Recall06 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Lopeth bence sen laifini geri al abicim Ataturkculugu yaymayacagiz neyi yayacagiz.. Laikligi yaymayacagiz neyi yayacagiz.. Biz demokrat ataturkcu laik 3 kurusluk cani olan milyonlariz.. KOMUR, GIDA, ILAC, ugruna serefimizi(oyumuzu) satmadik.. ACIZ belki belki onurluyuz ULAN alayina gideriz.. Kafamiza sikarizda 10000 lerce sehitin kanina ihanet etmeyiz.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 islamiyet laikliklike daha güzel yarınlara inşaallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 sdfdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Recall06 said: Ne akp ne chp tek yol halk devrimi.. AclAR FAKIRLER AYAKLANIN YAHU yeter lan ne kadar koyunsunuz... süpersin. yaparsın devrim belki bir gün.. askldjlaksjdaasdad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 fede said: islamiyet laikliklike daha güzel yarınlara inşaallah. Bizde muslumaniz ama tarikatci degiliz..nE SEYH SAID NE SEYH NURSI TEK YOL VARDIR MUSLUMAN ATATURKCU TURK YOLU... AMERIKADA YASAYACAGIMIZA TURK MAPUSLARDA CURURUZ.... ALAYINA GIDER.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 KillJoy said: Recall06 said: Ne akp ne chp tek yol halk devrimi.. AclAR FAKIRLER AYAKLANIN YAHU yeter lan ne kadar koyunsunuz... süpersin. yaparsın devrim belki bir gün.. askldjlaksjdaasdad Devrimi ben yapmayacagim ama bu halk belki beni sasirtirda bir devrim yapar... Yok o yapmassa ben genede bu halki bu vatani severek olecegim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 banın açıldı hemen terör estirmeye başladın konu dışında gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 @Recall ben tam bir liberal'im. Ingilterenin ekonomisinin Türkiye'de olmasını istiyorum. Özelleştirmeye asla karşı değilim. Bi ülkede 2 şey olursa o ülke tam demokratik olur; özgür düşünce, özgür ticaret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Birbirinize isimler, sınıflandırmalar, lakaplar takmadan tartışın lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 KillJoy said: @Recall ben tam bir liberal'im. Ingilterenin ekonomisinin Türkiye'de olmasını istiyorum. Özelleştirmeye asla karşı değilim. Bi ülkede 2 şey olursa o ülke tam demokratik olur; özgür düşünce, özgür ticaret ozgur dusunce.. Bir ANNENIN kanini bu vatan icin akitan cocugunun bir damla kaninin yere dustugu ana kadar guzeldir sonrasi bizi bozar.. Bize yakismaz... Ticaret ozgur ticaret ne guzel birseydir.. Gumruk birligine girmis turkiyenin sadece tek tarafli kusatilmasidir.. O senin ulkende AT kosturur sen VIZE bile alamassin fuarlara katilmak icin ne guzel ozgur ticarettir bu.. Domati (domates) bile ithal EDER HALE gelmis ulkenin tarimi sanayisi herseyi yok olmus ulkenin ne guzeldir ozgur ticaret yapmasi... Sen bir sey urette git sat bakem avrupada, akzina cikarlar afedersin abicim vize kuyrugunda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Ya diyoruz zaten bu ulke asiri dinciler ve hayal gorenler yuzunden bu hale geldi. O hayal kuranlar saniyorlar ki ozgur dusunce saglaninca, ozgurlukler saglaninca halk bunu kaldiracak, cagdaslasma yolunda ilerleyecegiz... Olmayacak boyle birsey, hayal kurmayi birakmalari lazim. Insanlar simdiden 3 karim var diye aciklama yapiyor rahatca. Dahada birakin ozgur bak bakalim neler oluyor. Irtica geliyor mu gelmiyor mu, seriata -yada hadi liboslar icin yumusatalim- seriatimtrak yasam tarzina surukleniyor muyuz suruklenmiyor muyuz gorelim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 sunu bilmiyorlar gun gelir 3 kari icin aciklama yapanlar an gelir 1 can icin yalvarir hale gelirler.. ULAN uckuruna soz gecirimeyen adam CANINI vermeye nasil okey verir.. BIZ okeye donuyoruz gun gelir aliriz aklini bu seyhcilerin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 ben neler gerektiğini söyledim, sen yanlış anlayanların neler getirdiğini söyledin. bi kaç salak adama kafayı takmışın onları örnek veriyorsun bana. Ne irticası ya. yok öyle bişey... Ne devrimi ya? o daha büyük yalan. bilmiorm arkadaşım ama bu devirde, sağcılık solculuk hâLâ yapılıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Recall06 said: ULAN uckuruna soz gecirimeyen adam CANINI vermeye nasil okey verir.. Bir an CANNI gibi okudum ne oluyoz lan dedim. Neyse.. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 KillJoy said: ben neler gerektiğini söyledim, sen yanlış anlayanların neler getirdiğini söyledin. bi kaç salak adama kafayı takmışın onları örnek veriyorsun bana. Ne irticası ya. yok öyle bişey... Ne devrimi ya? o daha büyük yalan. bilmiorm arkadaşım ama bu devirde, sağcılık solculuk hâLâ yapılıyor mu? Sagi solu yok.. akildir kutunun adi.. Yeni dunya duzeni kurulacak 10 sene icinde... Turk ve Turk halki kendine bir yer belirleyecek... Avrupa hayali ile yuruyen satilik medya ve satilik holdinglerlermi olacak yoksa halk ilemi olacak.. Milliyetci halki islami golge ile ummetci yapip amerikanci arap ozentisi haline getirip sorunu cozmekmi.. TURKUZ BIZ ULAN 5000 senedir boyleyiz kanimizda var BARBARIZ Biz... gEREKIRSE KELLE ALARAK DINLETIRIZ .. Avrupa dedigin cokmu DEMOKRAT INSANCIL.. SOMURGECI TOPLUM, INGILITERE somurgenin krali hindistan vs... fransa cezayir vs.. nedir bu yahu.. vatikan destekli hitler milyonlarca insani oldurmus.. Bizmiyiz barbar olan BIZIN ULAN BARBARIZ... eger buysa demokakrasi biz barbar olalim.. Isgal ettigmiz yerlere demokrasi gekiterlim eziyet etmeyelim.. An gelecek bu sudi http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=vahhabilik vaHbilik denen boklugu yikicaz.. Nedemeiz mohammed turke dokunma o gun gelecek hukmedecek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 ingiltere ornek liberal ulke? heralde bu bahsedilen ingiltere baska bir gezegende veya alternatif bir zamanda? ingilterede bir birey oalrak kraliyeti elestirin bakalim veya lordlari bakin bakalim neler oluyor isin ironik yani sinifli toplum duzeninin ve monarsinin hala varoldugu ingilterenin bizden 15000 kat demokratik olmasi neden? cunki ingiliz halki KENDI haklarini savasarak aldi magna carta sadece ilk adimdi ingilterede butun bireysel haklar savasarak kazanilmistir ingilterede bir adam cikip bir gunde monarsiyi kaldirmadi ingilterede kadinalr secme secilme hakkini oturduklari yerden almadilar hatta kan doktuler bu hakki alabilmek icin ayni amerikalilarin ozgurlukleri icin ingiltereye baskaldirmasi gibi tepeden inme demokrasilerde ise makarna komur e oy satiliyor boyle somuru duzeni ile degil halki nali nteriyle vergisiyle kurulan kuruluslar bir gunde yok pahasina saga sola peskes cekiliyor bir kiside sormuyor BUNLARI BIZ VERGILERIMIZLE KURDUK BABANIZIN MALI DEGIL diye bir kisi bile sormuyor ALDIGINIZ PARAYI NEREYE YATIRICAKSINIZ diye bir kisi bile demiyor SENELERCE KAMU KURUM VE KURULUSLARINI SUBVANSE BAHANESIYLE REKRO VERGILER ODEDIK BU KURULUSLARIN COGU SATILDI AMA VERGI YUKUMUZ AZALICAGINA ARTTI diye HERSEYI GECTIM BIR ALLAHIN KULU BILE SORMUYOR GECICI KONULAN DEPREM VERGILERI HAYATIMZIDA KALICI OLDU NE ZAMAN KALKICAK BUNLAR DIYE BIR TELEFON FATURASINDAN DEVLET %40 A YAKIN VERGI ALIYOR AKARYAKITTAN ALINAN VERGI %100,DUNYANIN OBUR UCUNDAKI ELIN JAPONU PETROL KAYNAKLARININ DIBINDEKI TURKIYEDEN DAHA UCUZA BENZIN ALIYOR BU YUZDEN ve kimse bunlari sormuyor askeri darbe sart fasist eli sopali bri diktator sart 40 sene zulum ve iskence yapican bu halka milelt ayaklanip egemenligi KENDI KANIYLA alana kadar bak bakalim o zaman makarna komur partileri, dunki bakkallar cakkalar ve ayaktakimi meclise girebiliyormu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 engin abiden saygılar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
becool Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 viktor lol. recall in da yaş kaç çok merak ettim söylesene kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 28 yasindayim.. Viktora katiliyorum.. Fasist bir yonetim sart.. Hatta tepeden inme demokrasi ve haklarin pekistirilmesi icin bence olusturulmus olan teror bu halki belkide ZOR yolan ulus millet olma yoluna sokmustur.. (anlayan anlar nedemek istedigimi) Koy bakayim ASKERI DABRBEYI kes 3 5 seyhi kaliytormu arapci milet.. Tehdit et bakayin arabi rusya ve cin destekli olarak kaliytormu amerikanci arapci.. uyanin yahu uyanin evlenmeyin cocuk yapmayin savasin bu dava ugruna.. aile dedigin kapitalis sistemin acizlestirmesidir toplumu.. 3 cocuk yap cocugun oldumu iste ICINDE INSAN SEVIGINE SICIYIM bitti savas... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 arapların en azından kültürü var bu kadar takmayın kafaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Breedan said: arapların en azından kültürü var bu kadar takmayın kafaya. Arap var arap var... Onlarda biliyor onalyida iste yokki eski osmanli kafa tutsun dunyaya korusun kardeslerini... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 yürü be viktor bee, bundan önceki darbeler tam olarak işe yaramamış, daha kallavisi lazım bee!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Recall06 said: Lopeth said: rezil bi kanal, atatürk, laiklik, demokrasi propagandası yapıyor adiler atatürk, laiklik, demokrasi bunlarin propagandasini yapmak rezillikse sende vatan hainisin... propganda - http://www.tdk.gov.tr/TR/SozBul.aspx?F6E10F8892433CFFAAF6AA849816B2EF4376734BED947CDE&Kelime=propaganda yani... Bir öğreti, düşünce veya inancı başkalarına tanıtmak, benimsetmek ve yaymak amacıyla söz, yazı vb. yollarla gerçekleştirilen çalışma, yaymaca: nedemek itedin daha acik konus... konuyu okuyordum da.. içtiğim portakal suyunu püskürttüm ve brapahaha şeklinde yeni bir gülüş geliştirdim.. yok klavye kirlendi ona yanarım şimdi.. efsaneymiş ya* said: bak bakalim o zaman makarna komur partileri, dunki bakkallar cakkalar ve ayaktakimi meclise girebiliyormu senin dediklerin olsa dahi bi sonraki seçimde koltukta olurlar.. kendimizi kandırmaya gerek yok, yönetmeyi/takip etmeyi değil tasmamızın çekilmesini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 huun said: ulan faturalara baktım bi daha; kaşe bile yok üstünde. kaşe olmayan fatura resmiyeti olmayan faturadır. 4 sene önce ben bi denetime girdim, nelerden ceza yedim duysanız aklınız gider. o faturayı eğer gerçekten maliyeye beyan etmişlerse abow diyorum. faturalar asil kopya degil, faturayi kesen de kalan karbon kopya. o kopyalarda kase olmaz. zaten kaseyi basanda kalan kopyalar. CHP'ye giden kopyalar da kase yoksa sorun vardir. numaralarin degismesine gelince, eger onayli matbaa bir hata yapip numalari yanlis basmissa maliyeden izin almak kaydiyla yine onayli matbaa okunur bir sekilde duzeltme yapip yeni numaralar basabilir. Eger yumurtali unakitan'ın emrindeki maliye mufettisleri bunlarda bir numara bulamamissa ben bu is olabildigi kadar dogrudur derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar