Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

K'NEX leri hatırlayan var mı?

roket adam

Öne çıkan mesajlar

Ben küçükken bütün lego karakterleri istisnasız gülerdi, korsanından polisine kadar. (O aralar 90-91 fln Robin Hood serisi vardı, korsanlar daha yeni başlamıştı fln. Hastasıydım o korsan gemisinin)

Şimdi son br kaç senedir diş gıcırdayan, surat bir karış lego adamları. O masumiyet kaybolmuş.

Tabii en önemlisi eskiden lego kutuları vardı içinden birkaç yüz parça çıkan, onla hayal gücünün sonuna kadar binlerce şey yapardık. Şimdikiler daha sınırlı daha az sayıda, önceden belirli şekilde geliyor ve en fazla 5-10 şey oluyor bir kutu legodan. Birde çok çok pahalı.

Lego Tecnic'e zaten laf yok, 90ların başında uzaktan kumandalı araba ve vinç olan seti vardı.

Her şekilde; lego döver...
Sosyal ağlarda paylaş

k'nex en iyisi abi ben kücükken sandalye falan yapıyodum ondan kendime o kadar cok vardı be kuzenime verdim kıymetini bilmiyor ama geri alıcam ! motor aradım ben yıllarca hep icimde kaldı o motorlu hiç bir şey yapamadım kurmalı motorum vardı yaptığım asansörlere elimle müdahale etmek zorunda falan kalıyodum böhü :( böcek kamnyonu yapmisdim falan :'(
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...