Quenas Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 bilmem ne kadr az ışık o kdr iyi benim için :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 yıldız ay filan bişiler yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 in lor plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quenas Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 rahatsiz said: yıldız ay filan bişiler yok mu? varda yeri aydınlatıcak kadar güçlü değil yani aslında gozukuo çimenler yerdeki ama mesalesiz gozun kapalı gibi hissedersin pusula da yok aya bakarak hareket ediorum su anda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Sesime gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quenas Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 ahıuah dual mesale ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 oha çok güzel olmuş.yalnız freedyi yakmaya giden köylüler gibi duruyolar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Grafik açıkları kapanmış :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Bende aydınlık orası ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 elf açmışsındır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 varmı öyle bişi yoksa beni mi yiyosun dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 yiyorum aheha yerim seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 http://img205.imageshack.us/img205/536/64786910.png baksana adam yanımda bende aydınlık onda karanlık =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 900le çeken sen değil miydin? sende erken aydınlanmıştır edit: bu saatte neden karanlık?zaman farkından dolayı mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 bi log out olayım bakayım bugtır belki :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Abi her şey en kısıkta nasıl oynayabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 hakkaten çok kötü grafik. ayarlara bi bak patchten sonra değişmişti benimkide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 tüh karanlık oldu :/ abi o ayarlarda bile kasıo laptop en güzeli geceymiş ama kapkaranlık 100fps sanki ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 ABİ BİR BOK GÖREMİYORUM? Ayrıca bu herifler isveçli değil mi? Ne alaka bu saatte karanlık akıl hastası mı bu adamlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quenas Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Osso said: tüh karanlık oldu :/ abi o ayarlarda bile kasıo laptop en güzeli geceymiş ama kapkaranlık 100fps sanki ahahah asfsf kalaymis aydinlik keske uber avantaj saglardi sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quenas Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Xaenin said: ABİ BİR BOK GÖREMİYORUM? Ayrıca bu herifler isveçli değil mi? Ne alaka bu saatte karanlık akıl hastası mı bu adamlar? 3 saatte bi değişcekmiş aha aydinlaniyo hava hadi gozunuz aydin sabah şerifleriniz hayrola :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Şimdilik şov yapmak için yapmışlardır düzeltirler yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Game time diye bir şey var, nuub adamlar, 24 saat game time mı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Abi öyle olması lazım tabi ki, ben dışarda güneşi gördüm mü orda da görücem, vice versa. Madem gerçekçi yapıyorlar. Wow gibi boktan bir oyunda bile böyleydi yani, ama ondan insan önünü görebiliyodu o yüzden bu daha iyi olmuş. Çok pis adam ganklenir abi geceleri böyle yolda yürüyen bir gruba çökeriz falan AAAY HEYCANDAN KAKAM GELDİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar