throine Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 atilir mi o cope, bulan var bulamayan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 yonetmelige bakilir yonetmelikte prezarvatif tasimak suc deilse bi bok yapamazla tazmaniat davasiyla gotlerinden kan alinir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raw power Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Bu olay beni hiç şaşırtmadı.Yabancı liseler abuk subuk hoca ve idareci dolu,çile çekiyorsun resmen.Şükür mezun oluyorum bu sene.(O da belli değil ya neyse :D ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 tellos said: ama eger olay dogruysa bence şöle bi durum var o şikayet eden ögrenci kondom taşıyan cocugun sevgilisine aşık ulan benım aşık oldugum hatunu bu lavuk götürcek dayanamam buna demiş ve şikayet etmişte olabilir. Abi dedektif olsana? Müthiş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Gangren said: Kız aileleri için ideal o zaman :p abi kız aileleri için kotu asıl. hamilelik falan olmaz boyle sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 anlayamadığım şu, prezervatif ayıp mı? prezervatif taşımaktan utanılır mı? Prezervatif kötü birşey midir, insanı tecavüze mi sevkeder? 21. yüzyıldayken hala prezervatif utanılacak birşey olarak mı kabul ediliyor? Bu hibnetorlar hiç mi prezervatif kullanmıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 ben döverdim o şikayet eden çocuğu okuldan atılıncada s..ki olan akıntılı herifi döverdim dövmek en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 şikayet edenin erkek oldugunu nerden cikariyosunuz ki. lisede bi arkadaşini prezervatif taşiyo diye şikayet adama agziyla gulmemeleri lazim. kaldimi liselerimizde boyle şeyler. şikayeti kizlardan biri yapmiştir buyuk ihtimal. hem daha once can sıkmamiş birisini sirf prezervatif bulundu üstünde diye okuldan atamazlar. vardir altinda başka şeylerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Zheld said: ben döverdim o şikayet eden çocuğu okuldan atılıncada s..ki olan akıntılı herifi döverdim dövmek en iyisi Ehehe Zheld'e katılıyorum bunun yanında atılmasının bana göre asil sebebi daha önceki tavirlaridir yani kesin bir vukuati vardir yoksa okullara zaten durmadan dava açılıyor okul uğraşmak istemez bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 kız olsada döverdim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 habere yapılan yorum: said: murat balo 05.05.2008 09:30:46 başka okul kalmamışmı gitsın türk okullarında okusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 saint michel mezunuyum ve türk yardımcı müdür din ögretmenidir öyle söyleyim siz anlayın(td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liquid_SnaKe Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 türk müdür fransızca öğretmeni..ayrıca okuldan atılan çocugunda 123236235 tane olayı var okulda.. atılma sebebininde o olay değil hazırlıklardan bir kıza tokat atması diye biliyorum ama ne kadar doğru bilemicem ama belirtilen nedenden atıldıysa çok ağır bir karar gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bao Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Mirluin said: Seks yapmaya utanmıyor musunuz? insan insanı z.kermi? lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 lol avusturya lisesi / alman lisesi haber olmuyorsa TR değişiyor demektir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 "Bizim de s...miz var, akıntı oluyor, bize de lazım prezervativ. Git bunu kimle uyguluyorsan uygula" Hehe, sonra da hoca dövmek yanlış bilmemne diyorlar, hiç anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kuzeyli Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 söyleeeyeeceeemmm söyleeyeeecemmm seeeniii hocayaaa söyleyeecemmmm (8) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 ne akıntısı lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 musluğun lastiği eskimiş ondan bahsediyo işte.. damlama yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 kör cahiller bide bunlar öğretmen olucaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 bel soğukluğu ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 dsasad 1+4'ün sonunda atılmak felaket. böyle fransız lisesi olmaz olsun, st. michel en ezikleriydi zaten :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Konu bombaymış , bombanın patlama etkisiyle biçok kişi yörünge dışı olmuş gözümden kaçmadı lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Olaya el koyuyorum. St Michel mezunu ve hala orda okuyan kardeşlerim olduğundan olayın gerçeği böyle değildir. Okuldan atılan genç zaten sorunlu bir çocuk olup daha önce okuldan atılması defalarca denenmiştir. Uyuşturucu, kesici alet taşımak ve kavga çıkarmaktan dolayı. Sadece bu eleman yüzünden okula kamera taktırılmıştır.. İşin aslı, çocuk prezervatifi alıp bir kızcağızımızın ağzına doğru sokarak al bunu erkek arkadaşınla s.kiş demesiyle patlak vermiştir. Kız, müdür yardımcısına şikayet etse bile o bahsedilen güzel söz ( bizimde var bişeyimiz falan filan ) çok sevdiğimiz fizik hocasından gelmiştir müdür yardımcısından değil. Fizik hocamız bizimle çok içli dışlı olduğundan biz onunla zaten argo konuşurduk kendisi acayip tatlı bir adamdır.. Geçen mezunlar gününe gittiğimde bile kendisi kafama atlamış beni güreşe tutup bi güzel tokatlamış, dövüşmüşüzdür sonra birlikte oturup saatlerce muhabbet ettik.. Bahsi geçen arkadaş dediğim gibi defalarca okuldan atılmaya çalışılsa da "adli dengesi yerinde olmadığından" atılmamıştır ancak defalarca uzaklaştırma almıştır.. Çocuğun annesi gazeteci olup bu durumu yedirememiştir. Yapılan bu haber okulun namını zedelemeye çalışmaktan başka birşey değildir. Ne münferit bir olay ne AKP ne din ne Fransız ne de başka bir durum. Olay o çocuğun "gerçekten" normal olmayışıdır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Hatta bu Can Duran arkadaşımız alt sınıflara kendine "johnny D" demelerini söyler. Biz son sınıftayken bu daha hazırlıktı o zamanlar anlamıştık bunun ne mal olduğunu. Kendi arkadaş çevresinde bile bu herifin adı Uzaylıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar