Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 benim çok hoşuma gitti grafikler gayet smooth animasyonlar da gayet güzel o pve videosundaki gib olacaksa mobların hareketleir combat faln harika dedikleri gibi ilk betada demişler zaten bunları test edicez die yapiolarda herşey schedule a göre. benim umudum var şu an , sevindim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Öğrendiğim tek şey gerçekten oyun çıkana kadar umut beslemeyeceksin. Sonra içinde patlıyor o tüm umutlar. Video çok güzel gözüksede üfleyerek yeme olayı var biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Grafikler beni korkutuyor.. Acaba ne kadar kisabiliyoruz? Nasil makineler kaldiricak bu oyunu massive pvp'de? Yeni makine alicaz anladigim kadariyla su sogutmali vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Ben çok takip etmedim açıkçası MO çünki hiç sevmem instance olayını fakat 1-2 soru var yardımcı olabilicek varsa güzel olur :P 1)Bir aralar 8(yada kaçsa işte) farklı hitbox var deniyordu halen öylemi? 2)Developerların hedefi neymiş pvpde x vs x bakımında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Birden cok hitbox oldugunu biliyorum. Forumlarda okumustum. Hatta muhabbetler donuyordu, arkadan head-shot instant cekmeli mi cekmemeli diye, baya pool yapmislardi. Benim DFO'da betada olan kisilerden duydugum en son 50 vs 50 test yapiyolarmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 D@rkwish said: Ben çok takip etmedim açıkçası MO çünki hiç sevmem instance olayını fakat 1-2 soru var yardımcı olabilicek varsa güzel olur :P instance yok diye biliyorum.tamamen açık 1 dünya olcak deniyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 instance muhabbeti yokmuş galiba sadece 4 kıta varmış 4 kıta arasında load ediomuş ama o da instancelara bölmüomuş yani herkes aynı haritada. öleyse sorun yok yüklesin zaten yükünü azaltır serverın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Instance'larda 5v5 deathmatch oluyor diye duymustum ama dedigim gibi su an pek bir muallak oldugu icin, gorene kadar duyulan hicbir seye inanmamak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 bende yanlış hatırlamıyorsam oyun çıktığında 1 kıta olcak deniyordu. 64km^2 olcakmış bu kıta. daha sonradan expansionlarla diğer kıtaları ekliceklermiş. (yanlış hatırlıo olabilirim emin değilim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Bana arkadaşlar zamanında dungeonlar instanced demişti eğer değilse güzel itici gelmeyebilir :P Pek oynamakda gözüm yok ama opsiyonlarımızı açık tutmak iyidir =) Birden fazla hitbox olayı combatın içine edebilir gibime geliyor, çok fazla hesaplama işlemi yani serverda farklı noktalarda aynı anda 2 tane 50 vs 50 olsa sanmıyorum kaldırsın (diğer insanların yaptığı işler haricinde). Combat videosu felan varmı peki hiç detaylı? Ben bi video izlemiştim ama combat felaket yavaş gibi gelmişti ancak pek detay yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 bir iki video var.ama baya eski. oyuncuların çektiği videolar yok malesef.yada biz bulamadık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 NDA var kapi gibin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Pff DF dede vardı çiğneyen çiğneyene :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 şu oyun bari hayal kırıklıgı olmasa da güzel güzel oynasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 betada grafik ayarları daha düşükmüş. oyun release olunca daha kaliteli grafikler olcakmış. (forumda okudum. ne kadar doğrudur bilmem) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 vallahi öküz gibi pc'm var grafik hiçmi hiç problem değil allahına kadar kaliteli olabilir izin verdim sdfgsdf edit: abi videoları izliyordumda RoamingExplore1 videosunda ( http://www.youtube.com/watch?v=u251S_VseAE ) 1,12. dakikaya bakın ekranın sağında çok küçük bi ağaç var. acaba ağaçlar büyüyerek oluşuyor gibi bi durum mu var?? harika bişey olur lan öle. ayrıca grafikler falan şahane adam olacak gibi bu oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 yokla okadarda olmaz (:D::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 benim oyunu sattım lütfen mesaj atmayalım oyun için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Ağaçlar gayet spawn olabilir oyunda şu an lumberjacking var ve neredeyse bütün ağaçlara uygulanabiliyormuş. Bir de oyun çıkmadan neredeyse 10gb patch ekleyecegiz demişler, yani şu anki nude camp havasındaki oyuna bakmayın çünkü stress test yapıyorlar server'lara çok yüklenme olduğundan dolayı insanlar starter equipment'leri alamıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Bi ss gördüm sanki nude olayı abartılmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 eet biraz abartılı.kıllı mıllı yapmışlar bide.::o ama çok umrumda deil benim. sonuçta armor alıcaz üstümüze Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Ben potansiyel frapsleri düşünüyordumda :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 wow gibi bi oyunda bile var o tarz vidyolar. yapmak isteyen herzaman yapar. bunda biraz daha sansürsüzü olur sadece (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 ben o kısma zırh almıcam penisimle korkutacam insanları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 şikayet ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar