Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Bizim yurdu düşün şimdi. Böyle 7-8 kişiyiz, 2 şerli 3 erli odalara dağılmış. Ps3 ümüz var, böyle 2 kişi acaip keyif alabileceğimiz oyun istiyoruz. Ps3 benim, ben alacağım, ne alayım? PES var, onu demeyin, başka şeylerle gelin ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Tekken 6 çıkıcaktı diye biliyorum ps 3 e, çıktıysa onu al. zamanında pek eğlenmiştik tekken 5 oynarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 sipor ve dövüşme oyunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 GOD OF WAR. ama tek kişilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Fight Night Round 3 alıcam sanırım da play-asia'da yok. Elinde olan varsa CoD 4 ile falan takas çakarım haberiniz olsun, o arada aramaya devam edeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 en başta oyy süper felan diye multi güzel oluyor da sonra çok çabuk bayıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 GTA4 al. Süper oyun. Sıra sıra oynarsınız ahhaha :D. Ayrıca co-op oyun istiyorsan, http://www.co-optimus.com/ 'a bir bak istersen. Sırf co-op oyun incelemeleri filan var. Ordan bakar karar verirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 cod varmış işte şahane splitscreen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 adam gibi konsol al once. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Fight Night gayet eglenceli bap. Nba 2k8 de guzel. Bizim kankalar iksbaksta en cok Fight Nayt ve NBA seviyor, ondan seyettim. ha bi de guitar hero roxxor. ftw resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 rock band dover guitar heroyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 fiyatıda döver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 ^ yukardakinin dediginden bir posta da ben size ismarliyorum Akila bey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Burnout al, Takedown olur, Revenge olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevinromeo Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Xaenin said: Bizim yurdu düşün şimdi. Böyle 7-8 kişiyiz, 2 şerli 3 erli odalara dağılmış. Ps3 ümüz var, böyle 2 kişi acaip keyif alabileceğimiz oyun istiyoruz. Ps3 benim, ben alacağım, ne alayım? PES var, onu demeyin, başka şeylerle gelin ama. Ultimate Alliance Virtua Fighter Virtua tenis FNR 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Fight Night Round 3 inanılmaz keyifli herkese tavsiye ederim. Hele 2 kişi oynarken böyle yanında bikaç kişi daha OUUUU, OHAAAA, HASSSS diye tepkiler katınca çok daha tatlı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 peki ben de sorayım bu topaçda, kirlilik olmasın. pes08 mi fifa08 mi ? yaklaşık 8 senedir fifa serisi oynamıyordum ama bir iki arkadaş fifa08 bu sene pesi dövdü falan deyince afalladım bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 kavga çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 :D niye kavga çıksın yahu. >:D< pes08'i pcde biraz oynadım, evet eski pes oyunlarını tadını vermedi ama fifa nasıl bu sene hiçbir fikrim yok :D en son oynadığım fifa 99 idi. dediklerine göre baya toparlamış fifa kendini :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Fifa daha olmamis, Euro 2008 cok basariliydi ama Fifa 08 be a pro modu disinda avantaji olmayan bir oyun. Fifa 09'dan herkes cok yuksek beklentiler icinde ama... Pes 2008 eskisi kadar iyi degil, ama halen eglenceli ve rahatca oynanabilecek bi oyun.. onlardan da 2009 icin cok beklentiliyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar