Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Zegna evde besliyorum demişşin yanılmıyorsam.Apartman dairesinde ben de beslemek istiyorum arkadaş en son kangal getirdi üzülerek geri çevirdim çok aktif diye. Şimdi doberman evin içine nasıl uyum sağladı? Özel eğitim aldırdın mı? Huzursuzlandıgında cok fazla aglayıp havlaması var mı ? Ve tüyleri cok dökülüyor mu ve koku yapıyor mu diye sorular sinsilesine tutucam seni =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 vay anasını nası bi hayvandır ya. fiuv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 dobermann koku yapmaz pek tüyleri de dökülmez diye biliyorum. evde köpek beslesem kesin dobermann beslerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 yahu tüyleri nekadar parlak nekadar canlı nekadar güzel öyle hakikaten helal olsun sana zegna bukadar bakımlı bi köpek yetiştirdiğin için. cidden tebrik ediyorum(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 çocuklarla arası nasıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 apartman dairesinde zor cok hareketli cunku cocuklarla arası gayet iyi no problem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Penthesilea said: Olm bisi dicem cig et falan diyosun da saldirgan yapmiyor mu kopegini insan ve hayvanlara karsi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Köpegine kendisinden iyi bakıyo valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Penthesilea said: Penthesilea said: Olm bisi dicem cig et falan diyosun da saldirgan yapmiyor mu kopegini insan ve hayvanlara karsi? yok, oyle bi tez yok aslında dogru değil yani ilke. full çiğ et yemiyor ama tabi arada kuru mama + barf sebze vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Peki koku yapıyor mu doku yapısından dolayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 vızlama ve havlama var, ırk olarak ozelligi. tuyleri cok dokulmuyor dokuluyor ama diger kopeklere nazaran daha az. kısa tuylu oldugu ıcın koku olayı az ama yok diyemeyiz, kopekler kokar cunku :) ozel egitim aldı evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snowhite Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 yalnız benim bildiğim safkan olmayan yani kırma dediğimiz köpeklerin belli bir yaştan sonra beyin fonksiyonları sapıtıyor ve sahiplerine dahi saldırıyorlar. pitbul vb. köpeklerin vahşi olmasının sebebi bu. peki doberman av köpeğinden kırma bir tür değil midir? köpek çok güzel ama ileriki yaşlarda size saldırmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rainfall Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 ona bısey olmaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 snowhite said: yalnız benim bildiğim safkan olmayan yani kırma dediğimiz köpeklerin belli bir yaştan sonra beyin fonksiyonları sapıtıyor ve sahiplerine dahi saldırıyorlar. pitbul vb. köpeklerin vahşi olmasının sebebi bu. peki doberman av köpeğinden kırma bir tür değil midir? köpek çok güzel ama ileriki yaşlarda size saldırmasın? yok, şehir efsanesi bunlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 eyez 15 gun kadar once kalp sorunu nedeniyle vefat etti. anca kendime geldim, yazıyım burayada. froyla kaldık simdi, hergun evde serbest bıraktıgımda eyez i ariyor tum odalarda o da :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 oha cok üzüldüm, basin saolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Abov başımız sağolsun abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 tekrardan başın sağolsun şu köpeğin kakasını yapmasını beklerdik dota için lan öf üzüldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 çok üzüldüm başın sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 başın sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 başın sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 basin sagolsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Başın sağolsun =/ Biliniyor muydu peki? Aniden mi oldu yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 başın sağ olsun :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Başın saolsun.Kaç yaşındaydı bide? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar