fede Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 In Soviet Rusya Kinex remembers you. olmadı. Kinex iyiydi de çevresi kötüydü. olmadı. Kinex rulz oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 lego eziyordu ya. yeniyüzyıl bunları vermeye başlamıştı başka bir gazete lego vermeye başladı diye. ancak ben legolarla daha çok eğleniyordum. 10 yıl falan geçti üstünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Zaten Knex çıktı sonra lego lego techic i çıakrdı sonrada knex yalan oldu =) Lego herzaman yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 öeh naaptın lego technic çok eski bişey be. Ben helikopter yapıp sesini çıkararak ve uçtuğunu hayal ederek oynarken bööle K'nex diye bişey duyulmamıştı daha, yıllar sora çıktı onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 evet, lego technic baya eski. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Ben küçükken bütün lego karakterleri istisnasız gülerdi, korsanından polisine kadar. (O aralar 90-91 fln Robin Hood serisi vardı, korsanlar daha yeni başlamıştı fln. Hastasıydım o korsan gemisinin) Şimdi son br kaç senedir diş gıcırdayan, surat bir karış lego adamları. O masumiyet kaybolmuş. Tabii en önemlisi eskiden lego kutuları vardı içinden birkaç yüz parça çıkan, onla hayal gücünün sonuna kadar binlerce şey yapardık. Şimdikiler daha sınırlı daha az sayıda, önceden belirli şekilde geliyor ve en fazla 5-10 şey oluyor bir kutu legodan. Birde çok çok pahalı. Lego Tecnic'e zaten laf yok, 90ların başında uzaktan kumandalı araba ve vinç olan seti vardı. Her şekilde; lego döver... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Hiç alamadığım Gaiking figürünü saymazsak Lego korsan seti çocukluğumun gerçekleşemeyen büyük hayaliydi. Lego Technic setleri K Nex'in K'si yokken çıkmıştı, haliyle her daim çakma Lego'dur gözümde K Nex. Lego yönetir!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 k'nex en iyisi abi ben kücükken sandalye falan yapıyodum ondan kendime o kadar cok vardı be kuzenime verdim kıymetini bilmiyor ama geri alıcam ! motor aradım ben yıllarca hep icimde kaldı o motorlu hiç bir şey yapamadım kurmalı motorum vardı yaptığım asansörlere elimle müdahale etmek zorunda falan kalıyodum böhü :( böcek kamnyonu yapmisdim falan :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 biri mekanik olarak iyi diğeri yapısal olarak iyi ikiside olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Bende hala duruyor. Geçenlerde bi gece fotoğraf çekebilmek için çıkardım dolaptan tripod yaptım knex ile. Ondan önce motosiklet, yay takıp amortisörlü kamyonet gibi yüzlerce şey yapmıştım. Knex çok daha yaratıcı bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Forumda nostalji dalgası esmiş. Uplayayım da hit alsın, gençler öğrensin, hala elinde knex olan varsa satın alabilirim hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 legoyu zamanında sabaha gazetesi knexide yeni yüzyıl verirdi hey gidi hey. sürekli alırdım lan 2 sinide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 artık satılmıyo dimi bunlardan? k'nex e benzer bi tek mıknatıslı bağlanma parçacıkları olan bişey gördüm, knex bulunmuyo artık heralde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Satılıyor ya ben görmüştüm. Cevahir'deki toyzzshopta vardı galiba. Ebayden alıcam galiba ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 çok pahalı ya, satılıyor ama. geçenlerde bende heves ettiydim alıyım diye de fiyatları görünce vazgeçtim. zaten k'nex'inde çılkı çıkmış, lego gibi 10binmilyon farklı parçası var artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Ebay.com'da ikinci el knexler var az kullanılmış. Onlardan alayım diyorum pahalı değil pek. http://shop.ebay.com/?_from=R40&_trksid=m38&_nkw=knex&_sacat=See-All-Categories Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 aaaaa müthiş bişeydi bu, bizde hala var galiba birkaç parça. alıp yine çılgın atmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-all Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 zamanında k'nex ile bildiğin crossbow yapmıştım eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 K'nex legoyu pis döver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 bende hala orta boy siyah kutusundan var da işte zaten parçaları tamken bile büyük şeyler yapmama yetmiyodu(her çocuğun rüyası olan odayı dolaşıcak bi rollercoaster mesela...) bi de tonla parçası kayboldu, kırıldı filan. ne güzeldi ya öf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 kinex fakir adamin cakma legosu degil miydi ya? Evet, oyleydi sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 knex pahalıydı olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 hayır aga knexin ayrı olayı vardı oyuncak araba motorlarını çıkartyıp knex ile çeşitli şeyler yapabiliyodun. o olaylar zevkliydi. lego tabi ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Sonucta cakma legoydu ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 legodan farklıydı be legonun yuvarlakları vardı knexin klafası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar