Dwinz Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 harbiden onu bekliyorum bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 2 gun ertelendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 said: The patch for today, Monday, Feb. 22nd is delayed for 24 - 48hrs. As a little compensation I can tell you that you will definately enjoy the changes to the magic system (aim based) and the 4 new spells (3 of them combat) as well as the new pathfinding system for creatures. Oh and.. watch those Orcs. They are mean. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 orc morc diyorlar vay vay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 reg edinimini kolaylaştırsalar bari... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 hey allam starter axeim calindi gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 ben dün bütün varlığımı çaldırdım sen ne diyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 aquila said: hey allam starter axeim calindi gene. full plate armor greatsword ve hayvan gibi satılcak deri kemik ıvır zıvır kaybettim ve benle beraber azmo, joscelin vs herkes kaybetti koruyamadım adamları :( FAIL OLDUM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 oha ne zaman oldu bu?en son meduliye 2 adım kalmıştı sizin ben çıkarken.ne ara kestiler sizi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 sen bıraktın bizi işte :/ yok medulide Kermiti aldık Vadda ya götürdük orda lore kitabı alacaktık medulide olmayan. Öle azmo falna filan geçtik vaddaya joscelin geldi , serageln falan hep beraber Bizonların oraya gittik kesip kesip satalım die kemikleri derileri öle toplamaya başladık falan baya dolduk ettik bi ara böle fazla bizonların arasına girdik benim can %20 lerdeydi hep ama bi sorun da yoktu, derken atlı bi pk knockback yaptı beni sonra geldi pardon falan filan dedi, RP yaptı biraz . O sırada ben böle bioznlardan kaçiorum saçma sapan. Benim bizon da nerelere gitmiş karambole gitti. Dier yanında çıplak bi arkadaşı bana dalmaya başladı. Vuramio ama doğru düzgün fakat dieri de atla düşürüo beni, protect falan filan dedim pete o şekilde kurtuldum kaçtım ama canım iice gitti derken. Bizonlar kesti beni orda, zaten Azmo encoumbered dı AÇ Bi insan olduğu için bütün lootları alıp hareket edemiodu doğru düzgün o öldü, Joscelini yeni yeni pklar gelip onlar kesti biraz bizonuyla adamlara saldırıktan sonra hehe. Seregeln falan kovaladı biraz adamları ben de reslenip geldim bizonları saldım üstün de kaçtılar. Ama bütün itemlar vs gitti tabi o sırada,o yanındaki çıplak adamın üstündeydi zırhım zaten. İşin komiği dün efsane bi pk ile tanıştık adama atla charge ettim herif yaya, adam bana doğru koştu tam vurmadan koydu kafama o da geri düştü ben de atımdan düştüm, sonra kesti böle, hayvan gibi bi adam. Sonra gidip adamla dost olduk vs. Baktiye dönerken yolda bu önceki 2 pk yı gördük onları kovaladık vs de o sırada seerver restart uyarısı geldi, kesemedik. bu arada o tanıştığımız pk ile vs çok büyük gelişmeler oldu onları da anlatıcaz . baya keyifliydi, iş güç olmasına ramen resmen 4.30 da yatağa gidebildim huhue 3 saat sonra kalkıp da işe geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 ya harita küçük, spawn noktaları belli.Rat diye gerzo bi pk var.full plate elinde benim kadar kılıç var.kestikten sonra gotcha mate falan çekip insanın sinirlerini harap ediyo.bizde de herkes craft kasıyo.bize de baktideki gibi iyiliğin koruyucusu gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Server a bağlanamıyorum sorun bende mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 kapalı olabilir serverlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 yok servera ben de bağlanamıyorum. Sanırsam patch gelcek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 24-48 saat demişlerid ya dün gece 12 saat geçti, sanmam erkenden patch çıkaracaklarını xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 http://www.gamasutra.com/view/news/27262/Analysis_The_Strange_World_Of_Mortal_Online.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 launcher'a update gelmis, amanin patch geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 patch gelio gelio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertnuh Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 updater kaldı ole bu nr laaaaaaaaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 arkadaşlar bu çok güzel bi oyun. değilmi ildeniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 *the presence waves good bye* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Oyundayım şu anda, gelin bulun beni vadda da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Wipe gelmiş sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 hass wipe mı geldi ne oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 yoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar