Zegna Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 kaleci kimdir bilen varmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Genzo Wakabayashi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 doğru bildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 öff o şutu çeken adamın yerinde olmak istemezdim, gol oldu lan eheah derken kaleci kendini aşıp uçmaya başlıyo ve köt gibi kalıyosunuz ortada.öh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 penaltıyı cekende tsubasa heralde eheh harbi kim bu yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 saol ayaktan destek alarak zıplamıs bide yaw cok kral :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 bu cska moskova'nın eski kalecisi ovcinkov olması lazım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 asıl refleks bu http://www.youtube.com/watch?v=J6LqnUlYgmw&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 itiriyor bir de :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Coupet belki. Penaltı diğil de onun da benzer bi pozisyonu vardı. Hem benziyor da :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 totti tam bir loser ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 niye loser olsun canım canavar gibi adam; gerçi burda fena döt olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 italyanca sorulan bi soruya ingilizce bilmiyorum diye cevap verecek kadar salakmış diye duydum ben (öyle bişi yapmışta zaten ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 varmış evet öle şeyleri. hani bizde "yıldırım aktuna fıkraları kitabı" vardı ya işte onlardada totti fıkraları diye bi kitap varmış. aceto yazmıştı bişeler evvelden saftirikliğine dair ama futbolculuğuna laf söylemeyin ba ayıptır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Aiko koptum yalnız gormemiştim bunu...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=xMjBPwUzcvg heh resimde adı yazıyor Ataja Da Bravo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 harbi bravo :) saolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Claudio Bravo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 totti'ye laf yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Amele totti ehehhee :D Kaleci de cidden aşmış yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 totti tam bi loser bence de. bi fransız kaleci vardı iki kez üst üste hayvani bir kurtarıs yapmıstı. onun videosunu da bi koysanıza. buldum http://www.youtube.com/watch?v=OdbZAmDrWvM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 oha takımda böyle kalecim olsun, 2li defans oynatırım. süpermiş eleman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 toggie said: totti tam bi loser bence de. bi fransız kaleci vardı iki kez üst üste hayvani bir kurtarıs yapmıstı. onun videosunu da bi koysanıza. buldum bu arkadaş değeri pek bilinmeyen COUPET. fransanın en iyi kalecisi. barthez bile coupet benden iyi o hakediyor kaleye geçmeyi diyordu ama barthez ısrarı vardı hala takımda. bu kurtarış efsane zaten. bence buraya runje'nin sivas maçında çıkardığı pozisyonuda koymak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 cok var ya boyle kurtarıs, tamam bu efsane tabi de rustu'nun var bi ton, taffarel'in final'de henry'nin kafasını cıkardıgı top falan var. neler var neler. of euro 2008 geliyo hep aklıma, feci heyecanlıyım ben taksim'de falan boyle kalabalık bi yerde kırmızı beyaz insanlarla mac izlemeyi cok ozlemişim cok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 totti nin o penaltısını çıkaran hasan şaş dimi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar