ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Dlga mı gçiosnuz yaa? Ööle slk slk şyler yzmakla alakası yok taam mı:( kmse bni anlamıo ztn:'( ben kndimi odama kitliycem bileklerimi kesip kanımla duvara şiir yazarken yukardan foto çekmeye gidiyorum ya ühühüh, hpinizin canı cehenneme!!!
Reb1rth Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 where are you tonight? wild flower in starlit heaven still enchanted in flight obsessions lament to freedom a timeless word, the meanings changed but i'm still burning in your flames, incessant, lustral masquerade, unengaged, dimlit love didn't taste the same and i still wonder if you ever wonder the same and i still wonder...
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 ogrenmek lazım, her lisan bi insan. zorluk çeiyorum şu sıralar bi insanla konusuyorum da :)) nası olcaq lahn??
rayka Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 yha NDN grçktn anliamıormm zhaten evdklrla FAlAn kvGa EdiyrM bde emoyu'ZZ die bzmle dlga gcmyn TaNRMM Ölmk içN ne KADr vr daHA -AvRil'Ci DepREsif PrENseS- (çok zor nan)
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 ahuauha karnıma ağrılar girdi ya.. make it count !! mauhauha
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 pheni seffnnnn yhokkkmmuuuu aiko o ne abi?
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 aahaaaah reshmlehr yarddhı yha. ahaaahah dediim dhe akhlıqma esqü sefgülm geldhü, althatıodoug kğfdb
Öne çıkan mesajlar