aquila Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 mouse modeda ileri geri gidilmiyo, saga sola hareket ediyo sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 evet öle bi ortam var hehe çok garip şöle bi interface revamp patchi yapsınlar oyuna ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 UI ile ilgili her patch yeni bişeyler fixleniyo ekleniyo falan, UI'nin bence komple değişmesi gerekli bu şekilde çok kolpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 vayy ihanet ha, yeni bölüm falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 obur bolumun modu cok kotuydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Pluton hala gücüm olabilir bölüm üzerinde dikkat et bence =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 kaçarım başka bölümlere =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 yanlislikla suicide'a basinca geri donus yok ya heralde hehe, logout oldum belki yarar diye tabi login server patlamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Malesef kaçış yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Ben de oynayayim, benim neyim eksik dedim de, 35 eurom eksikmis megerse. Bokunu cikardi lan bu millet. Her gelen oyun 50 dolar 60 dolar. Ebenizinki demek istiyorum alayina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Open betada bedavaya oynayabiliyorsun. Account alımının ilk adımını tamamladıktan sonra zaten open beta accountın açılmış oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 evet burda 2-3 kişi dışında çoğuı insan preorder yapmadı daha oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Account kismina koymamalari ilginc olmus. Orda ariyorum kac dakkadir. Siz soyleyince ana sayfaya cikip baktim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Mortis said: zuahauh çok güldüm GM olayına ya numlocki biliorum autorunda ben skill imi açtığım zaman mouse moduna geçince direkj duruo karakter? emin misiniz hareket ettiğine? evet bende farkettim olmuyor :S patchten önce oluyordu ben baya numlock'a basıp skilleri karıştırıyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 @di SSS okumamanın zararları bide bana diyosun aramaya inansana =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Olur arada o kadar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 not aldım bunu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 oyun çıktı mı bu arada? beta da mı yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Free open beta şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Pluton said: Oyun paralı mı? Oyun şuan "open beta (açık test)" aşamasında olduğu için ücretsiz olarak oynanabiliniyor. Ancak test süreci bittiğinde tabi ki paralı olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 cok entresan lan uonun fps si gibi sacma sapan bi mantikla fps yapmasalar oynardm yane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 saçma sapan mantığı nerde abi =) Ne güzel oyun işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 aşın artık third person olayını modası geçti onun :) ulen bliz.in yeni mmo'su da fps olcakmış falan diyorlar ona da böyle davranıcak mısınız acaba ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 haketten ne oldu onun neticesi mmo genelde baya bi tartışıldıda bi haber yok sanırım dimi. Hatta geçen aklıma geldi araştırayım dedim bişey bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar