sg-1 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Filmler bir çırpıda bitiyor, diziler sezon sezon sürüyor. Bu durumda en iyisi mini diziler sanırım, doyuracak kadar uzun, tadında bırakacak kadar kısa. Lost Room'un ve Tin Man'in de etkisinde kalaraktan, siz sevgili dostlarımdan izleyip de beğendiğiniz mini dizilerin tavsiyesini isteyeceğim ki başka ne cevherler varmış öğrenelim. Şöyle en aşağı 2.5 saatlik filmler de olabilir, çok çok 15-20 bölüm sürmüş diziler de olabilir. Şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Forumda konuları var ama pek bir hantal olduğundan linkleyemedim. Tavsiye ettiklerim: The Company Konu soğuk savaş sırasında Amerika ve Rusya arasında geçen casusluk oyunları. 3 bölüm. Terry Pratchet's The Colour of Magic Kitaptan uyarlama, fantastik/komedi. Western/eski Amerika seviyorsan 2-3 tane kaliteli mini seri var bu sene çıkan. Ben sevmiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Into The West Band of Brothers her ne kadar her bu tarz konunun klasiği de olsa yine de yazmak istedim, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 californication ve harsh realm önerebilirim sana. biri 12 diğeri 9 bölüm. fakat diziler tam bir sonla bitmiyor, hele harsh realm çat diye yayından kaldırılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Hah işte mümkünse çat diye yayından kaldırılanlardan olmasın. Surface'ı izledim, bitmeden bitti. Threshold'u izledim, bitmeden bitti. Diğerlerini not alıyorum, sağolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 sg-1 said: Threshold'u izledim, bitmeden bitti. Diğerlerini not alıyorum, sağolun. treshold dicektim bende ama en azından sezon bitti öyle bitti. lost room mu ne var. veya toplam 24 bölüm carnivale yi izle 2 sezon. rome var o da 2 sezon ve toplam da 20 bölüm civarı. 2sininde yapımcısı aynı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misanthrope Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 http://www.imdb.com/title/tt0142032/ dune serisi 3 bölüm (3 film diyebiliriz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misanthrope Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 ardından http://www.imdb.com/title/tt0287839/ children of dune serisi bu da üç bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Bitmeseydi Kill Point diyebilirdim,çok iyiydi bence.Ama 7.bölümde kestiler writers strike sırasında.Takip et yeniden devam ederlerse kaçırma derim.Oda çat diye kesildi kaldı :/ Konusu:Irak'ta savaşmış eski Amerikan askerleri ülkelerine dönerler ve bir banka soyma girişiminde bulunurlar.Fakat bankadan kaçmayı başaramazlar ve soygun bir rehine durumuna dönüşür.Bundan sonrasını izle zaten ilk bölümün plotu oldu :)Sonra plot gelisicek ve soyguncular da FBI'da kozlarını oynayacak.Ama dediğim gibi 7. bölümde kestiler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 masters of horror önerebilirim 2 sezon ve farklı hikayeler işlediği için hepsi tam tadında bitiyo bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Tin Mani yazmaya geldiydim ama izlemissin zaten, sci-fi'in baska mini serileri olabilir oyle ben bilmiyorum ama. ayrica oha color of magicin serisini ilk defa duydum, izlemek lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 day break (13bölüm / imdb puanı 8,5) black books (3sezonu toplam 18bölüm / imdb puanı 9,2) the it crowd (2sezonu toplam 12bölüm / imdb puanı 8,9) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 lost room çok güzeldi.tin man in dünyayı güzel yapmışlardı da gerisi biraz dandik göründü bana.son bölümü iyice baymıştı beni. mini seri değiller ama sadece bi sezon sürenlerden firefly ve dresden files ı tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 tavsiye edilenlerden the company ve rome u izledim, ikisi de güzel yapımlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 sg-1 said: Hah işte mümkünse çat diye yayından kaldırılanlardan olmasın. Surface'ı izledim, bitmeden bitti. Threshold'u izledim, bitmeden bitti. Diğerlerini not alıyorum, sağolun. şunu demene rağmen çat diye bitirilen bişey tavsiye edicem. çünkü izlediğin her dakikaya deyicek bi dizi buna emin olabilirsin. Traveler. bul biyerden izle, yok böyle bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 lost room mu lost key mi öle bişi vardı mini olmasına baya üzülmüştüm 3 parçaydı galiba 4.5 saat civarı sürüyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 dexter tavsiye ederim, izlemezsen büyük hata etmiş olursun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 az önce big bang theory'ye başladım. how i met your mother gibi 20 dakikalık çerez niyetine dizi. nerdleri anlatıyo pilot bölüm çok eğlenceliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Nerd olayını beğendiysen ingiliz IT Crowd'u izle tek kelimeyle muhteşem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Angels in America çok güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Kitabını çok sevdiğimden midir nedir , ben On The Beach'i öneririm. Favori oyuncularımdan Armand Assante var. Konusunu falan anlatmayayım sadece şunu söyleyeyim : Tüm insanlık tarihini kısacık bir zaman dilimi içinde anlatan belki de en iyi özetlerden biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Empire, 2005 yapımı roma caesar dönemiyle ilgili 6 bölümlük mini dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 day break ı kesmişlermiydi? yarıda bitmedi değilmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 blade, daybrake falan öle ortada kalıyordu. Öyle diziler uyuz ediyor beni. Onun için boşver sen eniyisi anime izle =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Evet daybreak çat diye gitti. Sex And City gibi salak salak diziler sezn sezon giderken o diziyi kestiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar