Laraken Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 olum bi sword bi armor bişi verin lan varsa. newbie kılıcım da patladı ne bok yiyecem ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 gelmiyonuzki vent.e gelseniz alırsınız her türlü yardımı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quenas Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Iphone'un mikrofonlu kulakligi pc de calisir mi ? Tek mik. zimbirtim bu ya calisiosa geliorum bu aksam vente Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 gel chatten yazarsın olmassa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 evet abi wow gibi böle whisper at guild chate yaz falna muhabbeti olmadığı için vent şart hani ev kurup guild kurunca guild chat oluo ama o iş şu an zor ev pahalı guild stone pahalı vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quenas Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Evet gelicem vente. Fakat oyuna giremiyorum su an son patchten beri aksamları feci desync var ayrıca oyuna girerken loading ekranında bıçağın iki yüzünü görüyorum 5 dk bi türlü oyuna girmio bu da desyncten yani herşeyi yüklemeden girmiyor. ama sizin de böyle sorununuz varmı merak ettim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 evet o herkesin sorunu şu gece muhabetini düzelttiler ama über desync ve lag başladı bakalım ayar vericekler şu aralar oynanır durumda deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quenas Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Oyuna girdim ama hala kendine gelemedi kaç defa silah çektim daha görmedi birini, bunlar hep populasyon kaynaklı bence bnun ucu servera ve koduna falan bakıyo. eski closed beta zamanları az kişiyken hiç böyle şeyler olmamış forumlarda dediklerine göre lag ve desync yokmuş hiç Bir de şey olayı var sanırım. Mesela ben akşamüstü 5 gibi medulide bırakmıştım charı, dışardaydım 4 saatliğine ve geldiğimde hala oynanabilir bi şekilde duruyordu. Ama pc kastığı için restart attım ve tekrar oyuna girdim daha doğrusu giremedim işte şimdi girdiğimde bile karakter yaptıklarımı görmüyordu desyncten. Bu da bence bir bölgenin populasyonu çok arttınca olan bir olay örneğin ben medulideydim en sorunlu ve en kalabalık şehirde, uzun suredir oyunda olanlar sıkıntı çekmiyor burada ama peak time da meduliye girmeye çalışanlarda bu sıkıntı oluyor gibi geliyor bana bilmem yanlışmıyım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 bir hafta girmedim oyuna bayağı bir şeyi düzeltmişler ya :D Hele şu kütüphane olayları mükemmel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 abi salaklığıma yanıyorum ya anime izliyordum .bi giriyim kitap okıyım dedim. kütüphanede bırakmıştım adamı. oyuna girdim karakteri seçtim kılıç dönmeye başladı ben de animeye devam ediyim o açılana kadar dedim.anlaşılan biraz fazla kaptırmışım. abi benim adamın cepde 1k silver vardı okadar çalıp çırpıp yapmıştım o parayı. şerefsizin biri ben anime izlerken 1 1 vura vura öldürmüş. chatten baktım 3 4 kez guard yazmışlar. adam yılmamış inanmış öldürmüş :( olan 1k silvera oldu. çok sinirlendim bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 ahah azimle sıçan taşı deler yapacak bişey yok bu arada oyunda ayda ciddi bir sorun var. aya bakınca fps yarılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Mortis said: Librarian a gittim, bütün kitaplar var, zaten yanda renkleriyle gösterio, hangi kitapı okuyamazsın hangisini okudun ve hangisini okuyabilirsin die, Alfabetik sırayla dizilmiş ama category category dizmişler gibi. Çok incelemedim. Tek sorunu baya bi sayfa geçiosun bir sürü kitap olduğu için navigasyonu kolay diel yani, Oraya sağ menuye bi category filterı koymaları lazım yoksa böle ileri bas ileri bas kitabı buliim derken uzun sürebilir, ama yine de ben bi kaç kitap aradım çok zaman almadan buldum alfabetik olduğu için nası yani para vermeden istediğin kitabı okuyabiliyomusun? yoksa kütüphaneye aylık ücret verip üye mi oluyosun. ben bi baktım çıktım oyuna ne zamandır girmiyorum baya güzel şeyler olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 yok yok yine aynı 10silvera kitap aliosun fakat librarian da bütün kitaplar var, hangi şehirde nerde hangi vendorda die aramana gerek kalmio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 nerde kutuphane? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 kranesh, meduli ve fabernumda var sırf kraneshdekini gördüm zaten anlarısnız böle her yer kitap raflar vs oluo tek başına durmuo vendor librarian die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 kütüphaneyle ilgili bi hata bulmuş olabilirim onaylamak için tekrar denemedim ama şöyle bişey oldu sanırım, çantamda 20 silver vardı tek slotta, 1 kitap aldım 20'si de gitti. ama işte %100 emin değilim denemek lazım tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 bi hırsız çantamdan 2-3 reg çaldı guardladım çantasında house key varmış lol. lootladım ama hangi house, nerede kim bilir. tindrem civarlarında house'ı ararken crash aldım, sonra ardı arkası kesilmeyen 5-6 crash daha ve en sonunda Visual C++ Runtime Error aldım ilk defa. şu anda oyuna girsemde en fazla 1 dakika kadar oynadıktan sonra çöküyor oyun. re-install gerekicek sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 bir kere başıma geldi, bulunduğun lokasyondaki bir nesneden kaynaklanan problem sanırım. Ekran çözünürlüğünü minimuma düş, şanslıysan sorunlu obje ekranda olmayacak, dön arkanı kaç sonra! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 http://www.mortalonline.com/news/march-13-03-10 iste yapacaklari en buyuk hata. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 yeaw oyuna giridm biraz yürüdüm herkes ağaç kesiyodu. ağaç kesemedim. sıkıldım çıktım. kötü olmuş gamer rating : 2/10 2 yi de emekten dolayı verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 narsor said: bir kere başıma geldi, bulunduğun lokasyondaki bir nesneden kaynaklanan problem sanırım. Ekran çözünürlüğünü minimuma düş, şanslıysan sorunlu obje ekranda olmayacak, dön arkanı kaç sonra! mantarlar iste! anaaa shrooom diye gidiosun bakmaya cat gidiyor :D Uzak durun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Sereglin said: http://www.mortalonline.com/news/march-13-03-10 iste yapacaklari en buyuk hata. :( Cok kötü bir karar gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 cogu kisi sey olarak bakiyor da yabancilardan anlamiyorum bunu, lag-desync i duzeltseler direkt alinir. Farkinda degiller sanirim aylik 14 dolar odeyeceklerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 abi herşey pazartesi gelecek patch'e bağlı. beklicez görücez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 lag desync problemi hallolmadan server stabilize olmadan release demek intihar demek.. bakalım artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar