Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 mortis naappttttinnnnn.... sirt ustu duserse neden oturdun ustune ? yuzustu olacak bre.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 hahaha fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 ahah hayır suratına oturcam abi haha o kadar detay vermiim dedim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Fail değil abi, niye insanları belli kalıplarla sınırlıyosunuz ki? Mortis de böyle bir arkadaşımız, olduğu gibi kabul etmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 ahahah emre! gizliden sırf penis var die takip ediosun konuyu zaten sus sen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Agresifliğe gerek yok abi, sonuna kadar seçimlerinin arkasındayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 mortis teabag yapmak istiyor diyip kıvıralım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 said: The servers run with 25-100 players max it's stable with 25 players and crashes every other minute when they allow more players their beta is a very early alpha release max. the sky looks pretty... that's about everything... DF clanımın liderlerinden birinin beta leakerlardan öğrendiği birşey. Clan olarak MO yuda takip ediyoruz ilerisi için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Warhammer guildimden bilgiler: -Grafikler simdiden cok guzel -Atlayip ziplayip savasmak cok hizli stamina tuketiyor, ziplayarak savasmak pek mumkun degil -5 dakikada bir server restart ediliyormus. Stress test ediyoruz o yuzden demisler -kiyafet bulabilen olmamis, herkes cibil kosturoyurmus -bir ara irc'de serveri su an 100 kisi alarak deniyoruz demisler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Sylian said: Community'si fail. Oyuna bir şey demiyorum zaten darkfall ne söz verdiyse yaptı ama 12-15 yaş mentalitesindeki adamlarla MMO oynamak istemiyorum Darkwish Community'yi 1 yildan uzun suredir takip ediyorum. Oyun beta icin satildiktan sonra forumlara cok sayida insan dolustu ve forum klasik hale geldi. Ayni seyi baska oyunlar icin de duymustum. Gayet seviyeli, mantikli insanlardan olusan bir topluluktu ama sonuc normal, ortalikta serseri mayin gibi dolasan yuzlerce insan var, isteyen herkes foruma account acip istedigini yazabilir, bunun icin oyunu almaya vs gerek yok. Garipsemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 bingildak said: Del Teshak diye karakter acip koyun delisi RP'si yapicam ciplak karamsar bir male karakter ile. Haha bittim burda direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 D@rkwish said: Burada yok sanırım bi arkadaş bizim clan forumuna kymuş linkide bende paylaşayım dedim. http://i185.photobucket.com/albums/x302/fantuspk/moavatars.jpg valla rtuk gelip kapatacak forumlari :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Penis muabbetini azaltınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 yeni okuduğum bir yazıda serveri test etmek için şimdilik 100 kişi cap koymuşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 evet üzücü :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 dreagloth said: Penis muabbetini azaltınız. Cem Yılmaz said: Konu büyük ben napayım? tamam sustum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Tyrannus said: aa sünnetsiz bi de, oynamam ben bunu belkide bununla ilgilide bi meslek vardır (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Your skill in xxx has improved by %0.1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 hhahaaa.. lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sifkal Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 abi adamlar başarılı bakasanıza bu naked yaptılar karakterleri şimdiden 1 meslek 1 de rp bulduk. @Mortis saygı duydum... :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 oyunda olan arkadaşın demesine göre 1 handed axe ve arrow dışında bişi alınmıyormuş.arrow alabiliolar ama bow alamıolar bölede güzellik var :D ve ircde sölenenlere göre bugün update var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Bence aceleci davranip, su anki halleri ile oyun hakkinda bir fikir olusturmayin kafamizda. Cok hizli oyun tuketir olduk ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Kim demiş tüketiyoruz diye? Bak, Mortis skill kasıyor. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 yeni gelecek olan patch olmayabilirmiş. yeni bi client yapıp bunu indirmemizi isteyebilirlermiş. (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Massive pvp'i saglasinlar oyundada umrumda degil gercekten client, mlient. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar