porsuk Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 arkadaşlar 4gb sınırlı adsl kullanıyordum geçen hafta sınırsız tarifeye geçmek için müracat ettim fakat bugün hala ttnetin adsl kota bilgilerine bakıyorum orada 15 gb download yaptığım görünüyor özetle size şunu sormak istiyorum sınırlıdan sınırsıza nekadar zamanda geçiyor bazı arkadaşlar sınırlıdan sınırsıza müracat ettiğin gibi geçer diyor doğrumuyani müracat ettiğimiz an sınırsızmı oluyor yoksa 1 hafta sonra falanmı sınırsız oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 bence o kota fazlasını almadan sınırsıza geçirmeleri zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Evet başvurduğun an sınırsıza geçiyorsun, yalnız ttnet şöyle bir numara yapıyor. Diyelim ayın 15inde sınırsıza geçtin. O ayın faturasında hem sınırlı hem de sınırsızın faturaları bir arada geliyor, bayağı bir göçüyorsun ilk anda. Ondan geçişi faturanın kesildiği tarihte yapmak daha mantıklı gibi. Tabi bu benim başıma geldiği için böyle, belki doğru değildir benim yanlışım vardır. Ama kabarık bir fatura mutlaka geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 ttnet adslde bütün tarife değişimleri anında oluyor. anındadan kastım memur senin işlemini gerçekleştirirse. eğer kimse senin dilekçeni/müracatını işleme koymazsa sürebilir. hele telefonda yapacağız derler yapmazlar, bir daha derler yine yapmazlar, başıma geldi yani. en süratlisi gidip elden teslim etmek. orada gözünün önünde değiştiriyorlar. değiştirme işlemi de gayet basit birşey zaten, görevli memur tıklıyor açılan menüden tarifeni seçiyor, bitiyor. yani 2 tıkta hallolan birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 hmmm ok çok teşekkürler ustalar nisanın 28 de müracat etmiştim umarım bi sorun çıkmaz fatura olayında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Eskiden telefonla yapmıyorlar diye biliyorum fakat artık 1-2 güvenlik sorusu sorup anında geçişi yapıyorlar. Sen faturayı ödediysen için rahat olsun, artık sınırsızdasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 e ara sor tarifeni? 4440375 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 çok aradım fakat telesekreter çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 :D yok mu dedirtiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Turkish March'ı ezberlemiştim dinleye dinleye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 1 günde tarife değiştirmiştik biz ama :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 slickers said: :D yok mu dedirtiyorlar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 e zaten normai o ki..bekliyorsun işte bi üç beş dakika ama sorunun cevabını alıyorsun sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 çok ama çok bekletince insan birden telefonu kapatıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 o da ttnin güzelliği =) handsfree varsa açıp koyackasın kenara öyle oluyor ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 bizim telefon eski handsfree özelliği yok ama diğer telefonlardan + olarak başka bi donanıma sahip üstündeki elişi oyalı telefon örtüsü :D hatta şöyle ilginç bi özelliği var o örtünün örtüyü telefonun üstünden kaldırmadan telefonu kullanamıyorsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 hesap kesim tarihinden sonra değişiklik yapılıyor diye biliyorum ancak dediğim superonline'da böyle. gerçi geçen sefer ertesi gün hız artırımını yapmışlardı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 su 4440375 numarsıda tlefon faturasına nedense sehırler arası gıbı gırıyor. yanı ayrıntılı dokumde gorunuyor meret ve kazık serefsızler sormustum bu kadar beklemem faturama yansıyormu dıe . '' bekledıklerınızden ucret alınmıyor sadece konustuklarınıdan alınıyor '' dedı ben yemedım dogrusu cok abartı yalan geldı be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 beklediğinden de giriyor evet..beklemeler de genelde ordakilerin kahve içeesi geldiğinden ya da muhabbete daldığındna oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Bildigim kadariyla ay basina 5 gun kala ve 5 gun sonra bu islemler 10 dakikada yapiliyor. Diger gunlerde ozellikle sinirsizdan kotaliya, ve kota asimi gerceklesmisse kotalidan sinirsiza gecmede fatura gelmeden transferini yapmayabiliyorlar. Odemede problem cikmayacagini kabul ettigine dair yazili bir belgeyi faxlayip bolgesel cozum ortagina veya bolgenin ptt sine telefon edersen aninda islemlerini yaparlar. Bunun disinda memurlar ozellikle rica edilmiyorsa faxlara bakipda isleme koymuyorlar, arayip fax atiyorum bak dedikten sonra faxi atip tekrar aramak tembel memurlara karsi en iyi cozum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 porsuk said: arkadaşlar 4gb sınırlı adsl kullanıyordum geçen hafta sınırsız tarifeye geçmek için müracat ettim fakat bugün hala ttnetin adsl kota bilgilerine bakıyorum orada 15 gb download yaptığım görünüyor ne alaka ki sınırsıza geçince gözükmeyecek mi sanıyosun o sitede sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 ben sınırlı 1 mb kullanıyodum kota 3 gb dı yaptığım download 37 gb falandı sanırım belkide daha fazla telefon ettim sınırsız 2 k ya geçmek istiyorum dedim anında geçtim. Faturada geldi hepsi tek tek sorunda yaşamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 sınırsız kullancılar da kota sitesinden login olup ne kadar ne yaptığını görebiliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 2008 Mart 3.698.613.509 (3,445 GB ) 19.937.273.699 (18,568 GB ) 2008 Nisan 3.785.062.112 (3,525 GB ) 22.310.541.850 (20,778 GB ) gibi.. login olup baktıysan eğer hala kotalı mıyım ondan mı yazıyor deme. ben sınırsız kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 ya arkadaşlar geçen haftaiçinde ADSL 1mbit sınırsıza üye oldum. fakat yurtdışı çıkışım berbat durumda. speedtest.net e göre yurtdışında hızlarım ve pingim normal. fakat parise baktığım zaman dl hızım 256kbit bile değil. üstüne üstlük pingim 400lerde geziyor. hele wowa girdiğimde latency 5000küsura vurdu. izmir/güzelyalıdayım. benzer problemi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar