huun Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 ya aslında düşününce normal böyle olması. hatta tırışka firmaların çoğu konsol için oyun yapsa daha bile iyi olur. işten vaktini kaldırdığı zamanlarda günün yarım saatini bir saatini pc başında oyun oynayarak geçirmek isteyen kaymak bir tabaka için daha klas oyunlar yapılır. simülasyonlar başta olmak üzere, rpgdir şudur budur. pahalıya satar temiz satarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 güzel strateji, tycoon, RPG oyunlarının çıkmaması üzücü. bilmiyorum galiba sadece "satmıyor artık" diye yapılmıyor. level1 karakter kılıç salladığında etrafta şimşekler çakan, bana göre sadece "tuşlara bas tuşlara!" oyunu olan şeylerin tüm piyasayı sarması daha ağır oyunlar seven biri için acı. yapılan oyunların casual gaming sınıfına girmemesine rağmen sadece "daha çok level! daha çok düşman! niahaha!" basitliğini aşamaması oyun oynamamaya sebep oluyor. ancak bunun esas sebebi konsollardan çok genel oyuncu kalitesinin düşmesi sanırım. ben ve benim yaşımdakiler (-+10 diyelim) neredeyse ilk deli oyuncular kuşağından.. bizler grafiğin, görselliğin bir bok olmadığını biliyoruz. ancak şimdi ki çocuklar bilgisayar ile büyüyor ve azgın bir şekilde sadece grafik istiyorlar. ve piyasa bunu veriyor! sadece grafik! içi boş, eğlencesi yok, amacı yok ve sadece grafik! mesela crysis; "crysis süper, crysis harika!" ee crysis çok boş ve bana sorarsanız uzunca bir reklamdan başka bişi değil (bi oyuna göre çok kısa..) ancak kanıksanmış tabirle "halk bunu istiyor" indepentdent grupları desteklemek bir çıkış yolu olabilir. oyunları giderek daha kaliteli hale geliyor ve tavsiyelere kulak veriyorlar. Yarın öbürsü gün EA gibi bi şirket ruhlarını emmek için saldırırsa ne olur bilemem swh ancak şu an için oynadığım tek şey indie oyunlar. adventure mı? indielerden alıyorum, strateji mi? muzzy lane'in oyununu oynuyorum, rpg'mi fin'li arkadaşların oyununu oynuyorum.. oyun grafik değil de içerik vaad etsin istiyorum konsol oyunları ve benzeri yeni nesil pc oyunları ne yazık ki bu tadı vermekten çok uzaklar. zorlayıcı değiller, irdelemiyor, bir şey vaad etmiyorlar. kişisel olarak konsol oyunlarını (ve benzeri pc oyunlarını) tek başıma oynamaktan zevk almadığımı söyleyebilirim. oynamak için illa ki yanında birilerinin olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 dasaaa said: mesela crysis; "crysis süper, crysis harika!" ee crysis çok boş ve bana sorarsanız uzunca bir reklamdan başka bişi değil (bi oyuna göre çok kısa..) ancak kanıksanmış tabirle "halk bunu istiyor" bunu söyleyince dövücek gibi bakıyolar bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 öyle ama elinizi vicdanınıza koyun. allah aşkına oyun eski fps'ler kadar zevk verdi mi? "oynamam lazım! kesinlikle oynamalıyım" mı dediniz yoksa "lam aldım o kadar bari bitireyim be.." mi dediniz.. nasıl anlatsam bilemiyorum ki.. karnınız aç ve yemek yemek zorundasınız. yavan yavan bişiler yiyorsunuz. lezzetli değil.. bu yeni oyunlar öyle. ya da sadece kız arkadaşınız olsun diye birisi ile takılıyorsunuz ama hiçbir ortak yönünüz yok. bir aradasınız ama çok ayrısınız. o güzel deneyimi yaşatamıyorlar. mesela the house of the dead! çok alakasız bi atari salonu oyunu! ancak o kadar çok eğlendirmiş ki zamanında arkadaşlar ile ne zaman bi araya gelsek sohbeti yapılır. "lam adamları tutmuş yana kayarak giden zombiler vardı.. ilk dakikalarda evin içinde kapıyı açınca yaratığın biri tepeden iniyordu elinde baltayla!" oyunlar böyleydi.. şimdi "crysis, grafikleri harika! hemen hemen çoğu bilgisayar çalıştıramıyor full detailda" başarıya bak.. iki gram bal için iki çuval keçiboynuzu! kemirmeye devam, ha gayret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 laflardan cok ornekle gireyim: system shock in varisi diye bekledik, nefis bir oyun geliyor dedik: Bioshock! guzel kurgu, guzel dizayn, dusunulmus hikaye, ama ama ama... konsol kontrollerine benzeyen bir yapi, resmen son save alanindan geri gelerek olumsuzluk, guduk dusmanlar, oldukca kotu AI (insan bolum basinda bir merdiven altina cokerek kapi cikisindan her cikani vurur mu yahu?)., ayni koridorlari geciyor olma hissi, bariz belli olan bolumlendirme, harita dizaynlarinda guduk kalan bir bosluk hissi. sebep? konsol kirmasi olmasi, konsollar dusunulerek gelistirme asamasinda bir cok ogenin kirpilmasi. genel olarak tum oyunlardan soz edersek eger, ozellikle playstation icin, ps3 ve ps2 ye yapilipta pc ye uyarlandiginda ya da playstation ve pc de ayni anda gelistirildiginde guduk kalmayan bir oyun mumkun degil. xbox360 pc oyuncusuna biraz daha yakin bir platform oldugu icin en azindan orda etki biraz daha az. halbuki en azindan rpg ler (bkz: jade empire, kotor vs) xbox a once yapildiklarinda pc dede bir seye benziyorlar. biz de avunuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 dasaaa said: iki gram bal için iki çuval keçiboynuzu! keciboynuzua laf yok, ama bal için tüketmek sacma sounda o zaten. crysis de kötü bu arada. bu arada hem para kazanıp hem iyi oyunlar yapmakta mümkün, bakınız blizzard, sonuc acık değilmi? öte yandan bunun mümküniyeti, mmorpglerden veya en azından oyucuları orjinale zorlıyacak multipalyer desteğinden geciyo. E bu durumda bazı türlerin imkan tanımadığı bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 said: halbuki en azindan rpg ler (bkz: jade empire, kotor vs) xbox a once yapildiklarinda pc dede bir seye benziyorlar. biz de avunuyoruz. konsol rpg si :( .pc rpg si iyice söndü.gerçi en son çıkanları oynayamadım.öok da yok gerçi ::P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 e ben de house of dead'i sevmemiştim? içi boş sadece grafikten ibaret bir oyundu. napıcaz şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Ya console un da PC nin de artı yanları var ve bunlar oyun türüne göre değişiyor... FPS, RPG gibi oyunlar PC de daha iyidir gibi birşey söylemek zor... Bence de PC nin klavye+mouse interface i bu tür oyunlar için daha uygun ama bu tamamen alışkanlıkla alakalı bir durum. Konsol gamepad ine alışan bir adam da en az pc kadar verimli oynayabilir bi oyunu. Dreamcast zamanı gamepad le beni mahveden Quake III cüler vardı yani... ama RTS, MMORPG, ve özellikle on-line için geliştirilmiş oyunlarda PC daha üstün. Bunun tek sebebi kalvye mouse olayı değil, PC nin multitasking e izin veriyor olması. WOW oynarken bi yandan teamspeak ile arkadaşlarınla konuşurken bi yandan alt tab ile thottbota bakabilmek işin kilit noktası...RTS de de klavyedeki tuş kalabalığı oyun kazanmak için şart olabiliyor kısayol tuşları göz önüne alınınca... öte yandan spor oyunları, arcade oyunlar ve yarış oyunları console da çok daha zevkli oluyor bana göre. NFS yi PC de oynamaktansa PS3 te oynamayı tercih ederim mesela... o yüzden hangisi üstün diye bi tartışma yapılmamalıdır. Bİr oyuncu hangi tür oyunlardan daha çok hoşlanıyorsa ona göre yapmalıdır seçimini... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 işte oyuncu tercihini yapıyor da şirketler bu tercihleri ciddi olarak sınırlamaya başladı ki başlığın ana konusu bu durumu irdelemek. yoksa "konsol suxor" rantı değil ilk paragrafta yazdığım gibi. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 ne yalan soyleyeyim, ne futbol oyunlari, ne aksiyon, ne yaris oyunlari pek ilgimi cekmemistir bugune kadar. PES denen seyle 6 cisinda tanistim, oynadigim topu topu 5-6 keredir. ustelik evinde wii ve ps3 sahibi bir insanim. millet tapiyoruz zelda ya dedi, twilight princess i kosa kosa aldim wii ile geldim eve kurdum, eeee? tamam cok guzel oyun hakkaten ama pc oyuncusu zaten bu kalitede oyunlar goruyordu? halo deseniz, bu ne yahu? amerikayi bir daha mi kesfediyor bu konsolcular? vasat 3. sinif fps leri halo kalitesinde zaten. cikan her oyunun kontrollerde konsol kirmasi olarak ve sadece bu konsol usulu aksiyon dolu genre lere yonelmesi, ustelik bir de basitleserek yonelmesi rahatsiz ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 haloyu pc dede xboxdada oynadım pcde cok cok daha zevkliydi, güzel oyundur bence bu arada com tempolo dolu aksiyonlu şahane bi oyundur (half-lifetan iyidir bence. halflife lost gibi, yoktan pirim yapan oyun sınıfına giriyo benim gözümde. oynarken keyif alamadığım ruhsuz bi oyun) özellikle halo 2. öbür taraftan cok cok az sayıda oyun var konsol piyasasında pc ye cıkamıycak, hani wii geldide arttı sayıları biraz. Zelda pc ye de cıksaydı cokta güzel olurdu. mesela şimdi aklıma gelen baska konsol efsanelerine bakalım. ff serisi, kesinlikle pc de cok daha güzel bi interfacele cok daha seri ve zevkli bi sunumla cıkabilirdi cokda guzel olurdu. mgs serisi, aynı durum burdada gecerli aslında son oyunda analog joystickin özelliklerinden faydalanmışlardı ama ben mgs2 nın portunu gayet rahat ve zevkle oynamıştım pc deki kötü bi porttu (optimizasonu iyiydi aslında) kontroller acısından. bilimum spor oyunları, ki zaten cıkıyolar son derece sorunsuzlar. mario serisi, cıkmaması için hiç bi sebep yok. zelda, yukarda söledim zaten gta3: city of espirilibioyunnasıloyunnasılkatledilir, mouse klavye kombosuyla oyun dha zevkli gelmişti bana ama pek oynamadım ck bişey söliyemiycem ama sanmıyorum pc de daha kötü olduğunu. bilimum arcadeler, platformlar, shootlerlar, shootem/beatem up'lar, hepiciği gelebilir pc ye. yanı aslında konsolla pc nin tek farkı pc ye gidip bi kontroller alıp konsoldaki herşeyi yapabilirken bunu tartışmaz yazmak bile sacma. Demekki baska bi sebep var dimi konsolun hala hayatına devam edebilmesinin arkasında. iki acıdan bakalım üretici tüketici olarak, üretici için sebep ortada, tek ol olma imkanı oyun lisanslarında gelir elde etme bol bol ıvır zıvır satma falan filan. bundan 40 sene önce farkındaydı firmalar (40 olmadı daha sanırım) eğer pc yerine insanlar konsollarda oyun oynarsa daha cok kazanıcaklardı, e bunu savundular bunu zorladılar (baa baya zorladılar başka bi acıklaması yok bunun) tüketici için, bazı durumlarda konsol almak daha ucuz bi cözüm oyun oynamak için (ki cokta öle değil, ucuk paralar televizyon almak gerekiyo falan, e bide konsolu olupta bilgisayarı olmıyan insan kac tanedirki) daha pratik, salonda 2-3-4 kişi "LA LA LA LA" veya işte diline göre "Lé Lé Lé Lé" diye oyun oynamak gercekten daha keyifli olabiliyo. üreticilerin sebeplerini tartışaya gerek yok zaten, tüketici içinse ilk sorun biraz komik kacıyoken, ikinci sorunun aslında pek bi cözümü yok, lakin 3. sorun yine üreticilerden geciyor. Hayır neden pcler için salona kurulup 4 kişi button mash etme aparatı yok? bunun mantıklı bi acıklaması varmı? var aslında oda sony ve nintendo'nun varlığı. toparlamaya calıştıma ma cok karışık oldu af buyrun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 oha halo'ya half-life'tan iyidir dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 naaptın cüce eheh, halo iyidir de yani half-life fps tarihindeki 2-3 mihenk taşından biridir. konulu fps'e geçiş gibi birşeydi, ondan önce varsa yoksa eciş bücüş canavarların beynini patlat, kapı açmak için kart ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 said: tüketici için, bazı durumlarda konsol almak daha ucuz bi cözüm oyun oynamak için (ki cokta öle değil, ucuk paralar televizyon almak gerekiyo falan, e bide konsolu olupta bilgisayarı olmıyan insan kac tanedirki) daha pratik, salonda 2-3-4 kişi "LA LA LA LA" veya işte diline göre "Lé Lé Lé Lé" diye oyun oynamak gercekten daha keyifli olabiliyo. buna doğrudan +1 ps3 resistance tek başıma 40-45dakika dayanabildim. boğuyor, oynanmıyor.. pc'de yapabildiğimiz her şeyin o kadar limitlenmesi sıkıyor adamı. ama 2kişi çok salak bi şekilde eğlenilebiliyor.. said: öte yandan spor oyunları, arcade oyunlar ve yarış oyunları console da çok daha zevkli oluyor bana göre. NFS yi PC de oynamaktansa PS3 te oynamayı tercih ederim mesela... +1 ama bunun yarış kısmına katılamıyorum.. hani bırak gamepad'i dualshock'u falan g25 ile oynasan bile konsol yarış oyunları genellikle eski usül arcade oyunlarının yeni versiyonları gibi duruyor. çoğunda hasar falan yok, sürüş bi garip.. sanki FPS'lerde headshot koysunlar diye yapılan hedef yardımının başka bi türlüsü var gibi.. hem pc'deki habire update gelen simül.ler de yok. lfs2 ve benzeri oyunlar çoğu araba yarışı oyunundan çok daha üstün ve zevkli (diğer tarafta elle tutulur bi gt var bi de cmr) Pc'nin bi artısı da oyunların kişiselleştirilebilir olması..nası söyleyim. misal gta III, açın araçları editleyin, haritayı değiştirin ve kafanıza göre oynayın. veya rainbow six kurcalayın sağını solunu. genellikle basit bi hex editor ya da notepad veya oyunun kendi içinden çıkan programlar ile her şeyi değiştirin.. serbestlik güzel bişi konuya geri dönüp sırdanlaşan oyunlara bakarsak aslında bir sebebinin de sıradanlaşan oyun endüstrisi olduğunu görebiliriz. şirketlerin tekelci kuruluşlar altına girmesi bariz bir şekilde nefes almalarını zorlaştırıyor. emir belli "konsola da çıksın! nextgen öenmli, nextgen hede hödö!" olay bitti.. ölü, bayık senaryolu, sıkıcı, kontrolleri ve kamera açıları garip, tek yapacağınız şey düşünmeden tuşlara basmak olan bi oyununuz oldu. hayırsız olur inşalla!! çok spesifik olan oyunlar hariç pc oyununun sadece pc'ye yapılmasından yanayım. konsol oyunları da kendi içinde sistem değiştirebilir ama mümkünse sadece konsolda kalsınlar. (elbette bunun imkansız olduğunun farkındayım) ben yine de indie'lerden çok şey bekliyorum/umuyırym Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Sam said: naaptın cüce eheh, halo iyidir de yani half-life fps tarihindeki 2-3 mihenk taşından biridir. konulu fps'e geçiş gibi birşeydi, ondan önce varsa yoksa eciş bücüş canavarların beynini patlat, kapı açmak için kart ara. Esasında salt aksiyon, tempo, gaz, müzik, atmosfer gibi kriterlere bakarsan ciddi ciddi Halo çok daha güzel Half-life dan ama dediğin gibi HL nin türe getirdiği yeniliklere bakarsan sanki adamlar kendi başlarına yeni bir oyun türü ürettiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 ılk halo komik uzaylilarin komik sesler cikararak etrafta kosturdugu bir point-and-shoot tan oteye gitmiyordu. hele konsolda nisan almaya yardimci olan sistem insanin butun midesini kaldiriyor. serious sam oynar gibi hissediyor insan. bolum tasarimlarinin ise anahtar bulup kapi acmaktan cok bir farki yok. half life 1 gercek bir fps dir. hikayesi ile, actigi cigir ile. kiyas kabul etmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Zaten her şey yazılmış. Sonuçta konsol oyunu action, yarış, vs. için uygunken, pc mmorpg, rpg, rts, tbs de üstün. Konsol kullanıcısı memnun etmek daha kolayken adamlar neden pc kullanıcısı manyaklarla uğraşsınlar ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Cok kucumsemeyin Konsol oyunculugu. Xbox dedigimiz olayla tanisali 4 ay oldu ve acikca diyebilirim ki butun on yargilarimi bosa cikardi ve utandirdi beni. Konsol dedigimiz olay gayette guzel birseymis, ve ozellikle son bir kac fps gayet oynaniyor gamepadle de (ben de inanmazdim). Mesela COD 4 en cok oynanan multiplayer xbox oyunlardan biridir her halde... Konsola sans taniyin on yargili olmayin, maalesef artik oyunlar konsola gore yapildigi icin pc'ye port oldugu icin en mantiklisi asil yapildigi sistemde oynamak kanimca. oyle iste :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 burda da sattın azmo.. :P valla işte abim ps3 almıştı geçen yıl, anlata anlata bitiremedim resistance'dan, stranglehold ve cod4'ten aldığı keyfi ki kendisi doom 2'den beri fps'lerle haşır neşir olmuş birisi. ancak son yıllarda işi nedeniyle ancak haftasonları birkaç saatini ayırabiliyor ve o saatlerde de uğraşmak istemiyor pc'nin dertleriyle. ya da arkadaşlarını çağırdığında grup aktivitesi olsun istiyor tv karşısında. hak veriyorum yani konsolun belli bir hedef kitlesi olduğuna. ben şahsen kendim nes vaktinde çok istemiştim ama gameboy ile yetindim sonuçta, hoş gerçi o zaman pc grafikleri ve sesleri amiga'nın hayli gerisindeydi. hala amiga'da oynadığım oyunların dos sürümlerine bakınca çöp gibi geliyor. (:P) yalnız halo ile half-life arasında 3 yıl filan var yani, 3 yılda nerden nereye. halo'yu da kendi getirdiği araç kullanımı konusundaki yeniliği nedeniyle takdir ederim, bungie zaten canımız o ayrı. ama şunu rahatça söyleyebilirim ki half-life'ın açılışı abime "abi koş bunu mutlaka görmen lazııııım" diye bağırdığım tek sahnedir bugüne kadar. ki o ana kadar da belli başlı bütün fps'leri görmüş bir insandım quake 2'sine kadar. hani yapay zekada devrim diye anlattıkları zombilerin zigzag yaparak koşması. 8-) half-life'taki marineleri görünce anladık yapay zeka nasıl olurmuş heh yalnız dasaa, g25 ile en son gran turismo'nun demosunu oynadım ve diyebilirim ki olabildiğince gerçekçiydi bugüne kadar gördüklerim arasında. yarış oyunlarında sıkıldığım halde eğlendim de diyebilirim. pc'de cmr serisi dışında gerçekçi sürüş simülasyonu zaten hatırlamıyorum pek. ha bir de serious sam'e laf yok, quake 2 ile tarihe karışan doom günlerini yad ettirebilen tek oyun oldu 3d motorun egemen olmasından bu yana. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 half life marineleinin yapay zekasıda cok kasımış scriptten öteye gitmiyo hanı, yanlış kapıcak cıkınca triggerlar auk sabuk oluyo bi anda. onun dışında oyun genel amlamda bozuk tempo'lu, aha kopuyoruz diyosun 5 dakka olmadan gereksiz bi bulmaca içine giriyosun, aa sakin kafa kutu dizicez tuş basıcaz diyosun, etraftan bilmem kac tane yaratık geliyo tat vermiyen geyik bi aksiyon yaşıyosun. INANILMAZ YENILIK dediğimiz şeylerde cok cok da yenilik diyebiliceğim şeyler değil heleki deus ex falan varken etrafta. yanı kısacası öve öve bitiremediğiniz half life aslında cokta bişi değil. daha öncede azdığım gibi yarım senaryoyla "uuuu cok gizemli" şeklinde heycan yaratmakten öteye gitmiyo konusu, oyun temposu aksiyonu tırt,geriye npclerle interaction kalıyoki bu devrim half life'a ait değil, ha ui le ilgili bi kac cözümü var o konuda taktir edilebilinir. devrim devrim mihenk talı falan dediğiniz oyunun yanına deus ex koydumya mesela, bide thief koyun? oda fps. cidden oooooverrated bi oyun halflife üzgünüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 deus ex ile half-life arasında 2 (rakamla iki) yıl var, thief'i oynamak nasip olmadı stealth olaylarına ilgi duymadığım için, oynayan kıyaslasın onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Halflife vs. Thief. 2 sininde gonulumdeki yeri ayri. Ama illa tercih yapilacaksa thief in zombisiz, yaratiksiz, hayaletsiz bolumlerini tek gecerim, thief 3 teki yetimhane bolumu haric. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Sam said: deus ex ile half-life arasında 2 (rakamla iki) yıl var, thief'i oynamak nasip olmadı stealth olaylarına ilgi duymadığım için, oynayan kıyaslasın onu. Bullet in the head or knife in the back ? Yani cidden öldüresim geldi seni Sam. Yapılır mı bu bize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 valla dediğim gibi stealth olaylarına ilgim sıfır olduğundan, stealth ile azami ilşkim partili oyunlarda lockpick kasacak tip olsun ekipte gayesinden öteye geçmediğinden bütün olayı onun üzerine kurulu bir oyunu ne kadar övülse de alıp oynayasım gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar