guden Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 para kolay birşey şu anda hiçbir değeri yok, en önemli şeyse kaynaklar. şöyle diim tungsteel bi silah yapmak için nerdeyse gm extractor olsanız bile 200k granum gerekiyor. tek silah buda, tindremic armor içinse akıl almaz bi sayı hesaplamaya bile uğraşmadım:p. o yüzden öncelikli olan kaynak çıkartıp şehirlerdeki bankalarda depolamak, banka tamamen dolunca extractor lara vermek lazım onlarda weapon/armorcraft karakterlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertnuh Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 tamam 92 şu an minning bitiriyim.daha kasmam. ama sonuçta bu kadar parayla 200k olmasada buyuk bi miktar resource alırız.bi şekilde çıkarırız elden.sizin tavsiyeniz nedir calx mı kasıyım granum mu? ihtiyaca göre olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 granum daha değerli, demek istediğim şuydu para kabul etmiyor şu anda kimse geçen bi gurup pk yla konuşuyordum guild olarak mesela bi set iyi armoru 100k granum a veriyorlarmış, yada 2k pigiron a vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 bu olay ticareti çok canlı tutar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertnuh Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 tamam abi elimdeki butun gold la granum alırız işte hem elden çıkar hem kaynak olur.bundan sonrada granum kasar armorları alırız/yaparız.:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Eğer canlı para varsa sakla hocam, ev upgrateleri için kullanırız. guden nin dediği gibi çok fazla ham maddeye ihtiyacımız olacak. O yüzden benim extraction skillini arttırmamda yarar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertnuh Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 karar verin abiler elimde 960 gold dan fazla var söyleyin yapayım acemiyim bilmiyorum ziyan olmasın.söyleyin yapıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 o goldu bankada sakla, maden çıkarmaya devam et ama satma bankaya koy, sanırım vadda da olucaz orda rahat rahat çıkartırsın, zaten banka maden arası 10 adım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertnuh Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 bide fabernumdayım oyle bi olay var :) neyse artık kaderde varsa gelsin başa dicez yuklencez serverti getircez madenden kastın artık granum kasarım.madem daha çok lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 şu anda vadda dayım sabaha kadar extract yapıcam büyük ihtimalle gelirseniz söyleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertnuh Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 100 olsun 20 dakkaya olur. yola çıkıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertnuh Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 guden vent e gel istersen laflarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 escape said: ne uo'su lan oblivion bu resmen Oblivion oyun stiliyle UO mekaniklerinin harmanı direk. BeIlow said: Beşiktaş yakınlarında oturan varsa ben download la uğraşmasam yardımcı olmak istese bana dvd ye çekip verse öle güzel bir arkadaş varmıdır forumdan Rearviewmirror nickli arkadaşa incirliye gelmesi şartıyla 1 adet kopya verdim ve dl derdinden kurtardım. sende gelirsen senide kurtarırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 incirli neresi ayıptır sorması :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Ömür diyede geçiyor. Ömür plaza var bitane godaman. Metrobüs ile gelebiliyorsun E5 üzerinde Zeytinburnu ile şirinevler arasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 baya kotuymus "oyun". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 BeIlow said: incirli neresi ayıptır sorması :D bakırköy durağı işte bi nevi metrobüsle mecidiyeköy tarafından gelirken zeytinburnundan 1 sonraki durak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 aquila said: baya kotuymus "oyun". neye göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 bana ve dunya oyun standartlarina gore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 tam o manada demedim. yani hangi yönünden kötü? grafiksel mi gameplay mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 her yonunden, en birincisi first person. third olmuyo heralde di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 hayır. oyunun özelliği zaten first person olması. belki ilerde tp eklerler bilemem. ayrıca şu anda betası olmasından kaynaklı bi guide sıkıntısı var yoğun şekilde. oyuna ilk girdiğinde "ee ne yapıcam şimdi?" moduna giriyorsun. muhtemelende biraz dolanıp çıkmışsındır. o sendromu atlatırsan keyifli olmaya başlıyor. sistemlerin derinlerine indikçe, keşfettikçe UO ile olan yoğun benzerliğini farkediyorsun ve hoşuna gitmeye başlıyor. benim öyle oldu en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 orda bitti benim icin oyun zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 şans tanı bence. bende 2-3 defa "bu ne lan" diyip kapattım da üstüne gidince oluyor sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 lan oyun bu, neyin ustune gidicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar