Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lisede güvenli sekse geçit yok

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Kondomlu dergi okulundan etti
Saint Michel Lisesi son sınıf öğrencisi Can Duran, aldığı dergiden çıkan prezervatif ile yakalanınca tasdiknamesi verildi. Anne okul yönetimini suçladı: Oğlumu okuldan atmayı kafaya koymuşlardı..
Türkiye'de 122 yıldır faaliyet gösteren ve halen İstanbul Şişli'de bulunan Özel Fransız Lisesi Saint Michel öğrencisi Can Duran'a (19), bir derginin promosyon olarak verdiği prezervatif ile okulda yakalanınca, mezuniyetine ve Öğrenci Seçme Sınavı'na az bir süre kala tasdiknamesi verildi. Özel Saint Michel Fransız Lisesi'nde 6 yıldır öğrenim gören Can Duran, 26 Mart 2008 günü okula sağlık, spor ve moda içerikli Men's Health Dergisi'ni satın alarak gitti. Ancak dergideki promosyon olarak verilen prezervatifi fark etmedi. Fark edince de atmak üzere yanına aldı. Ancak gencin bir okul arkadaşı, prezervatifi görerek nöbetçi öğretmene durumu söyledi. Öğretmen de Duran'ı alarak, okul müdür yardımcısının odasına götürdü.

'ÖĞRETMEN BENİ SÖZLÜ TACİZ ETTİ'
Can Duran bu esnada nöbetçi öğretmen ve okul müdür yardımcısı tarafından sözlü tacize uğradığını idda ederek Şişli Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Duran suç duyurusunda, öğretmenin kendi cinsel uzvunu pantolonunun üzerinden tutarak "Bizim de s...miz var, akıntı oluyor, bize de lazım prezervativ. Git bunu kimle uyguluyorsan uygula" dediğini ve derginin karın boşluğuna fırlatıldığını ileri sürdü. Ayrıca "Seni ilk fırsatta attıracağız" diye tehdit edildiğini savundu.

http://www.sabah.com.tr/haber,CCCA0134EE7245FEB0C40394D80A4C59.html

"Bizim de s...miz var, akıntı oluyor, bize de lazım prezervativ. Git bunu kimle uyguluyorsan uygula"
"Seni ilk fırsatta attıracağız"

ohoo adamın yalama olmuş haberi yok
Mesaj tarihi:
Sly-One said:

gerizekalılık random tabi dünyamızda.

said:
Ancak gencin bir okul arkadaşı, prezervatifi görerek nöbetçi öğretmene durumu söyledi.

Ben de bunu görünce öyle düşündüm. Ayrıca özel okul olması ilginç tabi genelde müşteri mantığı ile yaklaştıkları için öğrencilere, öğrenci atmak ilginçmiş. Ama belki fransız okulları amerikan okullarından daha misyonerdir bilemiyorum. Okul bence genel olarak gerizekalı bir yapıya sahipmiş sadece hocadan değil zira:

said:
OKUL YÖNETİMİ SESSİZ KALDI
Duran'ın yaşananların güvenlik kameralarında da kayıtlı olduğunu iddia etmesi üzerine Şişli Cumhuriyet Başsavcılığı, polisin kamera kayıtlarını izlemesi yönünde mahkemeden arama kararı çıkardı. Ancak polisin liseye alınmadığı iddia edildi. Okul idaresince çağrılan anne Demet İzgi Duran ise, "Gittiğimde Can'ı okuldan atmayı kafalarına koyduklarını gördüm. Büyük bir keyifle 'Al çocuğunu kurtar. Disipline verirsek atarız. Atılırsa örgün eğitim kurumlarının hiçbirine gidemez' dediler. Avukatımızı ve yeminli tercümanımızı okula almadılar. Okul yönetimi ile iletişim kuramadık. ÖSS'ye girecek bir çocuğun psikolojisi düşünülmeliydi" diye konuştu. Okul yönetimi ise bir açıklama yapmadı

şaşırdım mı acaba?
Mesaj tarihi:
Fransız okulu olması çok garip üstelik.

Fransada okullarda isteyene bedava prezervatif veriliyor , ortasonda cinsellikle ilgili 5 saatlik konferanslar ve eğitim günleri oluyor yılda bir iki kere.

Yani özel okul olması ve fransız okul olması üstelik şaşırtıcı bence , yoksa normal devlet okulundan beklenir bu tip şeyler.
Mesaj tarihi:
Olayın prezervatifle pek de alakası olduğunu zannetmiyorum.
Yani ben de fransız lisesinden mezunum, genelde her dönemden sınıfta kalan, aylaklık eden 3-5 öğrenci okuldan atılır, atılmalarına da öyle böyle bir kılıf uydurulur, onlara o diploma verilmez yani.
İşin pek muhafazakarlıkla alakası olduğunu zannetmiyorum.
Hatta aynı bu şekilde bir olayla bir arkadaş St. Michel'de son senesinde atılmamak için bizim okula geçmişti de öyle mezun olabilmişti, yine aynı hikaye "ya çocuğunuzu alın başka okula verin ya da biz atıyoruz." şeklinde.
Mesaj tarihi:
atarken kilif bulmayacaksin. yiyosa atacaksin, ha yemiyosa $aklabanlik yapip sikko fransiz okulunu daha da sikko bir hale sokmayacaksin.

rezilliktir bu. medya affetmez, idam eder.
Mesaj tarihi:
Spastik_Serce said:
ulan sanki prezervatifsiz skemıyor adam. allam ya.

he valla ben de aynen öyle düşündüm haberi okuyunca.

men's health dergisi vatana millete hayırlı olsun, gençlerimiz aids olmasın diye prezervatif dağıtıyor,
ama türkiye'deki okullar nedense prezervatife karşı tutum içindeler.

bizim okulda da vardı sanırım, prezervatifle yakalanırsan ceza mı alıyordun neydi.

prezervatifle sevişmek yasak,
prezervatif kullanmadan istediğin kadar seviş.
Mesaj tarihi:
sekse lisede bile ba$layamadigi icin bu toplum bu kadar sapkin oldu.

sekse ba$lama ya$i 15-16 olmali ki, 20+ li ya$larda, sevi$meyi bilen, ozguven kazanmi$ bireyler ortaya ciksin.
Mesaj tarihi:
esh e katılıyorum. kız gelmiş 21 22 yaşına, daha nasıl sevişilecek onu bilmiyor. nerenin vatandaşı olsam diye nedankonun tutosunu okuyorum periyoduk olarak tekrardan.
Mesaj tarihi:
bir fransız okulundan mezun olan biri olarak pek yadırgamadım. biraz ağır olmuş yaptıkları da tam bir "fransız okulu" tarzı ceza vemişler.
  • Yeni Oluştur...