Disappear Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 ps3 ede linux kurdular onuda atalim o zaman cope? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Çöpe atalım demedim bu bir. İkincisi de ona yüklenen Linux özel sürüm bir Linux, yani bildiğin Ubuntu vs. değil. PS3 için özelleştirilmiş ve kodları üzerinde oynanmış Linux. Xbox a yüklenen Windows, bildiğin Windows. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 roket adam said: PrudenT said: xbox360 pclerden üstün değil. ps3 ise şimdilik üstün. xbox dediğin bildiğin bilgisayar zaten. bi önceki nesli de böyleydi bunun, windows falan yüklemişlerdi. konsol dediğin farklı olur birader, özelleşmiş oyun bilgisayarı istesek kendimiz toplarız. ayrıca konsol oyunlarının gelecekte pc oyun satışlarını geride bırakacağını tahmin etmekteyim. bilgisayar oyun için güzel bir araç, fakat konsol oyun konusunda çok daha fazla avantajlı. uyum sorunu yok, upgrade olayı 6 senede bir, yavaş çalıştı olayı yok, aman nası krekleniyo bu yok. elimde olsa xbox360 artı ps3 artı wii artı sony full hd lcd tv yi salonuma koyarım hemen. bilgisayarı da oyunda kullanmam. Bence bu yazdığın dezantaj ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Hehe evet parasal boyutunu atlamışız tabii :) O zaman PS2 daki gibi olsun, bi yere götürelim alete çip taksınlar, sonra korsana devam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Bence PS3 oyunları 180 ytl gibi çılgın bir fiyat yerine direk 80ytlye satılsın. Zira çıkan oyunlar 60-90 dolar arasında değişiyor yani fiyat olarak dışarıda. Hatta bilgisayar oyunlarından vergi direk kalksın yada minimuma indirilsin. Hoş ekmekten KDV alınan ülkede yaşıyoruz ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Roket Adam, konsol oyunlarinin satislari yillardir PC oyunlarini katliyor zaten. PC oyunculugu bence en kotu devrini yasiyor. Gecen hafta Crytek artik PC'ye ozel oyun yapmayacaklarini acikladi. Cunku onca hype'tan sonra ancak 1 milyon satti oyun. Bu shock etti Crytek'i. Ama GTA4 ilk gunde 4.5 milyon satti. Halo 3'te ilk gunde bilmem kac milyon satti. Boyle bir acik varken yapimcilar PC'ye oyun yapmak istemiyor. Suan PC'yi adam akilli dusunen 2 firma var. Valve ve Blizzard... Diger butun firmalar paranin oldugu yere yani konsollara kaydi. Bu iki firma PC'de tutunmasini basardiklari icin hala PC exclusive oyunlar yapiyorlar. Korsan piyasa PC alemini cidden yok ediyor, hatta etti bile. Care bulunmadigi surece gerilemeye devam edecek. Konsollara baktigimizda ise X-Box 360 cok buyuk bir basari sagladi. Suan konsol savaslarinda acik ara onde. PS3 cebellesiyor. Sony oyun yapimcilarindan bekledigi destegi bulamadi. X-Box 360`in daha kolay programlanabilir SDKsi oyun yapimcilarini 360'a yoneltiyor. Ayrica Live'da son derece basarili oldu. PS3 bir turlu tutunamiyor, basarili olamiyor, bir suru probleme sahip. Yok oyunlari harddiske kur, yok GTA4 takilmalari onlemek icin internet baglantisini kes, zaten piyasada yeterince PS3 exclusive oyun yok... Eger bu sene cikacak PS3 exclusive oyunlar bekleneni vermezse PS3'un kaybettiginin resmi olur. En son Bluray X-Box 360`a geliyor soylentileride dolasmaya basladi, eger gelirse bende dusunmeden 360 alirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 konsol savaşında birinci derken wii yi saymıyon heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Laths, cevap vermeni gerektirecek bir şey yazmamıştım, aynı fikirdeyiz zira. :) Ben PS3 ün geride kalmasının en büyük sebebi olarak henüz kırılmamış olmasını gösteriyorum. Wii de, Xbox 360 da kırılmış konsollar ve birkaç saatlik download ile yeni oyunlar çekebiliyorsunuz. Sonuç olarak konsolu aldıktan sonraki maliyeti sıfıt. Fakat PS3 te durum farklı. Türkiye de bi oyun 180 lirayı buluyor bazen. Bir oyuna 180 lira, bilemiyorum. Ben sırf o yüzden bulaşmadım henüz, ama alacak olsam, PS3 kırılmış olsa ilk PS3 alırım. Geleceğe yatırım olur, 4,7 lik DVD lerle sınırlı kalmaktansa biraz daha gelişmiş olsun en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Yok sana cevap olarak ilk cumlem sadece. Yani satis rakamlari falan. Digerleri genel dusuncelerim. Iste 360`a Bluray geliyor, o yuzden 4.6`yada tikilip kalmayacagiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 tüm eski xbox sahiplerine bluray dağıtmadan zor bluraye oyun gelmesi. adamlar hddsiz xboxlar yüzünden bile install koymuyor, arcade oyunlarını limitliyor 150mba vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Çıkan bütün PC oyunları Steam'den yada benzer bir sistemden rahatça indirilebilse harika olur. HL2'yi sadece 50 dolara alıp direk indirebiliyorsunuz ve 100k ile en az. O hızda indirebilecek olsam buradan alıp kazık yemek yerine netten alırım orjinal oyunumu oynarım. Adamlar kitlelere hitap etmesini bilmiyorlar ki. PS3 de az satıyorsa tamamen kırılamamasıyla alakalı. Yoksa xbox360'ı sadece sistemiyle ezer ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Konsolun iyi bir özelliğini alıp da nasıl kötü olarak göstermişsin Lath onu anlamadım. Oyunları harddiske kurduğun için çoğu oyun ps3 de daha rahat çalışıyor, kasılmalar, loadingler falan 360'ın onda biri kadar nerdeyse. Nesi kötü bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 xboxın kırılması ps3 ün kırılmaması falan diyosunuz ama ortak oyunlarda xboxın oyun satışı ps3 ün hep iki katı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Çünkü xbox fazla sattı orjinal alanlar da fazla alacak doğal olarak. Onlinedan yararlanmak isteynler var. Bir de 360 bir sene eski PS3'ten. Satışlarda da 1 sene önde, daha çok satan konsolda daha çok oyun satar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 arkadaslar ps3 delice bisi yapio: gelecek ay 80 gb ps3 + mgs+ bisiler daha vardi unuttum 499 a satio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 xbox live iyi tuttu, ps3 exclusive olmıyan oyunlarda sonucta her xbox satışı ps3 satışını azaltıyo, e üstüne live dan arkadaslarıyla oynamak istiyenler var, bu yüzden hala xbox kendisi satıyo hemde daha cok oyun sattırıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Xaenin said: Konsolun iyi bir özelliğini alıp da nasıl kötü olarak göstermişsin Lath onu anlamadım. Oyunları harddiske kurduğun için çoğu oyun ps3 de daha rahat çalışıyor, kasılmalar, loadingler falan 360'ın onda biri kadar nerdeyse. Nesi kötü bunun? Ne biliim PC`mi bu install istiyor, konsol dedigin koyarsin oyunu cat oynarsin. Yok install et, yok yer kalmadi onu sil falan istemem ben. Sevenide gormedim install olayini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar