Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mortal Online

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Guild evi nerde ve oyundaki isimleriniz neler beyler? Bi bütün skilleri gm bowcraftım war bide gm archer ım war yanlız o pk şuan
lootları bankaya koymak falan lazım oluyo vadda meduli arasında biyerde warsa eviniz süper olur
Mesaj tarihi:
bşraz önce bişeyler update etti. update ettikten sonra launcher şu hatayı veriyor;

Scan error! Web Client isteği sırasında özel durum oluştu.
Mesaj tarihi:
yeni patch cikmis indirmiyo ama napcaz ya =)

Guild için domain ve hostu ben ayarlarım güzel bide forum kurarız isterseniz beyler bana ulaşın özelden halledelim
Mesaj tarihi:
Xenocide said:

Pluton said:

oyun hoşuma gitti at arıyorum şimdi yana döne =) Ama animal control skillim olmadıgı için lafımı dinlemiyecekler yüksek ihtimal. Atı tameldegimizde nasıl biniyoruz üstüne ?

hangi şehirde çıktın sen?

Vadda'da çıktım hala arıyorum =)
Mesaj tarihi:
Connected to server but unable to authenticate your login name and password. Make sure you entered the correct global server password or the password for your unique login name.

vent e girmeye çalıştım ama anlamadım nedir bu?

biraz yardımcı olun lütfen siteye kayıt oldum evi bulmaya çalışcam. siz evin yanındasınız deil mi?

ben recruit açtım mevzu olursa gelirim, siz gather ederken korurum falan die. ama benım de 80 woodcuttingim var 100 yapıcam gather da yaparım, dövüşürümde half breed thursar kallard açtım.tam bi savaş makinesiyim yani doru silah ve doru armor la feci işe yararım.shiled craft da yapıcam dendrology okuyorum şu an.
Mesaj tarihi:
[isoHunt] Mortal Online Beta Set Up 2.6.2010 [Demonoid]

Bu dosyayı indirdim sonra MOSetup ı çalıştırdım yükledim Patch1 klasöründeki mopatch0to05 i çalıştırınca tarama yapıyor sonrada
"software not found" mortal online ı tekrar yükleyin hatasını veriyor.Birkaç kere denedim sildim yeniden yükledim ama hep aynı hata.Var mı bir çözümü?
Mesaj tarihi:
Maerlyn said:

During the final testing of the new patch we encountered a problem that has to be fixed first.
This unfortunately leads to a delay of the patch release.

The patch will be released tomorrow, Tuesday, Feb. 16th.

link
Mesaj tarihi:
gelemiyorum işte
ondan yardım istedim

Connected to server but unable to authenticate your login name and password. Make sure you entered the correct global server password or the password for your unique login name.

diyor anlamadım.yeni sayılırım ventte.

server bilgilerini falan girdim.ama olmadı
  • Yeni Oluştur...