noxite Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 vay, ırkçılık kokusu aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Safkan hemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Sen safkan mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 aklıma esince, sen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 yaşasııın hepimiz safkanız! o değil de bu gibi insan ziyanlıkları gününüzün içine ederler en iyi ihtimalle. ama en azından tecavüz etmemişler. bizde olur böle minik, münferit olaylar yaşanıyor.. di mi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 oha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
owshit Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Ne kürdü Türkü ya, hepimiz adem ile Havvadan gelmiyor muyuz(siz aynı maymundan da diyebilirsiniz.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Ahahahhaaaa :D aynı maymun sandalyeden düşüyordum abi ya yapmayın şöyle espriler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Marl0_on said: barzo barzodur abi. ama çoğunluğu kürtlerden çıktığı da bir gerçek. hani bok var 50 tane velet peydahlayıp ortalara bırakıyorsun. ilgilenebiliceğin kadarını yapsan doğru düzgün yetiştirirsin, insan olur çocuk. ama şu haliyle tamamen kürtlerin yanlışıdır kötü anılmaları. biraz mantıklı konuş benim babamlar 10 küsür kardeş hepsine de adam gibi bakılmış bi şekilde okumaları sağlanmış. kimisi bir çocuğa bakamaz kimisi 10 çocuğa bakabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 naraso said: Marl0_on said: barzo barzodur abi. ama çoğunluğu kürtlerden çıktığı da bir gerçek. hani bok var 50 tane velet peydahlayıp ortalara bırakıyorsun. ilgilenebiliceğin kadarını yapsan doğru düzgün yetiştirirsin, insan olur çocuk. ama şu haliyle tamamen kürtlerin yanlışıdır kötü anılmaları. biraz mantıklı konuş benim babamlar 10 küsür kardeş hepsine de adam gibi bakılmış bi şekilde okumaları sağlanmış. kimisi bir çocuğa bakamaz kimisi 10 çocuğa bakabilir. egitim sart diyoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 urmesque said: ombakkombak said: Hak etmişsin sen... demişsin de bu adamla dialoğa girdim ben konuşmasından kürt olup olmadığını anlayabilirim ki geçtiğim yeri antalyada kimse sorsan kürtten başka bişey yok der. burda bu insanlar açıkta tütün satıyorlar el altından da esrar satıyorlar bolca bir miktarda bunu da herkes bilir ve tüm pislik onlarda. ve şöyle bakıcak olursak bu tür hareketleri yapan barzoların yaklaşık %80i de kürttür kanımca. kusura bakmayın ama belki bu yüzdendir antipatim. ben orda genelleme yaptım elini atsan kürt oldu diye. bu insanlar bu şehirde çoğalmadan önce böyle olaylar duymuyordum, yaşamıyorudum. geçtiğimiz 5-6 sene içinde böyle oldu ve çok hızlı bir şekilde çoğalıyorlar. bu insanlarla dolmuşta orda burda aynı ortamda oluyorsun ve konuştukları dil kesinlikle türkçe değil. ben adamın ırkını söylediğim için ırkçı oluyorsam evet ırkçıyım ne diyim. bu ırk konusu için başka açıklama yapmiyacağım. zaten anlamsız. nasılsa bir cümlede içindeki her kelimeyi ayrı ayrı değerlendirme yeteneğine sahipsiniz. bi gün sana da bunlardan biri parmak falan atsın da bende gelip hak etmişsin diyim sana. sana şunu söyleyeyim zamanında ailemle gittiğim yerlerde kürt geldi,alevi geldi diye taşlandığım çok oldu.bunları yapanların %99u sünni ve türktüler.ama bu bana her türk ve sünni olanı suçlama imkanı vermedi,vicdanımda elvermezdi zaten. neyse senin vicdanına kalmış artık olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Bak işte bu adam çok kral bir adamdır ve Kürt'tür. O yüzden ayrımcılık yapmayalım lütfen. Yalnız narasocum adaşım marlon da zaten bakamayanlara tepki koymuş, bakabilenlere birşey dememiş. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Baluu said: Kürt ise benim arkadaşım değildir. oha ciddi misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 nileppezdel said: Bak işte bu adam çok kral bir adamdır ve Kürt'tür. O yüzden ayrımcılık yapmayalım lütfen. Yalnız narasocum adaşım marlon da zaten bakamayanlara tepki koymuş, bakabilenlere birşey dememiş. :) orasını anladım da ben çocuk sayısıyla ilgili bir örnek vermek istedim sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 istisnalar kaideyi bozmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Nerde oturuyosun Antalya'da?Ben Işıklardaydım böyle olaylar pek olmazdı ya.Gerçi çok değişti üç beş sene içerisinde hakikaten.Her şehirde böyle İzmir'de ki travestiler daha tehlikeli hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 bahsettiğim olay d. garajında oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 ulan hala konuşuluyor bu konu yaa sanki hiç laf atmadı burdaki erkeklerde haa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Dokuma,Çallı,Güllük kötü yerler.Üniversiteyi kazan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 _Mikael_ said: Dokuma,Çallı,Güllük kötü yerler.Üniversiteyi kazan ışklarda da farketmio. orda da kuzenimin başına gelmişti. hatta lauranın önünde de bir erkeğin sırf saçı uzun olduğu için kavga etmeye kalktlar geçenlerde. fark etmiyorki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 bunların hepsi antalyadamı oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Llama said: ulan hala konuşuluyor bu konu yaa sanki hiç laf atmadı burdaki erkeklerde haa Kimberly Marie Glass'ı görsem kesin laf atıcam, taciz edicem de ZBUUUM! diye tokatı patlatıp kafamı dümdüz eder diye korkuyorum. evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Llama said: ulan hala konuşuluyor bu konu yaa sanki hiç laf atmadı burdaki erkeklerde haa Eem laf atmak eğitim seviyesi düşük, medeniyetten nasibini alamamış, hatta bence bu yüzden kendi hareketlerinden bile sorumlu tutulamayacak bilinç seviyesindeki erkeklere ait bir olay değil midir? Sen hiç bi kıza laf attın mı nedir şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Llama said: ulan hala konuşuluyor bu konu yaa sanki hiç laf atmadı burdaki erkeklerde haa Hakaret olarak alıyorum bunu. :@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar