GENCOSMAN Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=SwvCX94_EWI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 FromTheHell said: yeni bi bölüm çekilcek gibi bi şey okumuştum bi yerde o mu yayınlandı? neden izliyoruz? link? INFO PLS aynen, yeni bölüm yayınladı. bir tür elveda şeklinde. resmi ismi the internet is coming olsa da paylaşım sitelerinde the last byte olarak adlandırılmış. 40dk uzunlugunda, tam kadro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 ufak sürprizler hehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 dizi sitelerine filan düşer mi ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=x9srs5Pua-A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Soris said: dizi sitelerine filan düşer mi ki dizimagde gördüm sanki. güzel oldu ya son bi bölüm yapmaları. 3. sezon sonu hiç de son gibi durmuyordu. bide bunu izlemeden önce s2e1 izleyin bi güzel gülün :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Oce4n said: Soris said: dizi sitelerine filan düşer mi ki dizimagde gördüm sanki. güzel oldu ya son bi bölüm yapmaları. 3. sezon sonu hiç de son gibi durmuyordu. bide bunu izlemeden önce s2e1 izleyin bi güzel gülün :D sana hem iyi hem kötü haberlerim var kötü haberi 4. bir sezon var komple iyi haber ne güzel izlemediğin komple bir sezonun oldu!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Yıllar sonra kahlahalarla izler buldum kendimi, big bang theory falan sadece gülümsetiyor. British comedy ftw! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 haberim yoktu ya son bölümden iyi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 ben de burdan gördüm indirdim son bölümü, +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Son bölüm olacağını beklemiyordum ben ya, 5. sezona dair umutlarım vardı. Üzüldüm, çok iyi diziydi abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 http://s1310.hizliresim.com/1g/4/t82pz.png burda rabia zımbırtısına bi gönderme mi var yoksa bambaşka bişey de ben mi anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Ya acayip iyiydi. Sanki bu gezi olaylarına biraz gönderme var gibiydi ben öyle anladım. Internetin gücü olsun o uzakdoğuluların yaptığı tayyip videosunun uyarlanması olsun biber gazı olayları oslun ne bileyim sanki öyleydi. Ama acayip güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 xenocide o mesajla interneti kırmışsın. elderlar kızgın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar