slickers Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 sivas giydirecek gsye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRaskol Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 offf sivas kazansın neyse parası verelim yahu (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Sivasın üstünden geçeriz :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 bi hakem faciası olmaz umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 sivasın başkanının hocasının ve türk basınının fenerbahçenin şampiyon olmasını istemesi ürktüyor, avrupada iyi sezon geçirdi ya bi kupayla taçlansın gibi bir arzu var, federasyonunda bununla ilgili neler yapacağını maç sırasında görecez, iş sahada biterse cimbom sivası hobareyyy yapacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Sivas(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 bulent uygun fbli zaten ama bunu bahane olarak göstermek istemiyorum ben. gerçi ne kadar karaktersiz oldugunu boyle kritik haftalarda verdigi demeçlerle belirtti ama neyse. gecen haftaki futbolumuzu oynarsak zaten sivas'ın pek sansı yok. sadece kendi futbolumuzu oynayıp ne hakem ne de baska bir konu hakkında kimseyi konusturmamamız lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRaskol Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 gese alır ya malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Fb'nin her Avrupa dönüşü kaybettiği saçma puanlarla şampiyonluğu son haftaya kadar garantileyemedik ona üzüldüm şahsen.Neyse umarım bugün Sivas'a ovnajı çekeriz,sanmıyorum geçen haftaki gibi tempolu oynarsak şansları olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 toggie said: bulent uygun fbli zaten ama bunu bahane olarak göstermek istemiyorum ben. gerçi ne kadar karaktersiz oldugunu boyle kritik haftalarda verdigi demeçlerle belirtti ama neyse. gecen haftaki futbolumuzu oynarsak zaten sivas'ın pek sansı yok. sadece kendi futbolumuzu oynayıp ne hakem ne de baska bir konu hakkında kimseyi konusturmamamız lazım.Kendi futbolunuz mu hangi futbol ya?3 büyüklerin hangisi iyi futbol oynadıda kendi futbolumuzu oynarsak olayına döndü bu maç. Bülent Uygun'a karatersiz diyorsun da Hakan Şükür'ün kutlu doğum haftası ile başlayan demecini ben daha unutmadım bence ilk önce kendine bak sonra başkasına bu tür ithamlarda bulun. Sivasspor maçında bu sezon bana göre en iyi hakem performansını göreceğiz fb maçında da aynısı olacak kimse merak etmesin. Galatasaray Fenerbahçe maçında şampiyon oldu zaten boşuna kimse kasmasın. Sivas kazansa bile şampiyon olmaz eğer Sivas şampiyon olursa çoğu kişi koltuğundan olur bu da çıkarçı ülkemizde kimsenin işine gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 sivas paf sampiyon oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dereque Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Bülent Uygun ile Hakan Şükür karşılaştırmasıda gerçekten alakasız olmuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 gayet de güzel futbol oynadık bu sezon, bu genc ve tecrubesiz ayrıca yeni gelmiş bircok oyuncuyla. gecen hafta zaten bu emegin karsılıgını aldık, sırada sivas var. aynı oyunu oynarsak sivas'a da dersini vericez. bu arada hakan sukur ne alaka anlamadım ama, ona koyim sana bişey olmasın. bulent uygun'un bitime 3 hafta kala gonlumden fener geciyor demesi capını ortaya koydu. bu macı da sampiyonlugu da kaybetsek de farketmez. yapabilecegimizin en iyisini yaptık bu sezon. bu oyuncularla da daha cok seyler yaparız, guvenimiz sonsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 sivas 1 gs 0 diallo attı pof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 YÜRRÜ BE SİVAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 höst len höst, yatarlar insallah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Ya arkadaşlar benim sopcaste birşeyler olmuş sufferingden sonra gelen playing ekranında takılıp kalıyor. Siyah ekran oluyor sadece. Çözemedim bir türlü. bana bu sorunu nasıl çözebileceğimi anlatabilecek olan var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 ben biliyom abi gs naparsa yapsın şampiyon filan olamaz. zaten fb yide zor bela yendik. fb sezonun en kötü topunu oynadı , volkan yıne mallıgını yaptı ve kazanmıştık. sivas çakar affetmez. bari beraberliği kurtarsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Off çok saçma bi goldü kornerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 lan noluyoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 2 gelir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 3 fark olursa galiba sivas gececek siralamada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Galatasaray tam PES oyunu oynuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 biri bi öm atsa ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Kazanır o zaman. sdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar