Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mortal Online

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yo yo.. ben de indiriyorum bunu.. bakalım merak ettim.. simdi insanlarla nerde bulusucam direk mining lumberjack mi baslıyoruz uo gibi =)).. bi de skill cap war mı? yoksa bi karakter ne warsa kasılıyo mu?
Mesaj tarihi:
skill cap var. Direk mining lumberjack şu anda en iyi yöntem gibi duruyor. İnsanlar olarak biz genel olarak Vadda - Meduli şehirlerindeyiz. 2-3 PK şehrine göç oldu. Vadda'da çık ama sen.
Mesaj tarihi:
2gblik bi patch indiriyorum suan iste %26 falan sdf.. yarına heralde tamamı inmis olur =)) raid olmayan her dakka mortal i denemeyi dusunuyorum sandbox ozledim gecen nerdeyse uo yukluyodum =))
Mesaj tarihi:
Büyü okulunu henrik emmi söyledi irc'de forumlarda var. 12 tane falan okul olacakmış. 22 sinde olan patch baya hayvani bir şey olacak dediklerine göre. Yeni content falan filan gelecekmiş. Zaten adamların planladığı content daha büyük. Merakla bekliyoruz, şahsen ben oyundan baya umutluyum aman nazar deymesin. tütütütü
Mesaj tarihi:
Dagger uretimine son verdim, short blade uretiyorum suan. Bir saate kadar greatsword uretimine geçecegim. Ondan sonrada blunta abanicam. Tabi bunlarin hepsini odundan yapiyorum:D
  • Yeni Oluştur...