Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 patch'i client'tan yapma abi yani client'tan download etme :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 çok geç uğraşamam bi daha ya. hata mesajını da türkçe veriyor cp edemiyorum aratmak için. şaka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lasombra Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Guild evi nerde ve oyundaki isimleriniz neler beyler? Bi bütün skilleri gm bowcraftım war bide gm archer ım war yanlız o pk şuan lootları bankaya koymak falan lazım oluyo vadda meduli arasında biyerde warsa eviniz süper olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Vadda Meduli arasında at spawnın orada. Şuan guildde gm bowyer ve extractor var. Armorcrafter ve weaponcrafter a ihtiyaç var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 [isoHunt] Mortal Online Beta Set Up 2.6.2010 [Demonoid] bu torrent'i bul indir. bütün patchler var hızlıda indiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lasombra Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Gleodynn walla şu ev benim çok işime yarar Gaul kor a gitmek zorunda kalıyorum sürekli alırsanız benide sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 bşraz önce bişeyler update etti. update ettikten sonra launcher şu hatayı veriyor; Scan error! Web Client isteği sırasında özel durum oluştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 yeni patch cikmis indirmiyo ama napcaz ya =) Guild için domain ve hostu ben ayarlarım güzel bide forum kurarız isterseniz beyler bana ulaşın özelden halledelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Aynen benim de skill/attribute calculator sözüm var Narsor'a :). Konuştuğumuzda yoğundum biraz şu aralar müsaitim giricem o işe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Xenocide said: Pluton said: oyun hoşuma gitti at arıyorum şimdi yana döne =) Ama animal control skillim olmadıgı için lafımı dinlemiyecekler yüksek ihtimal. Atı tameldegimizde nasıl biniyoruz üstüne ? hangi şehirde çıktın sen? Vadda'da çıktım hala arıyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertnuh Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Connected to server but unable to authenticate your login name and password. Make sure you entered the correct global server password or the password for your unique login name. vent e girmeye çalıştım ama anlamadım nedir bu? biraz yardımcı olun lütfen siteye kayıt oldum evi bulmaya çalışcam. siz evin yanındasınız deil mi? ben recruit açtım mevzu olursa gelirim, siz gather ederken korurum falan die. ama benım de 80 woodcuttingim var 100 yapıcam gather da yaparım, dövüşürümde half breed thursar kallard açtım.tam bi savaş makinesiyim yani doru silah ve doru armor la feci işe yararım.shiled craft da yapıcam dendrology okuyorum şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 ben daha bişey anlamadım gerçi mertnuh oyuna nasıl giriyosun ya patch yapamıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sponc Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 [isoHunt] Mortal Online Beta Set Up 2.6.2010 [Demonoid] Bu dosyayı indirdim sonra MOSetup ı çalıştırdım yükledim Patch1 klasöründeki mopatch0to05 i çalıştırınca tarama yapıyor sonrada "software not found" mortal online ı tekrar yükleyin hatasını veriyor.Birkaç kere denedim sildim yeniden yükledim ama hep aynı hata.Var mı bir çözümü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 updater'ı yönetici olarak çalıştırınca oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertnuh Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Pluton said: ben daha bişey anlamadım gerçi mertnuh oyuna nasıl giriyosun ya patch yapamıyorum ben evet bende giremiyormşum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertnuh Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 bende admin olarak açtım oldu benımde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertnuh Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 şu vent olayını beceremedim beyler bende gelmek istiyorum yanınıza ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Maerlyn said: During the final testing of the new patch we encountered a problem that has to be fixed first. This unfortunately leads to a delay of the patch release. The patch will be released tomorrow, Tuesday, Feb. 16th. link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertnuh Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 narsor yardımcı olabilirmisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 http://forum.paticik.com/read.php?2,4668086 destek çıkın sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 ilgi gösteren herkese çok teşekkür ederiz. Eğer vente gelirseniz daha güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertnuh Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 gelemiyorum işte ondan yardım istedim Connected to server but unable to authenticate your login name and password. Make sure you entered the correct global server password or the password for your unique login name. diyor anlamadım.yeni sayılırım ventte. server bilgilerini falan girdim.ama olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 site de yazan şifreyi girdin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertnuh Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 görmedim şifre falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 ben denedim şimdi vent'deyim valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar