Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 neyse ya umarım gunde 4 -5 saat oynarsak ezik kalmaz karakter :p yettigi kadar artık hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 abi 17 sayfa dile kolay kusura bakmayın üşendim aramaya ama mera ettigim bir konu var. Şimdi aynı serverda birden fazla instance olayları var. yani bildiginiz wow daki gibi degil onu demeye calısmıyorum. Bunun mantıgı sanırım çok fazla lag olmasın insanlar tek bir noktada toplaşıp yıgılma olmasın diye herhalde. ama sole bi sorun yaratıyo hernekadar bulundugun instance zone u degistirebilsende ve kendi arkadaslarınla aynı instance zone a gecsende devamlı bi loading sorunu yaratıyor. tavern e gir instance a gir hayda night quest e gectin geri geldin farklı instance tasın vs. Bunun kolay cozumu var mı acaba. Birde group oldugun kisilerle "start apprenticeship" yapabiliyorsun. Bunun tam anlamı nedir onu merak ediyorum. +2 lvl veriyor sanırım bu senden dusuk olan insanlarla aynı instance a girmek icin sadece lvl bazında geçici bir durum olusturmamıdır yoksa baska bir anlamı var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 early access ve open betada gece görevlerinde bir vendor vardı.mavi itemler satıyordu ne oldu ona? kaybolmuş bulamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 feat'leri respec edebiliyo muyuz evet ise nasıl ve para harcayarak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 ben featleri nerden train edicegimizi bulamadim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 lvl 10 olunca ustteki tablara bi tane feat tabı ekleniyo ordan alıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 N ye basınca da çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 neye basınca? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 sabonis said: feat'leri respec edebiliyo muyuz evet ise nasıl ve para harcayarak mı? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 ha daha lvl 9 um ben ondan bulamiomusum :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 sabonis said: sabonis said: feat'leri respec edebiliyo muyuz evet ise nasıl ve para harcayarak mı? :S feat'ler respec edilebiliyor, tortage'da dahil buyuk sehirlerde feat fixer'lar var... basta bedava sonra gittikce artıyor fiyatı galiba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Seks var mı la oyunda? Başlarsam yine karı karakter açacağım da, arkadaşlarıma vermek istemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 odiflame said: early access ve open betada gece görevlerinde bir vendor vardı.mavi itemler satıyordu ne oldu ona? kaybolmuş bulamıyorum. Kaldırıldı evet, gerçi questlerden yine pants ve chest alıyorsunuz ama FC nin yaptığı ilk işlerden biri tortage deki feat fixer ve o vendor amcayı kaldırmak oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Xaenin said: Seks var mı la oyunda? Başlarsam yine karı karakter açacağım da, arkadaşlarıma vermek istemem. kaldırılmış heralde ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Xaenin said: Seks var mı la oyunda? Başlarsam yine karı karakter açacağım da, arkadaşlarıma vermek istemem. Sen ne diyorsun. Bir görevi tamamladığımda (bayan karakterim bu arada) başka bir bayan npc, bırak kanı, kılıcı bu gece gelmek istemez misin dedi. Lezbo bile var oyunda :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 oha hemen level kasayım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Abi npc olur da arkadaşlarıma verip uygunsuz durumlar yaratmak istemiyorum 5 dakkalık buff için. 5 dakka buff için arkadaşını sattı muhabbeti olmasın sonra kankalarım arasında. Bros before hoes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 ahahha xaaenin beni baflasana die böle bıyık bükecez sana ASDSAD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 ilk aoc haberleri cıktığında 2 snemi oluyo 3mü sex buff vericek diyolardı. hatta geyiği dönmüştü MC girişinde GL buff up diyo arkada guild orgy'e baslıyo falan die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Comboları tek tuşa atayabiliyormuyuz yani sweep+3 combosunu nasıl tek tuşa atıcam daha doğrusu? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 yapılmaz heralde ya :D yapılsa öyle combo falan denmez :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Olur mu yav illaki bi yolu vardır. 80 lvl her comboyu tek tek takipmi edicez :) Birde basma hızı varmı combolarda yani zırt diye sweep+3 yapınca hemen yapıyormu combo yoksa rada belli bi sure beklemesi gerekiyormu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 bekleme süresi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Mortis said: ahahha xaaenin beni baflasana die böle bıyık bükecez sana ASDSAD Yok olm bugün Cray'le muhabbeti döndü de. Alexi'yle sıkıştırırız dedi, vermem dedim, VERENE KADAR RESKİLL ÇEKERİZ SORUN DEĞİL dedi, korktum bi an sorayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Female karakter acilcaksa cok cirkin bise yapmakta fayda var o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar