Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Doğru. Sadece 1 template bile olsa, bide onun atlısı olacağı için 2 template olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 yo yo.. ben de indiriyorum bunu.. bakalım merak ettim.. simdi insanlarla nerde bulusucam direk mining lumberjack mi baslıyoruz uo gibi =)).. bi de skill cap war mı? yoksa bi karakter ne warsa kasılıyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 skill cap var. Direk mining lumberjack şu anda en iyi yöntem gibi duruyor. İnsanlar olarak biz genel olarak Vadda - Meduli şehirlerindeyiz. 2-3 PK şehrine göç oldu. Vadda'da çık ama sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 vadda adli sehirdeyiz genelde, 1000 primari skill pointin var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 2gblik bi patch indiriyorum suan iste %26 falan sdf.. yarına heralde tamamı inmis olur =)) raid olmayan her dakka mortal i denemeyi dusunuyorum sandbox ozledim gecen nerdeyse uo yukluyodum =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 grafik ayarlarinda neyi sectim, sectim mi, kaldi mi, gitti mi, hicbisey belli degil, bi de her seferinde sifirlaniyolar, e restart etmen lazim diyo, nasi is anlamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 onlar henüz nanay. mouse sensitvity çalışmıyor. her seferinde sıfırlanmıyorlar yalnız öyle gibi görünüyorlar sanırım. düzelir hepsi 22'sinde gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 22sinde bisey duzelmicek lan, hayal kurmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 düzelir abisi düzelir. üstüne gelmeyin gariplerimin eşşek gibi çalışıyolar aferim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 az evvel vadda ormanlarında tecavüz ettiğim çaresiz bir kız bana rapist of the wilds ünvanını taktı. Artık çok daha güçlüyüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 vaay hll, ben de at tameledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 yarına girerim herhalde.ne karakter açalım lo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 ne istersen, pzt wipe gelicek galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 ben magery'i sevdim. her nekadar şu ana kadar 1 tane büyü yapabilmiş olsamda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 ya su banka isine bisey yapsinlar, en azindan para icin, ya d hirsizliga bi care bulsunlar, haberimiz yok, ne var ne yok caliniyo, sacma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 uh 1 saat geç gidicem işe dalıyorum oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 beyler nerdesiniz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 fabernumdayim ben su an, ama cikicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Büyü okulunu henrik emmi söyledi irc'de forumlarda var. 12 tane falan okul olacakmış. 22 sinde olan patch baya hayvani bir şey olacak dediklerine göre. Yeni content falan filan gelecekmiş. Zaten adamların planladığı content daha büyük. Merakla bekliyoruz, şahsen ben oyundan baya umutluyum aman nazar deymesin. tütütütü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 su mapi de buraya koyiim lazim olur. http://img31.imageshack.us/img31/2787/audacianmapnew.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 abi bu arada vadda o kadar güzel bir şehir değil yine küçük ama çok mhteşem doğa içinde olan yerler de var :) bu arada tamingde skillerle ilgili bir bug muı vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 skill bardan yapınca evet. elle yazarsan yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 sabah düzgündü action bar.normalde hep aşağı taşırdım barı bu sefer yerinde bıraktım, çalıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Dagger uretimine son verdim, short blade uretiyorum suan. Bir saate kadar greatsword uretimine geçecegim. Ondan sonrada blunta abanicam. Tabi bunlarin hepsini odundan yapiyorum:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 globally allowed olduğum için, alakasız bi adamın guard çekip beni öldürüp, lol çekmesi çok koydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar