Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lisede güvenli sekse geçit yok

forgiver

Öne çıkan mesajlar

anlayamadığım şu,

prezervatif ayıp mı?

prezervatif taşımaktan utanılır mı?

Prezervatif kötü birşey midir, insanı tecavüze mi sevkeder?

21. yüzyıldayken hala prezervatif utanılacak birşey olarak mı kabul ediliyor?

Bu hibnetorlar hiç mi prezervatif kullanmıyor?
Sosyal ağlarda paylaş

şikayet edenin erkek oldugunu nerden cikariyosunuz ki.
lisede bi arkadaşini prezervatif taşiyo diye şikayet adama agziyla gulmemeleri lazim. kaldimi liselerimizde boyle şeyler.
şikayeti kizlardan biri yapmiştir buyuk ihtimal. hem daha once can sıkmamiş birisini sirf prezervatif bulundu üstünde diye okuldan atamazlar. vardir altinda başka şeylerde.
Sosyal ağlarda paylaş

Zheld said:
ben döverdim o şikayet eden çocuğu
okuldan atılıncada s..ki olan akıntılı herifi döverdim dövmek en iyisi

Ehehe Zheld'e katılıyorum bunun yanında atılmasının bana göre asil sebebi daha önceki tavirlaridir yani kesin bir vukuati vardir yoksa okullara zaten durmadan dava açılıyor okul uğraşmak istemez bence.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Olaya el koyuyorum.

St Michel mezunu ve hala orda okuyan kardeşlerim olduğundan olayın gerçeği böyle değildir.

Okuldan atılan genç zaten sorunlu bir çocuk olup daha önce okuldan atılması defalarca denenmiştir.
Uyuşturucu, kesici alet taşımak ve kavga çıkarmaktan dolayı.
Sadece bu eleman yüzünden okula kamera taktırılmıştır..

İşin aslı, çocuk prezervatifi alıp bir kızcağızımızın ağzına doğru sokarak al bunu erkek arkadaşınla s.kiş demesiyle patlak vermiştir.

Kız, müdür yardımcısına şikayet etse bile o bahsedilen güzel söz ( bizimde var bişeyimiz falan filan ) çok sevdiğimiz fizik hocasından gelmiştir müdür yardımcısından değil.

Fizik hocamız bizimle çok içli dışlı olduğundan biz onunla zaten argo konuşurduk kendisi acayip tatlı bir adamdır..
Geçen mezunlar gününe gittiğimde bile kendisi kafama atlamış beni güreşe tutup bi güzel tokatlamış, dövüşmüşüzdür sonra birlikte oturup saatlerce muhabbet ettik..

Bahsi geçen arkadaş dediğim gibi defalarca okuldan atılmaya çalışılsa da "adli dengesi yerinde olmadığından" atılmamıştır ancak defalarca uzaklaştırma almıştır..

Çocuğun annesi gazeteci olup bu durumu yedirememiştir. Yapılan bu haber okulun namını zedelemeye çalışmaktan başka birşey değildir.

Ne münferit bir olay ne AKP ne din ne Fransız ne de başka bir durum.

Olay o çocuğun "gerçekten" normal olmayışıdır..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...