bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 kırmızı tahriğin rengidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 iyi iyi veştitsa geri gelmiş. dün bi daha yazmıcam die çekip gitmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 oje kurutma tutosu.. by afush ojeyi sürmeden önce buz dolabına koyuyoruz min 30 dk orda duruyo (yada toptan orda saklıyoruz ojeleri böylece bozulmuyolar..neyse) sonra sürme isteğiylen çıkarıyoruz tırnaklarımıza sürüyoruz soğumuş ojeyi,gayet güzel kuruyolar max 3-5 dkda. hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 yazın soğuk soğuk iyi gelir heaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabuk Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 bu gün replerim kırmızı oje ve kırmızı ruja gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 ben tırnağın doğal rengi fanıyım. partlacıı mı ne denio ondan sürsünler yeter ^_^ -emrin olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 yapıldımı bakmadım ama kuru masını bulamazsan ıslak masını al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 ölürmüsün?*hani bu tatlı şirin smiller varya ondan işte* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 ore wa kurumasu da ne! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 kurumasu japon çocuğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 ahahahah süper! sık sık "burası kaave diil lam, errkeNk muhabbeti yapmayın" uyarısı yapmak gereken günlerden "burası kızlar yatakaaanesi diil ayol" uyarısının daha sık gerekeceği günlere doğru koştur koştur gidiyoruz bakalım. güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 rüyamda görsem inanmam ema :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 erkekler de oje sürebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 cinayet silahında bıraktıgım parmak ızlerı yuzunden butun parmaklarımı dograyıp evımle beraber yaktım o yuzden oje neyım suremıyom bu mesajıda kım bılır neremler yazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar