roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 ahah ahahh ha. son ha yorumlar ve yorumları eleştirenler içindi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 HAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 kekemelerle dalga geçiliyo diyonuz ben ona dedim sacmalamayın diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Temel bir gün bara gider ve "bana 3 bira der" Barmen şaşkın şekilde 3 bira doldurur ve temele sorar "hayırdır niye aynı anda 3 bira" Temel: Biz hep 3 arkadaş gelirdik buraya şimdi onlar yok bende eski günlerin hatrına böyle yapıyorum der. Barmen "Ne kadar güzel arkadaşlıklar var şu dünyada der". Aradan 1 ay geçer temel yine aynı bara gelir. Barmen, Temeli görünce sevinir, "Hoşggeldiniz, yine 3 bira mı?" der. Temel : Yok 2 bira bu sefer, der. Barmen merak eder, "Bir arkadasınıza bir şeymi oldu" der. Temel: "Yok ben alkolu bıraktım da" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Sınıfta birgün hoca sorar: "Vücudun istem dışı hareketlerine neden olan şey nedir ? Oğlum sen adın ne kalk ayağa?" -Tüleyman hocam. "Ne ilginç isim.. Peki ya cevabı biliyo musun?" -Biliyorum hocam "Tik". "Afferim oğlum." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 SKeLeToN said: Sınıfta birgün hoca sorar: "Vücudun istem dışı hareketlerine neden olan şey nedir ? Oğlum sen adın ne kalk ayağa?" -Tüleyman hocam. "Ne ilginç isim.. Peki ya cevabı biliyo musun?" -Biliyorum hocam "Tik". "Afferim oğlum." HAHA, iyiymiş bu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 harbi sonuncusu zekice :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 sonuncusuda iyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 sonuncusu ters yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 SKeLeToN said: Sınıfta birgün hoca sorar: "Vücudun istem dışı hareketlerine neden olan şey nedir ? Oğlum sen adın ne kalk ayağa?" -Tüleyman hocam. "Ne ilginç isim.. Peki ya cevabı biliyo musun?" -Biliyorum hocam "Tik". "Afferim oğlum." bu fıkrayı yazmaya gelmiştim bende tam.zatne ters yazmışsın fıkrayı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Hatırladığım kadarıyla yazdım işte, ne farkeder be sonuc aynı kapı. (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Okula yeni gelen öğretmen ilk dersinde ögrencilere ilginç bir çağrıda bulunmuş: - Kendini geri zekalı hisseden varsa ayağa kalksın... Sınıfta çıt yok. Nihayet biri kalkmış: - Sen kendini geri zekalı mı hissediyorsun? - Hayır, demiş çocuk, ama sizin tek başına ayakta kalmanıza gönlüm razı olmadı da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 sonuncusuna gülemedim bende mi sorun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 ayaktamı kaldın:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 nedyon lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 ayar verdim olm sinirlen yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 çaktım.geç oldu gerçi.dur gülüyim dsfsdfdsfDSFDSFDSF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 aman tanrıms :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 sonuncusunu bende pek sevmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Bir kadın yolda yürürken dondurma yiyomus... Sonra bi herif gelmiş yanına yavasca. -Afedersniz bişey sorucam? *Sorun tabii? -Bi kere yalayabilir miyim ? *HAYIR!? -Peki ya dondurmanızdan?. *... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Ehuehe iyimiş fıkralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Adamın biri kurban kesmesini bilmiyormuş.Koyunu almış elinde bıcakla köy kahvesine gitmiş sormuş; -Aranızda müslüman var mı? bi dede çıkmış -ben müslümanım.demiş gitmişler kesmişler kurbanı dede demişki ben yoruldum etlerini ayırması için git başka birini bul adam kahveye geri dönmüş elinde kanlı bi bıçakla tekrar sormuş; -Aranızda başka müslüman var mı? Ahali korkmuş hepsi birden imam'a dönmüş bakmış imam demişki; -ne var lahn 2 rekat namaz kıldırdık diye müslüman mı olduk hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 he he : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Baluu said: he he : ) bu mudur yani yorumun? skjhdg güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 ahahah döndüler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar