Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

G.I.Joe the movie

fenris

Öne çıkan mesajlar

Bu hani kolu bacağı kafası beli falan komple oynayan küçük boy olanlar di mi? Öyle saçma sapan action man falan gibi değil yani. Onlardan arıyodum ben. En azından 90ların ortasından beri yoktu Türkiye'de hiç.

Edit: Çoğu değilmiş. 1-2 tane aradığım gibi var galiba (paket resmi çok küçük belli olmuyo) ama çeşit yok gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
  • 2 ay sonra ...
bu cuma geliyor bakalim gorucez nasilmis... terminator salvation ve transformers: revenge of the fallen dan sonra yazin son ve ucuncu bombasi diyorlar... ben gerci bir de sacma absurd ama eglenceli film olarak inglorious basterds'i bekliyorum quentin tarantino ve brad pitt faktoru var orda. g.i joe da sahiden bence de aksiyon figurlerindeki kostumleri giydirselermis daha iyi olabilirmis ama o zaman da biraz retro olabilirdi 2010 lu yillarda cekilen bir film icin
Sosyal ağlarda paylaş

Kostüm olayından gayrı bir eleştirim olmadı açıkçası, klasik kostümleri kullansalar her kurşunun teğet geçmesi gibi saçmasapan bir olay olması gerekecekti.

Favori karakterim Baroness taş gibi (tu)

Snakeyes ve Stormshadow oldukça karizma görünüyor

Tek eleştirim şu: Cobra Commander niye yok ortada hala
Sosyal ağlarda paylaş

gitmeden önce özellikle dikkat ettim türkçe dublajlısına gitmeyeyim diye hatta beyazperde'den bakmıştım. maalesef sitenin kurbanı oldum, filme girmeden önce gösterimdeki filmlerin afişlernin önünde dolanırken türkçe dublajlı yazısını görünce birkaç güzel söz sarfettim, o saatten sonra yapacak birşey yoktu zaten, ice age i ayrı tuturak türkçe dublaja karşıyım, orjinal izlerim filmleri ama bu patladı maalesef, buna rağmen filmden zevk alarak izleyebildim, gayet güzeldi. tavsiye edilir kaçırmayın derim.

not: şimdi bu başlığa gelip bir çok kişi filmin şurası burası mantıksızdı diyecek, bu filmlerde hala neden mantık arıyorlar anlamıyorum aksiyon bilimkurgu izleyin işte.
Sosyal ağlarda paylaş

İlk söylicegim sey film baştan sona action,cok az duraklamalar var filmden cıkınca ilk söyledigim sey ise:''İzlerken yoruldum''.Sinemada kesinlikle izleyin,bir saniye durmuyor.

Sevmedigim noktalar ise klişe manyaklıgı sonuna kadar kullanılıyor şaşmadan.Gercekten cok mantıksız sahneleri vardı G.I.Joe yu öne çıkarmak adına.Dünyada sanki baska savunma kuvvetleri ya da mekanizmalar yokmuscasına.Bi de artık Amerika yı gözümüze sokmasınlar baydı.

Sonuç olarak bol action,az dialog,klişe;ama sinemada keyifle izlenecek film.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...