında yok mu beni fiken diye bagırıcam.
Mesaj tarihi:
draedan said:
D haftaya 11 inde baslariz buradan anlatmaya oyunu, siz 2009 u beklerken (:P)

Neyse ki sen daha bu satırları yazmadan bunu düşünüp yeni bir bölüm kuralı ekledim :)
Mesaj tarihi:
arcane said:
draedan said:
D haftaya 11 inde baslariz buradan anlatmaya oyunu, siz 2009 u beklerken (:P)

Neyse ki sen daha bu satırları yazmadan bunu düşünüp yeni bir bölüm kuralı ekledim :)

nerde ben görmedim... :D uzun uzun okumaya da üşeniom... :D
Mesaj tarihi:
- Çoklu platform oyunların (ör: PC / XBOX) PC dışındaki platformlar için olan muhabbeti konsol bölümüne aittir. Mesaj atarken, konu diriltirken, uplarken bunu göz önünde bulundurun. Mesela PC'ye demosu çıkmadıysa bu bölümdeki başlığını uplayıp demosu çıktı demeyin.

lol, cumle cuk oturdu :D.... ` Mesela PC'ye demosu çıkmadıysa bu bölümdeki başlığını uplayıp demosu çıktı demeyin. `
  • Yeni Oluştur...