Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wolverine and the X-Men

Fortuna

Öne çıkan mesajlar

2008 in sonuna doğru gelmesi beklenen yeni x-men konulu cartoon.

Plot:

Charles Xavier ve Jean Grey malikanede bir patlama sırasında ortadan kaybolur.Scott Summers bunalıma girer ve gider,daha sonra x-men dağılır.Rogue Brotherhood'a geçer.Wolverine ise bu kargaşada Beast ile X-men'i tekrar toplama peşindedir. (Bence wolverine gibi solo bir adam için çok karakter dışı olmuş.)Bu sırada mutant karşıtlığı halk arasında hızla yükselmekte ve devlette bu karşıtların arasında.

Plotu böyle bide trailer linki verelim:

http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&VideoID=29909977
Sosyal ağlarda paylaş

Wolverine solo bir adamdır ama aynı zamanda çok pis bir takım adamıdır :D

Marvel'ın şimdiye kadar tüm çizgi filmleri mükemmel olmuştur.
X-Men Evolution vardı mesela o da mükemmeldi.

Bir de baktım da, Spectacular Spider-Man diye bir seri çıkmış lan.
Iron Man'in de TV serisi gelcekmiş. enfes enfes.
Sosyal ağlarda paylaş

birincisi marvel değil dc olmuş cizimler, ne bu böle "batman. suxor knight of jet black cool gothic city"

ikincisi o nası title öle wolverine xman değilmi?

üçüncü.sü bu ne lan böle!?

edit: muzikler ne öyle(dedimki foo fighters girdi had yine muzikler iyi diyelim)
Sosyal ağlarda paylaş

cuce +1

cyc da emo olmus
bileklerini keser isallah

wolverine adi tutup diger karakterler fail duruma dustugunden wolverine fanboylarina yapilmis bisi bu

oynamayin wolverine le
adamin bir nuamrali akrakter olayini bozdunuz

bizim sevdigimiz badass wolverine nerde bu videodaki 3. sinfi amerikan savas filmelrinden firlamis zuppe nerde

mantik yahu!
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:

X-Men Evolution vardı mesela o da mükemmeldi.

+1 gerçekten o da baya iyiydi.Ben bunu da o kadar kötü bulmadım,özellikle Rogue'un karşıya geçmesi güzel bir dokunuş olmuş bence.Ama hakkaten şu wolverine'i böyle oyuncak etmeseler iyi olucak.Şimdi viktor deyince hele cidden bir tek arkada Amerikan bayrağı eksik.
Sosyal ağlarda paylaş

çizimler iğrenç, aynı evolution'ın çizimleri gibi olmuş ki o da iğrençti. wolverine aslında yalnız adam gibi görünse de bugüne kadar gruptan kopmadığına göre aslında adam da fazlası varmış demek ki. cyclops .mı g.tü dağıtmış anlaşılan jean kaybolduktan sonra, oysa ki uncanny x-men serisine bakıyosun, jean ölünce hemen emma frostla işi pişiriyo (erkek milleti değil mi =P), bu sefer birini bulamadı heralde. arch angel'ın rogue'u kucakladığı ana bir anlam veremedim, arch angel da mı brotherhood'a katılmış??!!! ayrıca magneto neden hiç görünmüyo? bunları izleyince öğrenicez sanırım heh.
Sosyal ağlarda paylaş

archangel'ın ceşitli kadınları kucaklayıpğ düşmekten kurtarması cok büyük bi klasiktir, kucaklayıp kurtarmadığı herhangi bi kadın karakter hatırlıyamıyorum şu anda.

archangel-brotherhood ilişkiside cok ucuk deil öbür yandan, nerdeyse herkezin brotherhoodla bi gecmişi var x-men serilerinde
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 ay sonra ...
5 bölüm çıktı 4 ünü izledim yorumum şu:

-Kimse ölmüyor.Civilian ölmüyor,polis ölmüyor,ölmüyor.Ama yani patlama oluyor sağ çıkıyorlar falan.Implied Death görünce sevinmiştim,ordakilerde hemen çıktı sağ olarak.

-Xhavyar ölmüyor.Jean'ı bilmem ama Xhavyar yaşıyorsa o da ölmez heralde.

-İzleyin bence bi bakın ama beğeneceğinizn garantisi yok.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...