Devilmanta Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 68399109 Halen vardı bende ama şifresini hatırlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 112303915 hala unutmamışım kullanmayalı 8 yıl oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 127333781 slm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 5596388545 n90 yada ps2 verirsen verrim yoksa yoook :D:D şaka bi yana bende giremioyrum :D ya yannıs hatırlıyorum yada şifreyi unuttum bulursam vericem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 70056902 8 haneliymiş pek de havası yokmuş be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
komik_soon Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 http://www.nedenicq.com B) Icq yine birinci olacak eninde sonunda küllerinden alevlenecek :) Msn kadar dandik bir sistem yok aslında. Edit: Konu açılmışken söyliyim dedim konuyu dağıtmış oluyorum biraz ama olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 666166 gibi bişi vardı bende bide. :D Haxor luk la eleman almıştı. Daha ergeniz napalım. :D Hiçbirinin şifresini hatırlamıyorum, bi ara cafede açık unutup değiştirmiştim gidiş o gidiş. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 48481146 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 58276729 du galiba nası ezberlediysem heh tabi sıkmışta olabilirim ama böyledir muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 ya beynimize nası kazındıysa cidden ben de seneler geçse bile unutamıyorum, 110299655, okul no mu bile 3. sene de ezberledim zahmet edip, bunu senelerdir unutamıyorum ahah, çöp beyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Hakkaten ha ben bikere lise okul numaramı unutmuştum sonra aklıma geldi. Bide 3 rakamlı bişe yani. İki 9 haneli bir 6 haneli icqum var. Hiçbirini unutmuyorum yahu... 9 hanelilerden birisini taaa liseye başlamadan önce almıştım ortaokuldaykene. Hey gidi günler heyy.... Icq'nun gücü... Bunun aslında şöyle mantıklı bir açıklaması olabilir. Eskiden beyinlerimiz daha tazeydi, Icq'yu da eskiden kullanırdık. Ondan dolayı unutmuyor olabilir. Malum dünya kötüleşiyor, küresel ısınıyor, beynimize giden oksijen her geçen gün azalıyor vs... vs.. vs.. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Abi muhim olan icqun dunyada ki en iyi sistem olması değil ki kullanan insan sayısı. en süper program olsa kaç yazar kendin ile mi msglaşıcan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 5800305 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 hmm neydi numara? hmm.. evet, 488945.. ne günlerdi.. bi kaç da 7li medili vardı onlar nerde hangi isimde hi bilmiyorum, bulursam eğer -uin'lere ait dandirik bir dosya bi cd'nin içinde vardı.. o zamanlar 24x yeni yeniydi sanırım, inşallah çalışır- paylaşabilirim bi ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 ICQ ne abi bu cagdan sonra, ayrica numaran daha kisa olunca daha mi havali oluyorsun? Birak allahini seversen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
komik_soon Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Azmodai said: ICQ ne abi bu cagdan sonra, ayrica numaran daha kisa olunca daha mi havali oluyorsun? Birak allahini seversen.eve hatta gosterebilirim ana cok kisa bir uin ile login olunca tipim degisiyo allam ya>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 54419957 idi benim uin şifre kim bilir neydi ama :D lise zamanında dershaneden saçma sapan insanlar vardı listede :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 6 haneli bi ara bende 15 tane falan vardı afsfdas 553301 i hatırlıyorum bi tek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Brigand said: Hakkaten ha ben bikere lise okul numaramı unutmuştum sonra aklıma geldi. Bide 3 rakamlı bişe yani. İki 9 haneli bir 6 haneli icqum var. Hiçbirini unutmuyorum yahu... 9 hanelilerden birisini taaa liseye başlamadan önce almıştım ortaokuldaykene. Hey gidi günler heyy.... Icq'nun gücü... Bunun aslında şöyle mantıklı bir açıklaması olabilir. Eskiden beyinlerimiz daha tazeydi, Icq'yu da eskiden kullanırdık. Ondan dolayı unutmuyor olabilir. Malum dünya kötüleşiyor, küresel ısınıyor, beynimize giden oksijen her geçen gün azalıyor vs... vs.. vs.. :P yanlış bilgi var sitede ctrl+tab ile tab değiştiriliyor msn plusta :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 601 601 61. İyi denk düşmüştü severdim numaramı. Şimdi girdiğimde bi tane bile online göremiyorum tabi heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 PrudenT said: yanlış bilgi var sitede ctrl+tab ile tab değiştiriliyor msn plusta :d Eklenti kurmadan msn bi bok değil zaten :) Kafam girsin msne. Facebook da çıkardı şimdi boktan ajax-based chatini. O da buglı firefoxta buga giriyor bende arada bi yazı textareası. Icq'dan başka adam gibi chat programı yok hakikaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 gayet memnunum msn'den. icq bizi bloklarken iyidi, şimdi niye geri döneyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 303336807 ama vermem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Brook said: 5596388545 n90 yada ps2 verirsen verrim yoksa yoook :D:D şaka bi yana bende giremioyrum :D ya yannıs hatırlıyorum yada şifreyi unuttum bulursam vericem. kesin yanlış hatırlıosn bu kadar uzun icq uin mi olur abi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar