aquila Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 metal lazim o zaman, metal verin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 3-4 tane war axe falan çaldım. onuda sağlayabilirim ahah @Mortis Sereglin 'le ben :) 2 saat önce tenha biyere geçip karşılıklı stealing kastık. şimdi meyvesini topluyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 hahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 ahaha valla bravo diyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Ya bende açtim bi weaponcraft Ekran kartim 6600den dandik yani problem olabilecegini dusunuyordum. Az once butun ayarlari mediuma çekerek basladim oyuna. Ancak soyle bir sorun var bende. Herseyde abartisiz 2 dakika kadar delay var. Tam olarak soyle aslinda Mesela kaziyorum bir yerleri maden için, inventoryme zamaninda dusuyor ore, ama kazma efekti yok sadece melul melul tasa bakiyorum. Ancak dakikalar sonra benim eleman bulundugu yerde takir takir vurmaya basliyor Ikinci olarak, ilk girisimde skills bolumunde neredeyse hiç skill olmuyor(resting dahil). Oyundan çikip birkez daha girdigimde ancak gatheringe falan ulasabildim. Sonrada onlari hotbara suruklemekte sorun oldu. Surukleyip birakiyorum ama bir turlu hotbara dusmuyor meret. Alt tab yapip internetten biraz bakindim neden olabilir bu diye. Geri dondugumde oyuna, hotbarda duruyordu mining diridiridiridiri Korku filmi gibi oldu ya resmen bu oyun benim için Ekran kartindan olabilir mi ki bu ya? Ben takilma falan bekliyordum genelde oldugu gibi. Resmen oyun benimle dalga geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 şu anda baya lag var kapattım ben oynanmıyor. dediğin sorunarın hepsi lagden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 abi karşılaştığın sorunlar herkesin en çok karşılaştığı ve burada defalarca bahsettiğimiz sorunlar. oyunda şu anda var olan 2 temel sorun işte. birisi o lagımsı senkronizasyon sorunu, ikincisi skill'lerin bazen gözükmemesi. ilki için oyuna girdikten sonra biraz bekle, silahını çek bekle hatta, çekildiğini gördükten sonra geri koy yine bekle. anında cevap vermeye başlayana kadar yap bunu, düzelince oyununa bakabilirsin. skillerin kaybolması için ise log out - log in 'den başka çare yok şu an için. kastığın skiller gitmiyor zaten sadece görünmüyor bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 o senkornizasyon sorununu ilk defa gördüüm bugun çıktım felaket bişey dün kaymak gibiydi oyun bu patchde bişey mi oldu anlamadım düzeltirler herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Cok tesekkurler Peki hotbara atmak için ne yapmaliyim:D Skill kullanamiyorum ya Gerçi miningi attim simdi ama daha restingi wood olaiyni filan atmam lazim:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 ya şu an onyamayı deneme bence ben demin böle çıktım ağaçlara vurudm taşlara vurdum dediin gibi bişey olmadı sonra başka şehire yürüdüm öle yolda kazma salladı silahı çekti taktı ağça kesti falan takıldı öle dedim şimdilik çıkma zamanı gelmiş die çıktım ayrıca ben de tamingi atmaya çalışıodum action bara 30 kere attım nie olmadı falna dedim sonra bi baktım 3-4 slot dolmuş onla. o da baya bi zaman sonra oldu. garip bi lag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Galaxiese mi donsem Ulan kaan nerelere surukledin beni gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 şu an oynama derken oyun kötü oyunu bırak anlamında demedik yahu şu saatler oynama düzeltirler yarına falan yarın girersin anlamında dedik =)oyun fena deil dene yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 bende işe gitmek için evden çıkmadan önce öyle oldu sonra vazgeçtim kapattım geldim işe :) o anda bişey oldu ya normalde o sorun olduğunda 1-2 defa log out yaptığında düzeliyordu. bu sefer başka bişey oldu büyük ihtimalle. skillerin hot bara konamaması da o senkron sorunuyla ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 bende niye hiç problem yok anlamadım, 2-3 saatir lagsız oynuyorum. türkiyeden kaynaklı bir problem olmasın bu sefer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 abi hayvanlar nerde 50 km dir yürüyom :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Biz bodrackla vaddada maden kaziyoruz :D refining nerden ogrencem ben mortis gitti atlar kacirdi onu sanirim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 BeIlow said: Biz bodrackla vaddada maden kaziyoruz :D refining nerden ogrencem ben mortis gitti atlar kacirdi onu sanirim :D senin oyuna gireceğin günleride mi görecektik hey güzel allahım duygulandım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertnuh Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 beyler patch mi geldi? 22to23 soruyo launcher. error verdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 guden said: bende niye hiç problem yok anlamadım, 2-3 saatir lagsız oynuyorum. türkiyeden kaynaklı bir problem olmasın bu sefer? Portekizden baglaniyorum aga turkiye kaynakli oldugunu sanmiyorum Lag sikintim 1-2 saatline kayboldu, tam mortis geldi aksiyona gidiyorduk(domuz avlicaktik sanirim ahaha) gene çildirdi. Herkes bodrack gel filan diyo ama kimse kipirdamiyor:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertnuh Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 8 mb bişey gelmiş inş loot bugını fixler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 o değilde mortal online bölümü açılınca nasılda güzel oldu her yer topic oldu bölümde mis gibi mis. şiir gibi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 dimi :) tek topiğe sıkışmışken ne kadar zordu. ağzına kadar dolu halk otobüsünden fırlamış gibi olduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 he valla iyi dedin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lasombra Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 ventrilodaki abiler şu chat a girinde size ulaşamıyorum burdan yazıyom artık:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 arkadaşlar domuzlardan çıkan derileri bana getirirseniz size heavy robe yapabilirim :) 300 tane istiyor sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar