abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 kompile çalışan klasörü rapidden çekip oyuna girmeyi başardım fakat İŞLEMCİ: Intel Montevina 1066 Mhz 2.13 Ghz. 3 MB Cache Bellek P7450 İşlemci RAM: 4 GB DDR2 800 Mhz. (Max.8 GB) Ram HDD: 500 GB SATA (5400 Rpm) HDD OPTİK SÜRÜCÜ: DVD-RW Double Layer & Blu - Ray Disc READ EKRAN KARTI: ATI Mobility Radeon HD 4570 şu sistemde herşeyi sonuna kadar indirdiğimde bile 30 sn dayanabildim oyuna 2 fps felan alıyorum. kısmet değilmiş resmen oynamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 menü bile kasıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 içime kurt düşürdün şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Şu notebook ile oynayabiliyorum her ne kadar baysa da. Özellikle masaüstünde oynadıktan sonra. -T7500 2.2ghz 4mb L2 -8600m GT 256mb video card -2gb ddr2 Ram 800mhz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Xenocide bana oyunun dvdsini vericektide online değil gidip bugün alırım diyodum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Xenocide da paticik'in resmi mo distribütörü oldu:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 ahahahahha evet sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 fps sorunu yaşıyanlar gölgeleri kapatmanız yeter. olmassa screen percentage var onu biraz azaltırsanız bile hızlanıyor oyun baya. @alfheim saburra powder alaşımları yaparken kullanılıyor. şu anda npc ve mob ların oturmamış olmasının sebebi ai oyuna ekli değil şu anda, bu ay sonu gelicek olan patchle eklicekler onuda umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Arkadaşlar guild ventini kullanırsanız seviniriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertnuh Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 vent te neden kimse konuşmuyor? bide guild house lootlanmış sanırım.cuprum nerde? bide benım bi char evde kilitli kaldı üstümde iron sword ve biraz armor var dier çhar a vermem lazım. guild bank e koyamıyorum.en kötü bi arkdaş gelsin ben grey olayım öldürsün beni lootlasın.ben dier charla gelip lootu geri alayım. ventte kimseden ses yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 şimdi ben patchlerin olduğu torrenti indirdim. launcherı kurdum, launcherı hiç çalıştırmadan sırasıyla 4 tane patchi yaptım ama şimdi launcherı açınca error getting patch notes die bi hata alıyorum, direk updaterı çalıştırınca da error: uzak sunucuya bağlanamıyor hatası alıyorum. var mı önerisi olan ? edit: üst üste 10 kere falan updater çalıştırınca bi tanesi denk geldi yeni launcher indiriyo şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 guils sitesine dun aksam yazdim ev bankasina guvnmenin kilitli evlere girmenin yollari var. Gecen birisi girip almistir. Evin kapisini kilitlemeyhi de unutmus olabilirsiniz. Oyuna ve vente islerden dolayiu giremiyorum, biz oldugumuzda genelde muhabbet eksik olmuyordu su iki gun idare edin artik, kaynasin aranizda, oyun tek basina oynanacak bir oyun degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 nerde başliyim oyuna nerdesiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 meduli ya da vadda da başlıyabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 girdim oyuna da hiç ses yok acaba client yüklerken bi problem mi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 dijital mi ses çıkışı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 tunca said: girdim oyuna da hiç ses yok acaba client yüklerken bi problem mi oldu client'i açarken atıyorum kulaklık takılı idiyse, sonra çıkardıysan gelmiyor ses. veya tam tersi clienti açtığında normal hoparlorden alırken açtıktan sonra kulaklık takarsan gidiyor yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 tunca vaddada başla ben orlardayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lasombra Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 beyler vaddada olan varsa nickim cael bow yapıp deniyorumda strsi 100 ün üstnde olan warmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 ben orlardayım ama okadar str yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Armor crafting'e başladım yakında armocunuz geliyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Ya bi tutorial filam yokmu? Oyuna girdim bööle etrafa bakındım adam kestim, hayvan tameledim de... Ne bilim ne etcem daha? Uo daki gibi mezarlık flm yokmu. Nerden para alcam ben, mage açtım sanırsam ama ne reg var ne de reg almaya para. Craft yapmak istemiyorum, ne yapabilirim başka ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 para yapmak için buldugum en kolay yol, mining benim şahsen craft yapmadan şuan pek bişey yapamazsın oyuna ticaret denen birşey yok çünkü magery ise pek gelişmiş değil daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Bu kitabı okuyunca maximum kaça kadar artıyo skill ? Bu arada patch dosyalarını kendi sunucuma upload etmeye başladım yakında ordan indirebilceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Şu oyun çıktımı şu anda bilmiyorum ama open beta olana kadar g üzelce takip ediyordum forumlardan şimdi.Yüzlerce msj geliyo bi günde ne oldu ne bitti hiç bişey anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar