Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mortal Online

Jaan

Öne çıkan mesajlar

benim çok hoşuma gitti grafikler gayet smooth animasyonlar da gayet güzel

o pve videosundaki gib olacaksa mobların hareketleir combat faln harika

dedikleri gibi ilk betada demişler zaten bunları test edicez die yapiolarda herşey schedule a göre.

benim umudum var şu an , sevindim ^^
Sosyal ağlarda paylaş

Bana arkadaşlar zamanında dungeonlar instanced demişti eğer değilse güzel itici gelmeyebilir :P Pek oynamakda gözüm yok ama opsiyonlarımızı açık tutmak iyidir =)

Birden fazla hitbox olayı combatın içine edebilir gibime geliyor, çok fazla hesaplama işlemi yani serverda farklı noktalarda aynı anda 2 tane 50 vs 50 olsa sanmıyorum kaldırsın (diğer insanların yaptığı işler haricinde). Combat videosu felan varmı peki hiç detaylı? Ben bi video izlemiştim ama combat felaket yavaş gibi gelmişti ancak pek detay yoktu.
Sosyal ağlarda paylaş

vallahi öküz gibi pc'm var grafik hiçmi hiç problem değil allahına kadar kaliteli olabilir izin verdim sdfgsdf

edit: abi videoları izliyordumda RoamingExplore1 videosunda ( http://www.youtube.com/watch?v=u251S_VseAE ) 1,12. dakikaya bakın ekranın sağında çok küçük bi ağaç var. acaba ağaçlar büyüyerek oluşuyor gibi bi durum mu var?? harika bişey olur lan öle. ayrıca grafikler falan şahane adam olacak gibi bu oyun.
Sosyal ağlarda paylaş

Ağaçlar gayet spawn olabilir oyunda şu an lumberjacking var ve neredeyse bütün ağaçlara uygulanabiliyormuş.

Bir de oyun çıkmadan neredeyse 10gb patch ekleyecegiz demişler, yani şu anki nude camp havasındaki oyuna bakmayın çünkü stress test yapıyorlar server'lara çok yüklenme olduğundan dolayı insanlar starter equipment'leri alamıyormuş.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...