Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Takım Elbise Sorunsalı

roket adam

Öne çıkan mesajlar

O_O!! TAKIM ELBİSE!!

kaçarken haç çıkartır, sarımsak atar, kusal su püskürtür (kalanını içer), gümüş kurşunları da aynı anda arkaya doğru atmaktadır...

"düğüne gitme" emin ol en mantıklı çözüm bu olabilir..

DÜĞÜÜÜN!!

kaçarken haç çıkartır, sarımsak atar, kusal su püskürtür (kalanını içmek ister ama bitmiştir), gümüş kurşunları da hala aynı anda arkaya doğru atmaktadır...

bi de HALAAAY!! versiyonu var ki onu kaldırıcak gümüş kurşunum veya kutsal suyum kalmadı..

berbat şeyler hepsi
Sosyal ağlarda paylaş

BullDoG said:
yahu siyah takım beyaz gömlek siyah kravat bu kadar yani ben kravat kullanmıyorum aslında ama yanımda bulunuyo

bu da biraz damat mode on oluyo yav. daha çok beni babamdan eniştemden ve bilimum büyük insanlardan ayıracak bir şeyler lazım :)

bu arada tavsilere için tekrar teşekkürler, teker teker bakacağım bahsettiğiniz mağazalara.
Sosyal ağlarda paylaş

Adam gibi bir takımı olması lazım her erkeğin. Yani tarzınız dahi olmasa nerde gerekeceği bellio lmaz. İş görüşmesinden, cenazeye, toplantıdan seminere kadar bir sürü yerde ortama uygun görünmeniz için iyi olur. Bana ne gerekecek demeyin düzgün adam gibi bir takım edinin. Bu güne kadar gerekmemiş olması daha sonra gerekmeyeceğini göstermez.
Sosyal ağlarda paylaş

koyu renk ve özellikle siyah alman çok iyi olur.. (yani her atraksiyonda giyersin, gömlek rengini değiştirerek)

kravata gerek yok bence..

çalışmıyorsan vs. tek seferlik bir alışveriş olacağı için bence iyi bir markadan alman senin açından daha iyi olur..

(üstte yazılmış, armani'nin siyah takımları çok şık gerçekten.. ama verecek daha fazla paran varsa dolce&gabbana paklar seni)

istanbul'daysan nişantaşı city'sde güzel takımlar vardı..

edit:
bence
cacharel (biraz baba modu olur)
armani (üstte yazılmış, tek sefer alıcaksan 1500-2000 ytl iyi yatırım bence)
dolce&gabbana (efsane ama gerçekten çok pahalı)

edit2: çizgili takım pek kullanışlı olmaz tavsiye etmiyorum =)
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer siyah giymiyorsan parça parça edinebilirsin...Çünkü markaların siyahları birbirini tutmayabilir...Ama yaşının genç olduğunu ve ilerde sürekli takım elbise giyeceğini düşünüp seni biraz daha değişik yapalım bence...İlk başta ceketten başlayalım kadife ceket dışında ceket tercihim olmaz spor kıyafette o yüzden alacağın muhtemel bir keten ceket falan günlük hayatta işini görmez...Güzel keten ceketlerin de adresi her zaman Tween,Ramsey bilemedin W olur,ama bence ceket giymeyelim alttaki tarz bir yelek edinelim:

Ben bu tarz bir yeleğin içine Vakkoroma veya Zara'dan güzel bir T-shirt tercih ederim beyaz ve göğüs kısmı hafif baskılı.Tercihe göre Zara'da indirim var şu sıra dik yaka bir gömlek bunun içine güzel olur yarım kollu olma kaidesiyle.

Pantolon olayına gelirsek,çok klasik olmayacağından olay Dockers'ın yeni sezon keten pantolonları var,çok koyu gri bir model var resmini bulamadım o güzel olur.

Ayakkabı olarak ise Bershka ve Pull and Bear'ın bez güzel modelleri var...Ama modasının geçmediğini düşüyorsan Puma'nın yeni clyde serisi var beyazı hoş duracaktır:

Maliyet yapalım maximumu düşünerek:
Sneakerları Puma mağazasından 150 civarı almıştım ama Boyner'lerde falan 130'a bulursun.

Dockers Pantolon: Max 150 ytl

Zara veya Vakkoroma Body Max : 75 ytl

Yelek diktirmeni tavsiye edebilirim ama W ve Diesellerde benzer modeller bulunabiliyor.Ben şahsen çok baskılı buluyorum bunları ama sade bşi ayarlanabilir...Buna da max: 200 falan desek

600-700 ytl arası gibi bir meblaya değişik bir tarz giyinebilirsin,edineceğin cicileri parça parça kombine de edersin,ama illa takım diyorsan kesinlike Ramsey'in siyah takımları...Sünnete abesingıl kaçar diyorsan orası başka ama çoğu alanda giyersin =].Popstara bile katılırsın.Ama aksesuar ve saç tipini bilmediğimden öyle esti yazdım.

Sosyal ağlarda paylaş

Marka çok farketmez , açık gri bir kumaş pantolon , üstüne siyah bilezır ceket , içine lila gömlek , cekete lila tonlarda bir mendil , yaz olduğu için kravatsız takılırsın daha hoş olur. altınada kösele siyah ayakkabı bu kadar. bilezır ceketi daha sonra kot üstüne filan çok rahat giyersin.
Sosyal ağlarda paylaş

çok fazla alternatif var aslında..

ama moda açısından gri tonlamaları çok tatlı ve zengin biçim de kullanılıyor takım içerisinde.

E gri ile uyumu beyaz desenli bir gömlek paklar..

Hatta başta verdiğim gömlek ve kravat bence çok süper öyle bişi almalısın..

Takımı da istediğin yerden bak işte. Ama gri ön planda olsun.. Siyah takımı ben banel ve bir o kadar saçma buluyorum, çok göze batıyor ve direk damat mode on oluyor..

Tabular tabular..
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Yine mağazaları dolaşırken Sarar'a girdim. Orada hoşuma giden birkaç takım buldum. İlk olarak genç koleksiyonundan bahsedeyim, dar kesim. Gayet güzel duruyor, çok da hoşuma gitti fakat ceket dar kesim olunca sanki babamdan kalma gibi duruyordu :) O yüzden vazgeçtim ondan.

Sonra orada yine başka bir takım gördüm, ipekti yanlış hatırlamıyorsam. Gri, açık renkli ve hafif parlak bir takımdı, iyiydi gerçekten. 750 lira civarı olması lazım fiyatı. Düğünün yapılacağı mekana göre biraz ağır gibi geldi. Tezgahtar "çok kalite bi takım, kolay kolay herkes alamaz, şöyle 1000 kişilik bi davette en fazla 10-15 kişinin üstünde vardır" falan dedi, vazcaydım. Fazla da kalite olmamam lazım :P

En son yaklaşık 450 liralık bir takım beğendim. Gri, desenli, hoş bir takım. Üstüne siyah desenli de bir kravat ve beyaz gömlek aldım.

Yardımcı olan herkese teşekkürler. Sarar'ı da öneririm. Fiyatlar çok yüksek değil, ortalama ve çok kaliteli takımlar var. (tu)

Haftaya ilk düğünde resimleri çekip koyacağım, söz :)

Ek: Fiyata kravat ve gömlek dahildi. unutmuşum yazmayı.
Sosyal ağlarda paylaş

Cacharel ve Damat üstüne tanımam Fabrika ve Network de olabilir.
Çok kasmana gerek yok git orda çok rahat kendin beğenebilirsin.

Şahsen böyle problemlerim yok insanın zevkli bir ablası olunc problem olmuyor.

Ablayla gidiliyor onu çıkar bunu giy o olmadı şunu söyle bunu dene onu ver bunu al

gibi tüm komutlara uyuluyor.

Sonuç

Herkesin beğendiği bi takım sahibi olunuyor =)
Sosyal ağlarda paylaş

bLackcha0s said:
Cacharel ve Damat üstüne tanımam Fabrika ve Network de olabilir.
Çok kasmana gerek yok git orda çok rahat kendin beğenebilirsin.

Şahsen böyle problemlerim yok insanın zevkli bir ablası olunc problem olmuyor.

Ablayla gidiliyor onu çıkar bunu giy o olmadı şunu söyle bunu dene onu ver bunu al

gibi tüm komutlara uyuluyor.

Sonuç

Herkesin beğendiği bi takım sahibi olunuyor =)

artık bende böyle yapıyorum. en iyisi böyle. 5 saat gezdirdi ama olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...