Infeqted Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 simdi a2 ehliyete basvurmustum sinavi gectim direksyon var ama ben vitesli motoru adam gbi bilmiyorum ders alicaktim adimi yazdirdim iste ders almak icn cuma gittim simdi kursta adam gelmemisti bekliyorum sikildim ordada trafikent diye bir alet var trafik simulasyonu araba yarisi gibi kontak vites el freni gaz falan filan direkstyon sinyallere kadar hersey cvar.. ekranda sekreter kizin tersine cevrilis goremiyo ekrani.. simdi araba seciyosun polo ve megane aldim meganei sehir icinde 0-100 denemeleri yapiyorumama arabanin aynisi degeler motor hizlanma debriyajdan ayak cekme felan bir baktim biri geldi bende 175 le genis bi viraj aliyorum 5. vites 6000 devir, oglum sen napiyosun dedi ben baktim suruc kursuınun muduru.. adam geldi ulan sen manyakmisin bu egitim programi terbiyesiz velet, sen oyuncakmi sandin.. sana ehliyet veren sistemden utaniyorum falanda falan eglenmeyle karisik utandimda yani[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 parasıyla değil mi deseydin 10 milyon daha vereyim yarım saat daha oynıyayım deseydin acaba nederdi.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loramis Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 muahaha koptum ya sizde adam gibi saatinizde gelinde bizi boyle durumlara itmeyin deseydin:D[signature][hline]namı diger: UnderTaker(BTD) Loramis Future_King icq:98398233 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 "büyüyünce trafik canavarı olcam amca!" deseydin[signature][hline]Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 'sus lan koymussunuz barı bı ıse yarasın dıye bındım' deseydın ne gıbı bır reaksıyon ıcerısıne gırerdı acaba?[signature][hline]|apache the taksimetre| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Hehe süper demiş adam :)[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Şu güzel bi cevap olabilirdi: "Bunu bana CD'ye çekermisin?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 "hakaret etme azını kırarım" falan deseydin hatta herife.[signature][hline]Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evolution Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Yaş kaç? Sana böyle dedi ve sen adama birşey demedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 2 tane vardi hjadi gir l actiman dedim oturdu karsiya hemen sapmis konu adama vursraymisim keske ulan bende kendime erkek diyorum[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DELOREAN Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 waayy sürücü kursunda similasyon demek çok güzl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Has la başlayan lan la biten bi cümlenin ardından zamanında gelin lan hırtolar lafını oturtsaydn. Ardındanda yaşıyla ilgili bişe deseydn Senin yaşın kaç şöle biraz büyükçene olsan hiçbişi diyemezdi ayrıca kullanmanın kime ne zararı varki böle bşie demiş akıl fakiri tribal kompleksli insan ya[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 said: Infeqted, 17 January 2004 13:07 tarihinde demiş ki: bende 175 le genis bi viraj aliyorum 5. vites 6000 devir, oglum sen napiyosun dedi muhauha sanki mazot yakio o alet ayrica çok ilginç ya bizim ark in gitti kursta dandirik bi şahin araba vermişler vites filan geçmiyomuş arabayida istop ettirdi diye kalmiş sınavdan peh[signature][hline]fug yu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Şerrefsizler ehliyet sınavında bana kemer takma dediler taktım 95 aldm. Bu$tluk yapiyler dikkatli olmak lazım[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 eheh biz daha girmedik gelecek hafta girecez götürdüler sınav yerine bu hafta rezalet bir parkur..yani trafik değil pist o yüzden herkes sürücü adayı.1 viteste kal sınav boyunca diyorlar sıkılıyorum solluyorum diğer adayları yol bayağı bir bozuk bu kez solladığım sağa kırıyor durduk yerde arabaları falan yamuluyor korna çalıyorlar.. valla geçerim kesin de kaç alırım bilmem bir de yandan hoca benim pedallara müdahale ederse afallıyorum.2 hoca ile 2 tur attım.birinde gidiyorum çok yavaş 40 ile falan herif diyor yavaşla ne kadar yavaşlıyım dedim viraj var döndüm basıyorum gaza araba nasıl bağırıyor böyle yamuk yumuk kaldı araba bir baktım debriyaj yerinde yok basmış herif yandan bir fırça attım.sınavda siz gelirseniz karışmayın sakın pedallara dedim.çok gıcık bişey yaaa[signature][hline]Yaradılmışı hoşgör,Yaradandan ötürü Mosquito, 08 December 2003 22:18 tarihinde demiş ki: daha fazla uzatmamanın anlamı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Eğer hoca geçikti ise sizi beklemekten sıkıldım aramaya çıkmıştım deseydin. [Bu mesaj Absolut tarafından 21 January 2004 01:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 phuahaha absolut yarıldım gece gece ya. - napıyosun lan sen? - kaçıyo şerefsiz , yakalayacam hayırlısıyla hnnn...[signature][hline]Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Kornaya bassIn :D[signature][hline]icQ=135954330 Ema apLadan iyi Quote Ema apLadan iyi İmza Ema apladan iyi konu açma Sypro, 02 January 2004 23:30 tarihinde demiş ki: alayinizi operek uyandirayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiGhTfOrCE Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Bence değil yani gerçek hayatta hız yapmak kötü ama NFS oynarken 40 la gitmek olmaz daha çok yanlış zamanda yanlış yerdeymiş gibi geldi .[signature][hline]You hate me to say that i did not obey!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Oyun mu sandin? demiste..ne farki var ki?[signature][hline]Azmodai, 02 December 2003 16:01 tarihinde demiş ki: you have a very kara baht young padawan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 ehe 20 yaşıma geldim daha ehliyet almadım gidip ben de alıyım bir tane ehliyet.. her sürücü kursunda var mı abi bu aletten? bir de biz oynuyalım? gerçekte kafa göz yararsın o hızla giderken.. ama nasıl olsa sanal abi birşey olmaz eheh bir can hakkın gider o kadar :) hatta bizim eve alalım bu aletten :)[signature][hline]I'm stuck in this game. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 bi-iki yıl önce level yaptığı bi oyun furaında vardı o aletten,yanında bi adam duruyodu,herkes tın tın gidiodu,hızlanınca fln adam dur naapıyosun flbn diyodu kaldırıyodu,bi ara adam televizyoncularla konuşuod,oturdum sağa sola çarparak 150 ile viraja gişrmye fln çalıştı 5-10 dakka öyle kaos estirdim sonra heriif farketti beni.çok zevkliydfi,arkadaşım ile gittiğimiz ehliyet kursundada vardı,ordada aynısıyapacaktım ama 3 herif oturmuş hep lendiliri oynuodu :)[signature][hline]"In blossom today, then scattered: Life is so like a delicate flower. How can one expect the fragrance To last for ever? - Admiral Onishi Takijiro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 MAUHAUHAUH bomba bir olay :) harby o zımbırtılardan ateri salonlarınada aldırmak lazım[signature][hline]Be nice or be gone.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 ahuheeg[signature][hline]:hrr: GoDFather Of SpeeD :hrr: Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 arkadaşım anlattı inanmadım yeminler üzerine yeminler etti soora bi başkasından dhaa duydum.. yine böyle bi simulasyon.. ama istanbul trafiği üzerine kuruludur yazıo.. gülüosun haha ne lan bu falan diosun.. AMA SEN GİDERKEN ÖNÜNE MİNİBÜS KIRIO!! arayollardan arabalar çıkıo yayalar otobanda karşıdan karşıya geçio sinyalsiz önüne kıran arabalar war falan.. duyunca inanılmaz gülmüştüm..[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth MoLLy-Snn Saykoo-Rw Realm Oy asiye asiye tütün koydum kesiye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar