Llama Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 31 mayısta istanbulda yapılcamış hürriyette haber geçiyor. çok güzel bi aktıvite olucak sanırsam ipotunu alıyorsun ve doldur içine parçaları takıl partide. izmirdede mayısın son haftasında bi gün yapıcaklarmış tam tarih daha belirlenmemiş buyrun buda link; http://www.hurriyet.com.tr/pazar/8851908.asp?gid=59&sz=70158 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 ben gereksiz buldum baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 kendin çal kendin oyna gibi bir isim takmamış olmalarına şaşırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 bu olay türkiyede "çalmadan oynar bizim ayılar" şeklinde testis konusu olur, buraya yazıyorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Direk ipod demişler yalnız, ayar oluyorum. Sanki diğer mp3 çalar, hadi mp3çaralrı geçtim, cd çalar kaset çalar falan dnleyemeyiz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 arcane said: kendin çal kendin oyna gibi bir isim takmamış olmalarına şaşırdım. bu isim türklerin koyduğu bi isim değil ondan belkide böyle bi isim koymadılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 aktiftablet said: Direk ipod demişler yalnız, ayar oluyorum. Sanki diğer mp3 çalar, hadi mp3çaralrı geçtim, cd çalar kaset çalar falan dnleyemeyiz.. çünkü ipod sponsorlugunda oluyorda ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 ipod sponsorluğunda falan değil.. Böyle başladı herşey: Facebook grubu Facebookta başladı :) Millet hadi yapalım dedi ve BAYA insan gelicek gibi, attending sayısı 5400 kişiyi geçmiş.. Bu daha önce baya yerde yapıldı hatta youtube'da bir sürü videosu var.. gidin izleyin. Bunlar da hadi İstanbul'da yapalım demiş ve grubu kurmuşlar. grupta linkleri var diğer yapılan eventlerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 evet bu tip şeyler istanbul'dan önce de yapıldı ama isme kanmayalım arkadaşlar yapılacak şeyin "raving" le alakası yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 arcane said: kendin çal kendin oyna gibi bir isim takmamış olmalarına şaşırdım. o zaman daha az party boi gelirdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Sovereign said: ipod sponsorluğunda falan değil.. Böyle başladı herşey: Facebook grubu Facebookta başladı :) Millet hadi yapalım dedi ve BAYA insan gelicek gibi, attending sayısı 5400 kişiyi geçmiş.. Bu daha önce baya yerde yapıldı hatta youtube'da bir sürü videosu var.. gidin izleyin. Bunlar da hadi İstanbul'da yapalım demiş ve grubu kurmuşlar. grupta linkleri var diğer yapılan eventlerin. 18nisanda new workta yapıldı bu olay ki ordakinde sponsor ki haberdede bu yüzden ilk istanbul demiyor o yüzdende ipod lafı geçiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 öf ne sap dolar $imdi bu parti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 ehah aynen..dans ediyorum ayağına sürtünmeye kasanlar falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Turkiyede bele$ veya ucuz partilere gidilmez. rezalet cikiyor genelde. kizlar da gitmek istemiyor zaten. iyi bir erkek arkada$ olarak parayi basmak zorundasin. zaten bu nedenle erkek arkada$ olarak parali ve arabali adamlar tercih ediliyor genlde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 cep telefonunu ve plaka numaranı da yaz kenara :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar