Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Takım Elbise Sorunsalı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Haziran gibi yakın bir akrabamızın oğullarının sünnet düğünü olacakmış. E evden de hazırlıklar başlasın diye talimat geldi hemen. İlk iş birer takım elbise edinilecek

De, takım elbise tarzı elbiselerle hiç bir alakası olmayan ben, kendime yakışır bir takımı nasıl seçeceğim?

Normalde kargo pantolonu, eşofman altı, kot üstü gömlek+tişört veya tek tişörtle dolaşan bi insanım. Spor giyinirim genelde yani.

Özel bi öneriniz var mıdır acaba?

Ayrıca, takım elbisenin ceketini de sonra giyerim diyorum, kot üstüne tişörtle veya gömlekle iyi gidiyor çünkü. Hatta siyah eşofman üstüne ceket giyenler bile var, neyse. Nasıl bir ceket ya da takım alayım ki parça parça da iş görsün

Ya da hiç takım almiym toplama mı yapayım.

Yardım edin tecrübeli patiler...
Mesaj tarihi:
anladigim kadariyla alacaksin takim elbiseyi ve oyle duracak. hic sarar filan para harcama. kigili, carsi filan polyester orani az olan bir takim al. yazlik olsun, haziranda pisme. oyle esofman ustu ceket filan yapma acayip kiro durur. sunnet icin oyle cok resmi bir ortamda yapilmiyorsa bence takim elbise giymemek lazim. Ha hergun zaten takim elbise giyiyorsundur buyur giy.

ben olsam, W'da yaz icin guzel tek ceketler var. altina da uygun bir pantolon alirsin, kravat filan takma gayet rahat ve mevsimlik olursun. Daha sonra da bol bol giyersin.
Mesaj tarihi:
heh, ben de diyorum ki takım elbiseyi alacağım, düğünde giyeceğim sonra öyle duracak. işte durmasın sonra da giyeyim istiyordum. tavsiyeleriniz için sağolun.

rahatsız tam istediğim tavsiyeyi verdin, en kısa zamanda gidip bakacağım oraya.

he bi de düğünde takım elbise giymem gerekiyor, mecburi yani, mahalle baskısı :)

başka bi fikri olan var mı acaba?
Mesaj tarihi:
ortam çok resmi değilse kot pantolon üstü gömlek + kadife ceket kombinasyonu ile zarif bir görünüm elde edebilirsin saddfs. bence adam gibi takım kıyafet al, beden ölçülerin değişmeyecekse eğer kıyıda köşede dursun bir gün elbet kullanırsın. geleceğe yatırım hesabı :P
Mesaj tarihi:
Giyim konusunda bende spor giyinirim ama,olur olmaz günlerde takım elbise ihtiyacım olduğu için,enazından 1 tane yedek takım elbisem var.Bakarsın ilerde de lazım olur,en mantıklısı bence de bi takım elbise almandır.Ama kingpin'in dedigi kombinasyonda oldukça güzel.
Mesaj tarihi:

Valla ben hemen sana özetleyeyim durumu..

1 Milyar gibi bir parayı gözden çıkaracaksan, kulak ver..

Çok fazla takım giyen biriyim.. Yani her şekilde gömlek giyiyorum zaten.. Görüştüğüm insanlara göre de kıyafetim değişiyor, ancak takım denince, erkeklik biraz ön plana çıkınca.. Ben varım..

Şimdi boyun olduğuna göre,, seni en iyi gri bir takım gösteriri..

Yani, gri pantolon ve ceket.. içerisine beyaz, güzel desenli bir gömlek ve maviye yakın renklerde bir kravat, kahverengimsi bir kemer ve açık kahverengi ayakkabı..

Dur hatta ben sana bir takım yapayım hemen..

Yazarken, biraz bakındım, resimleri ekleyelim şimdik.. :D 15 dk da bu kadar oluyor.. Ama fikir verir..

Tam aradığım gibi bir gömlek ve kravat.. Fiyatı hakkında tahminim 100-200 civarı.. Vakko'dan..

Bu resimden de sadece ceketi alacaksın, fiyat 445Ytl eh biraz tuzlu tabi ama, ömür boyu giyersin diyorum.. Çok şık hoş bir ceket.. Orada hırka ve gömlek biraz bozmuş benim kombinasyonum ile hayal edersen daha çekici olacaktır.. Bir vakko uzandısı olan wcollection'dan...

Hmm 2 dosya ekleyebiliyormusum bir sonraki mesajda geliyor gerisi :D

Mesaj tarihi:

Ayakkabı gene wcollection'dan.. Vakko sempatizaniyim, tasarımlarını ve kombinasyonlarını çok beğeniyorum.. Bu gördüğün ayakkabı, çok tatlı bir ayakkabıdır.. Biraz tuzludur ama bir kere alacaksın.. artık 12 ay 150 felan odersin komple..

Bir de kemer, gene wcollection.. Bu da tuzlu.. Güzel kemerdir ama.. :D

Mesaj tarihi:

Ve de patolon, Vakkorama'dan..

İşte verdiğim örneklere göre yakın renkler ve yakın tarzda bir başka yerden başka markalarla daha ucuz bir şekil de ayarlayabilirsin..

Tekrar ekliyorum..

Pantolon ve Ceket gri olsun, ceket desenli olabilir.. Olmayadabilir.. Gömlek beyaz desenli olması tercih ve kravat maviye yakın bir renk, ayakkabı ve kemer seçimi de kahverengi renklerinde..

Ama sen sen ol, vakko'ya girmeden tercih yapma :D

Mesaj tarihi:
Aman diyim, yapacağın en son şey olsun bir mağazaya girip adamın seni giydirmesini istemek.. Pahalı ve bir o kadar da boş giydirir, orada laflarla felan beğendirir, sonra pişman olursun..
Tezgahtarların çoğu, prim yapabileceği, patronundan aferin alabileceği malı satmaya çalışır ki; alıcı için hiç hoş olmayan bir durumdur.
Mesaj tarihi:
vay be amma kasmisiniz. staj icin ikinci bir takim almam 10 dakika surdu. network'e gidilir, renk begenilir. ucgenimse vucut kesimleri dar oldugundan + rep kazanilir.

yakasi el dikisli olsun misal, dugme sayisi ve yeri de onemli. icine yelek de ayarlanabilir ama haziran ayi icin gerek yok pek.
Mesaj tarihi:

http://www.fabrika-altinyildiz.com/ dan

su ceketin

siyahını aldım geçen ay gayet rahat ve güzel , altına acık renk güzel bi pantolon (dockers öneririm ;p ) + gömlek beyaz = mis
Mesaj tarihi:
Bende önümüzdeki ay bi takım almayı düşünüyorum. 2 sene önce bir düğün arifesinde 1 kez giyerim diye çok uygun fiyatla aldığım bir takımım var aslında ama hem yaşıma (24) pek gitmiyor hemde daha şık birşey istiyorum. Bu düğme yeri olayını biraz örneklerle açabilir misiniz? Nedir bir ceketi daha gençleştiren?.. Örneğin boyu, düğmesinin sayısı, yeri gibi.. Aynı şekilde pantolonda baba pantolonuyla genç adam pantolonunu birbirinden ayıran nedir pilesi mi? Ben pek takım giymiyorum dolayısıyla fazla anlamıyorum bu işlerden.

Geçen aylarda Zara'da gri takım beyaz gömlek ve mavi kravat kombinasyonu görmüştüm çok beğenmşitim yine aklımda gri tonlarında bir takım var yakası punto dikişli olacak diye düşünüyorum. Ayakkabı ve kemer siyahta olabilir kahverengide çok şık olur hangisini tercih etmeliyim? Bütçe olarak 500 600 civarı birşey var aklımda kahverengi ise ayakkabı dahil. Artı olarak elbiselerini giydiğiniz, kalitesinden ve köfte ekmek oranından memnun olduğunuz markaları da eklerseniz tam süper olacak. Bu soruyu sık takım giyen arkadaşlar yanıtlarsa çok sevinirim.
Mesaj tarihi:
2 dugme var 3 dugme var sanirim klasik. dugmeler asagida oldukca daha spor bi hava aliyor ceket.

pantalon da darsa sporsa genclere uygun tadi veriyor, salvar gibiyse memurun bi taraflari serin kalsin amacina uygun hissiyati var.

bu kadar yani, gidip bi kac tane bakmak lazim.
  • Yeni Oluştur...