mertnuh Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 beyler house falan duydum biraz soyleyin abi nerde bu house adınız ne hangi şehirdesini< beraber kasalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 ben medulide hazır bekletiyorum karakteri. bi duruma göre göçerim buralardan. yapabileceğim tek gather olayı şimdilik wood. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 vadda civarında hangi odun çıkıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freemium Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Arkadaslar soyle bir hata daha var. Bir arkadas kitaplar gozukuyorsa problem yok demisti. Bende her yerde Extraction kitabini ariyordum. Cogu vendora baktim bulamadim ve onlardan baska farkli vendor olmadigi kanaatina varinca geriye oyunu 0 dan yuklemek kalmisti. Oyunu 0 dan kurdum gozukmeyen kitaplar geldi vendorlara. Daha dogrusu onceden kismi olarak goruyormusum. Birde bug bisi var sanirsam. Atla kosan birinin onune gectim. Yere dusurdu beni Guards cektim herif öldü :). Yanlislikla vurdu mu yoksa at carpinca herif crim mi oluyor daha tam cozemedim. Bir atli daha denk gelipte gard yedirirsem editlerim :). Sanirsam cesedi bir kere acip kapatinca cesed kayboluyor. Makrocu birini kestim. Ustunde full brownwood du. 12000 adet aldim sattim geri dondum. 1 dk icinde lootbag kaybolmustu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 biri atla sana yanlışlıkla charge atmış o yüzden criminal olmuştur. lootbagler çabuk kayboluyor evet o süreyide yükselticeklerdi en son ama şu anda sanırım lag yüzünden dokunmuyorlar o tip şeylere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 medulide olan varsa bir transfer yapmam gerekiyor yardımcı olabilecek arkadaş varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 gece açık bıraktım client i % 99 da disk full dedi bosalttım restart attım 0/1920 mb. off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Dİrectx 'i güncelliyorum şimdi az kaldı geliyo MO bekle beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 sonunda girdim oyundayım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Bugün patch gelecekti, geldi mi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 ne patchi?patch mi geliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Bugün combat olayı tamamen değişiyor, haftaya pazartesi de yeni content ekleyecekler. Bu 7-8 gün içinde baya değişim olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 yeni patchler yeni buglar... buyursunlar gelsinler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 rapidden client i buldum 5 küsür gb, 14 subatta konmus yüklesem mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 grafikleri tamamen kıstım. şehirde az takılmayla oynuyorum. sakin ormanlık bi yere gitsem açabilirim grafikleri. tamamen kısmama rağmen güzel grafikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 abvblizzard said: rapidden client i buldum 5 küsür gb, 14 subatta konmus yüklesem mi Bi ara installer çıkardılar adam gibi patch falan yapmak için, ondan önceki sürümde oyundaki bazı bookları göremiyosun falan. Ben olsam indirmezdim, önceki sürüm olması ihtimali yüzünden. Yine de sen bilirsin :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 abvblizzard said: rapidden client i buldum 5 küsür gb, 14 subatta konmus yüklesem mi güven olmaz abi ona. sen benim dediğim yöntemi uygula. bikaç sayfa geride bi torrent ismi söyledim. o torrenti bul bütün patch dosyaları var içinde. onu indir. o indikten sonra gerisi teferruat zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 oyun hoşuma gitti at arıyorum şimdi yana döne =) Ama animal control skillim olmadıgı için lafımı dinlemiyecekler yüksek ihtimal. Atı tameldegimizde nasıl biniyoruz üstüne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 atlar saldırıyo dikkat ben gayet arkadaşça gittim yanlarına.baktım üstüme chargelıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 ya mal domuz vardı bitane kocaman R ile başlıyo baş harfi o öldürdü zaten 2 saat priest aradım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 target alıp yakından r ye basıosun bınmek için. inmek içinde r ye basıosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 tamamdır teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Pluton said: ya mal domuz vardı bitane kocaman R ile başlıyo baş harfi o öldürdü zaten 2 saat priest aradım razorback.tamelemeye kalktım ben onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 mortal online bölümü olsa güzel olurdu. weapon craft edicem, 80 kez anlatılmıştır bidada sormaya utanıyorum artık. kaç sayfa ara dur şimdi nasıl oluyor bu işler diye. yetkililer duyarsa bi zahmet iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 evet açmıcaklarsa bile ben bi unofical forum açayım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar