Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Sivasspor - Galatasaray

Xo

Öne çıkan mesajlar

sivasın başkanının hocasının ve türk basınının fenerbahçenin şampiyon olmasını istemesi ürktüyor, avrupada iyi sezon geçirdi ya bi kupayla taçlansın gibi bir arzu var, federasyonunda bununla ilgili neler yapacağını maç sırasında görecez, iş sahada biterse cimbom sivası hobareyyy yapacak
Sosyal ağlarda paylaş

bulent uygun fbli zaten ama bunu bahane olarak göstermek istemiyorum ben. gerçi ne kadar karaktersiz oldugunu boyle kritik haftalarda verdigi demeçlerle belirtti ama neyse.

gecen haftaki futbolumuzu oynarsak zaten sivas'ın pek sansı yok. sadece kendi futbolumuzu oynayıp ne hakem ne de baska bir konu hakkında kimseyi konusturmamamız lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:
bulent uygun fbli zaten ama bunu bahane olarak göstermek istemiyorum ben. gerçi ne kadar karaktersiz oldugunu boyle kritik haftalarda verdigi demeçlerle belirtti ama neyse.

gecen haftaki futbolumuzu oynarsak zaten sivas'ın pek sansı yok. sadece kendi futbolumuzu oynayıp ne hakem ne de baska bir konu hakkında kimseyi konusturmamamız lazım.
Kendi futbolunuz mu hangi futbol ya?3 büyüklerin hangisi iyi futbol oynadıda kendi futbolumuzu oynarsak olayına döndü bu maç.

Bülent Uygun'a karatersiz diyorsun da Hakan Şükür'ün kutlu doğum haftası ile başlayan demecini ben daha unutmadım bence ilk önce kendine bak sonra başkasına bu tür ithamlarda bulun.

Sivasspor maçında bu sezon bana göre en iyi hakem performansını göreceğiz fb maçında da aynısı olacak kimse merak etmesin.

Galatasaray Fenerbahçe maçında şampiyon oldu zaten boşuna kimse kasmasın.

Sivas kazansa bile şampiyon olmaz eğer Sivas şampiyon olursa çoğu kişi koltuğundan olur bu da çıkarçı ülkemizde kimsenin işine gelmez.
Sosyal ağlarda paylaş

gayet de güzel futbol oynadık bu sezon, bu genc ve tecrubesiz ayrıca yeni gelmiş bircok oyuncuyla. gecen hafta zaten bu emegin karsılıgını aldık, sırada sivas var. aynı oyunu oynarsak sivas'a da dersini vericez.

bu arada hakan sukur ne alaka anlamadım ama, ona koyim sana bişey olmasın. bulent uygun'un bitime 3 hafta kala gonlumden fener geciyor demesi capını ortaya koydu.

bu macı da sampiyonlugu da kaybetsek de farketmez. yapabilecegimizin en iyisini yaptık bu sezon. bu oyuncularla da daha cok seyler yaparız, guvenimiz sonsuz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...