Earenwen Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 yanlışın olmasın? bende gayet açıo şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Tek soyun var oda TURK soyu ahmet dayi ali amcan muzeffer baban onemli olan sen kimsin en kattin bu aleme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 evet tanrı türkü korusun ve yüceltsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 ailekutugu.com saglam mıdır? Yamuk olmasın:) Merak ettim soy ağacımı valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 ya dediğim gibi başta kayıt olurkan isim, oturduğun yer falan filan istedi. kimlik no istemedi, nese yanlış bilgi girdim 2-3 kere, öyle biri yok dedi. peki dedim kendi bilgilerimi girdi, kabul etti şak hesabımda tc kimlik numaramı gösterdi, biraz anladım gibi siteyi baba ismimi falan da doru bildi zaten. ama sonuçta emin olamayız güvenilir mi değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 burtonesk said: evet tanrı türkü korusun ve yüceltsin Tanri yaratan babamiz.. Biz neferiz.. ?Kac kisiyiz.. 15 kisi yetermi tum ALEME? Yeter be babam(tanrim) biraz sans... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 haa bu arada o site sadece isim ve tc kimlik numarası veriyor genelde. benim bi yerden sonra nüfusa nerde kayıtlı falan filan vermemeye başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 biz de böle eski bi parşömene yazılmış bi soy ağacı vardı. 1700 lere kadar dayanio. Ali Karako dağdan inmiş falna die başliodu haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Earenwen said: ya dediğim gibi başta kayıt olurkan isim, oturduğun yer falan filan istedi. kimlik no istemedi, nese yanlış bilgi girdim 2-3 kere, öyle biri yok dedi. peki dedim kendi bilgilerimi girdi, kabul etti şak hesabımda tc kimlik numaramı gösterdi, biraz anladım gibi siteyi baba ismimi falan da doru bildi zaten. ama sonuçta emin olamayız güvenilir mi değil mi Üye olurken baba adını zaten soruyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 ehadha onun da babasını doru bildi diyim ozaman edit: bi yerden sonra iyice anlaşılmaz oluyor, mesela bi yerden sonra x in babasının doğum tarihini x kişisinden sonra gösterio, sanırım çocuk doğdukdan bi süre sonra babası gidip tc kimlik no almış olabilir. yine de bu site aradığımızı doru düzgün bulmamıza pek yardımcı olacak gibi durmuyor, sadece isim ve tc numarası buluruz. ama bi yerden sonra hangisi hangisinin babası falan anlayamıyorsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 49 kişi çıkardı bakalım kimler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 ben de şu biyolojideki soy ağacı sorularından bahsediosun sandım:) hiç yapamıyorum valla benim de soy ağacını öğrenmem gerekiyo :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 baya kafamı karıştırdı bu benim...bu yazanların hepsinin gerçekten akrabamız olduğuna nasıl emin oluyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 benim dedemin adı koç müzesindekinde vardı yenilense bende girerim belki dicem de ordan biliyorum sadece. ama işte baba tarafı önemli bu işlerde :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 1921 ilk giris =[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Earenwen said: haa bu arada o site sadece isim ve tc kimlik numarası veriyor genelde. benim bi yerden sonra nüfusa nerde kayıtlı falan filan vermemeye başladıaynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 Bu konu ile alakalı olarak, Genographic hakkında bilgisi olan var mı? Ya da aranızda yaptıran? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 Topike yazanlar muhtemelen çoktan soy ağaçlarını öğrenip yeni nesiller oluşturmuşlardır, sen hala genographic diyosun:D Vid related: http://youtu.be/gKxtXzAgGew Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 E-Devlet'in Alt-Üst Soy Bilgisi Sorgulama ile öğrendim, Family Tree DNA ile de gen bilgisini görme imkanım oldu. 10 sene sonra bir derdimden de kurtulmuş oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar