Horizon Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Cumhuriyet mitingleri ve kanal türk bağlantılarını vs. tüm etkinlikleri düşünürsek bir para aktarımı olma olasılığına hiç şaşırmam. Öyle ya da böyle büyük ihtimal ile bunu bütün siyasi partiler yapıyordur. Yapmayanın olduğunu sanmıyorum. Aslında yapmasalar bile medya patronları zaten bunu kendi istekleri ile yapıyorlar. Kendi tarafının iyi haberini çıkarıp kötü haberini çıkarmayarak , karşı tarafın da tam tersi şeklinde yapıyorlar. Bunu görmeyen yok öyle değil diyen çıkmaz heralde içimizde. Şöyle bir gerçek var farkının herkes farkındadır. KanalTürk takip edebildiğim kadarı ile ilk zamanlarında bukadar keskin bir taraf olarak yayın yapmıyordu , nezamanki seçimler yaklaştı ve polemikler başladı ozaman çok kesin net taraflı olarak yayın yaptı. Tuncay Özkan kurultaydan da seyrettiğim kadarı ile hoş olan bir kelime değil ama resmen apaçık bir ilkokul çocuğu gibi güle oynaya şirinlik yaparak Deniz Baykal' a partide önemli bir yer alabilmek için "yalakalık" yapıyor. Ben siyasi olarak KanalTürk kadar keskin taraf olan , her an haberinde oturumlarında vtr lerinde propaganda yapan bir kanal görmedim. Hiç sakınmadan ve çok rahat şekilde ap açık bir parti kanalı şeklinde yayın yapıyorlar. Haberleri seyredilecek gibi değil çünki kesin ve keskin şekilde tek taraflı yapıyor. Böyle bir kanal fazla reklam almaz , geçinebilmek için dış kaynak bulmak zorunda , Tuncay Özkan bir iş adamı olmadığına göre , CHP nin büyük meblalarda kaynak aktarımı yapmış olması hiç şaşırtmıyor beni. Çünkü kanal CHP uğruna kendi seyirci potansiyelini kısıp , sınırlıyor. Babasının hayrına yapmıyor heralde. Kimse de bana çıkıp onlar Cumhuriyet için Laiklik için , Ülkemiz için aç susuz çalışıp iş yapıyorlar demesin. Kimse kanmaz o muhabbete... Not: alışkanlık çünkü yerine çünki yazıyorum bi tane düzelttim. Kusura bakmayın imla hatası için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cooldragon Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Horizon said: Babasının hayrına yapmıyor heralde. Kimse de bana çıkıp onlar Cumhuriyet için Laiklik için , Ülkemiz için aç susuz çalışıp iş yapıyorlar demesin. Kimse kanmaz o muhabbete... İnanmakta zorluk çekebiliyor olabilirsin fakat bu ülkede hala idealleri uğruna aç kalmaya razı insanlar var. Herkes çıkarları uğruna çorap değiştiri gibi ideloji, parti vs. değiştirmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeL Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 partide yer bulma amaclı yalakalık demişsinde bulmak isteselerdi zaten coktan suan chp de güzel mevkileri olurdu ;) adamların maksadı o deil suanki mevcut hükümet olmasın kim olursa olsun diye ugrasıyorlar.. cüneyt arcayürek i bircok pazar denk geldigimde izledim severim kendilerini gerisini izlemedim hiç .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Cooldragon said: Horizon said: Babasının hayrına yapmıyor heralde. Kimse de bana çıkıp onlar Cumhuriyet için Laiklik için , Ülkemiz için aç susuz çalışıp iş yapıyorlar demesin. Kimse kanmaz o muhabbete... İnanmakta zorluk çekebiliyor olabilirsin fakat bu ülkede hala idealleri uğruna aç kalmaya razı insanlar var. Herkes çıkarları uğruna çorap değiştiri gibi ideloji, parti vs. değiştirmiyor. Öyle insanların olduğuna inanıyorum , ama KanalTürk ' ün onlardan olduğuna inanmıyorum. İnanamam da , çünkü oturumlarında konuşma tartışma programlarında , okadar seviyesiz , ciddiyetten uzak , hakkında konuştuğu kişilere açıkça hakaret eden bir Tuncay Özkan var. Bana ciddi anlamda oturuşuyla , konuşma tavırları ile yılışık bir görüntü veriyor. Şovmen diyebilirim kendisine. Ortamdan kendine pay çıkarmak isteyen bir şovmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Recall cok muro gordum senı persembeye az kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 @viktor. örnek ülke ekonomi olarak. INGILTERE tam bir liberal ülke; bi kere insanların ekonomik gelir tablosuna baktığımızda, kapitalizme tam ters yani zenginle fakir arasına uçurum olmayan bi tablo görüyoruz. Orta sınıf çoğunlukta. ve bu liberalizm'in getirdiği eşitlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 @Viktor bir kisi bile demiyor SENELERCE KAMU KURUM VE KURULUSLARINI SUBVANSE BAHANESIYLE REKRO VERGILER ODEDIK BU KURULUSLARIN COGU SATILDI AMA VERGI YUKUMUZ AZALICAGINA ARTTI diye demişsinde %18'lik yiyecek içecek vergisi mi diyeyim tam bilmiorm adımı ama kipa'ya real'e migrosa gittiğimde çıkışta fişe bakıorm eskiden %18 olan bütün değerler %10'a düşmüş. 70milyona çarptığında büyük vergi indirimi.. ki neyse Sen diyorsun yok petkim özelleştirilmeseydi yok THY yok Telekom özelleştirilmeseydi.. peh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 KillJoy said: Bi ülkede 2 şey olursa o ülke tam demokratik olur; özgür düşünce, özgür ticaret Peki tam anlamda demokratik olması gerekiyor mu? Bunu sormak gerekiyor öncelikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Bu ülkenin seçkin kesiminden birisi olarak gördüğün için kendini, bu soruyu sorabileceğini zannediyorsun ama bir kere azgın bir köpeğin tasmasını salarsan kimin kıçını ısıracağını bilemezsin. Bu sebeple bence sen bu soruyu sorma kendine istersen, hem sonra Atatürkçü değil misin abi sen? İşin acı kısmı atatürkçü'yüm diye geçinenlerin, askeri darbe ve totaliter rejim isteklerine tanık oluyoruz burda. üzüleyim mi, güleyim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 demokrasi karşıtları darbeci kapitalizm karşıtları komunist iktidar karşıtları militarist şeriat karşıtları dinsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 kurtlar vadisinin bir bolumu 650 milyara geliyordu gecen sene o yuzden 3 trilyon para degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 İşin acı kısmı atatürkçü'yüm diye geçinenlerin, askeri darbe ve totaliter rejim isteklerine tanık oluyoruz burda. üzüleyim mi, güleyim mi? aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Bone said: demokrasi karşıtları darbeci kapitalizm karşıtları komunist iktidar karşıtları militarist şeriat karşıtları dinsiz Şu şeriat karşıtına dinsiz diyen kısmı , iki aşırı noktada bulunan taraflar için geçerli. Şeriatı din ile bağdaştırmak saçmalık. Şeriat yönetimi ve şu an günümüzde uygulanan şeriatın bana göre islam ile alakası yoktur tam tersine birçok islama aykırı uygulaması ve söylemi vardır. Şu an normal inanç haklarını savunan insanlara şeriatçi diyen veya şeriat geliyor diye korkulmasını sağlayanlar da , bunlara karşı dinsiz diyenler de aşırı ve fanatiklerdir. İki taraf ilede işim olmaz. Fanatiklere ve aşırılara burdan hadi canım hadi diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 matama said: kurtlar vadisinin bir bolumu 650 milyara geliyordu gecen sene o yuzden 3 trilyon para degil kv ile belgesel bir deildir herhalde di mi tr şartlarında daha önce yapılmış kendi kategorisinde neyle kıyaslarsan kıyasla bu para çok fazladır, gerçi beni germez, oy vermediğim bir partiyi kazıklamışlar, bana dokunmayan yılan bin yaşasın ayrıca 3 trilyon değil zaten faturalandırılabilen miktar düşünce bu para ortada kalıyor, 4,5 trilyon tutuyor toplayınca hepsini 2005 yılında chpden alınan paraya, faturanın büyük miktarı 2007 de kesiliyor bu da ayrı güzellik tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 AKP ortalığa trilyonlar saçarken, içeriğini bilmediğimiz bir belgeselin fiyatının pahalı olduğundan bahsetmek biraz tuhaf oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 demek ki akp saçtığı trilyonlar karşılığında fatura kestiriyor ve sorun olmuyor içeriğini nasıl bilmiyoruz bir siyasi parti hakkında yapılmış belgesel bölüm başına 347 milyar normaldir diyosun yani? burada zaten karşı çıkılan niye pahalı niye ucuz olayı değil, kanunda bilerek kendini kazıklatmaya çalışmak diye bir suç yoksa başka neden yapılan iş için düzgüncene fatura düzenlenmediği sorun olan şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 forgiver said: burada zaten karşı çıkılan niye pahalı niye ucuz olayı değil, kanunda bilerek kendini kazıklatmaya çalışmak diye bir suç yoksa başka neden yapılan iş için düzgüncene fatura düzenlenmediği sorun olan şey. hayır hiç de değil :D yapılan iş için düzgünce fatura düzenlenmemiş olsa zaten kanaltürk'ü didik didik eden maliyeciler kanalı kapatacak kadar ceza yazardı. böyle birşey olmadığı için bu sefer de "fiyatı bir belgesel için haketmeyecek kadar yüksek" diye saldırıya geçiliyor :P kanunda gereken parayı vermeyi kendini kazıklatma olarak gösteren bir kanun da yok mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 iyi de zaten yargıya taşınması için maliye uğraşıyor daha geçen hafta mahkeme aşamasına gelebildi zaten dava konusu olan kurum chp, bu parayı neden verdin diye kanaltürk'e niye bu parayı alıyorsun diyen yok niye aldığın parayı faturalandırmıyorsun deniyor, 2005 te verilen para için neden fatura tarihi 2007, avans olarak kayda geçilen para nasıl bu kadar yüksek olabiliyor, 2007 faturası için neden chp eski genel merkezi adres olmuş, fatura seri numarası neden sonradan değiştirilmiş gibi sorular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 fatura is/mal teslimi ile birlikte kesilir. ha fatura tek basina yeterli belge degildir. bir sirkete denetime gittigim zaman ilk istedigim sey anlasmalarin bulundugu klasorlerdir. eger kesilen fatura bir sekilde destekleyici dokumanlara bagli degilse sorun var demektir zaten. 2005 yilinda avans alip 2007 yilinda (hizmet teslimi ile bilikte) fatura kesebilirsin. yeter ki isini duzgun bir sekilde belgele. seri numaralarinin degismesi ise acikladigim sekilde mumkun: eger onayli matbaa yanlis basmis ise yine onayli matbaa tarafindan maliyeden izin almak kaydiyla duzeltme okunacak bir bicimde gerceklestirilebilinir. ha seri numaralarinda bir kayma varsa veya bilincli bir duzeltme yapilmis ise cok kolay tespit edilir. iki uc karsit incelemeye ve bir iki saat kayitlara bakmaya, beyannamelerde belirtilen tutarlar ile karsilastirmaya bakar. hasirt diye cikar ortaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Açıyorum bakıyorum, Kanaltürk hala yayında. Seneyi geçti, CHP-Kanaltürk ilişkisi dedikleri şey için ne ceza alan var, ne kapatılan. Ergenekon'a bağlarlar yakında, "Kanaltürk 4 trilyon istedi, Baykal 2 verdi, Ergenekon 'ne senin dediğin ne onun dediği' deyip 3'te anlaştırdı" diye. İspat etsinler bari de bu kadar gariban maliyecinin mesaisi boşa gitmemiş olsun. Deniz Feneri - Euro 7 vakası nasıl hasıraltı oldu, esas ondan bahsetmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 deniz feneri olayi en azindan avrupa da hasir alti olmadi. daha gecen carsamba gunu uc kisi resmi bir sekilde alman savciligi tarafindan suclandi: http://www.expatica.com/de/articles/news/Embezzlement-charges-for-fundraisers-with-Islamic-focus--.html ha Turkiye`de ne olur bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 yimpas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
becool Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Bone said: demokrasi karşıtları darbeci kapitalizm karşıtları komunist iktidar karşıtları militarist şeriat karşıtları dinsiz yahu "tam anlamıyla demokrasi olması gerekiyormu" demişssin. tam anlamıyla demokrasi olmassa ne olur zaten? komik olma. huun said: Bu ülkenin seçkin kesiminden birisi olarak gördüğün için kendini, bu soruyu sorabileceğini zannediyorsun dmiş huun çok dogru demiş. bu soruyu sorman yada bu kendi ideolojini desteklemek senin egonu tatmin ediyor.benim egomun tatmine ihtiyaci yok dersen eski açtıgın onlarca " ben nolifer degilim" topiklerini gösterebilirim.ne zaman gerçekten kendini tanırsın o zaman daha mutlu bir insan olucagına eminim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 http://yenisafak.com.tr/Gundem/?t=05.05.2008&c=1&i=115241 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Yeni safaktan verilen yazilari ve linki vereni kaale almiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar