ginaly Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 oha ciayco Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Eski oyuncak serisini tekrar sürerler mi acaba piyasaya filmin gazına gelip. Hemen alırım 1-2 tane sürerlerse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 ne zaman bu tarz şeylerde piyasaya ürünler sürülmedi ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 varki zaten hala onnar: joe G I :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Bu hani kolu bacağı kafası beli falan komple oynayan küçük boy olanlar di mi? Öyle saçma sapan action man falan gibi değil yani. Onlardan arıyodum ben. En azından 90ların ortasından beri yoktu Türkiye'de hiç. Edit: Çoğu değilmiş. 1-2 tane aradığım gibi var galiba (paket resmi çok küçük belli olmuyo) ama çeşit yok gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Kostümler olmamış. Çizgifilmdeki gibi olmazsa aXXo'dan izlerim, aç kalırlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=ZBfnQXWvatw /watch?v=ZBfnQXWvatw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 http://www.traileraddict.com/trailer/gi-joe/featurette-history G.I. Joe tarihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Cobraaaaaaaaaaaaa LALALAlalalaLlaLa Cobra comander için çeksinler bir film.Sadece o olsun.Hayatını anlatsın,böyle çocukluğundan başlasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Dukeü bi ben mi beğenmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 gijoe kısmını geç zate, ben cobra commander için izlerim bi tek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 soldaki cobra commander mış diyor bi sürü site. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 eski gijoe daha iyidir bunlar kostümlü kalpazan olmuş :( eskiler bir tshirt bir kot pantalon ve kocaman makinalılarla girişiyorlardı ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 abi kıyafetler ne hakketen ya crysis gibi. orji g.ı joe kıyafetlerini giydirsinler işte... x-men'de de öyle yapmışlardı uyuz olmuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 bu cuma geliyor bakalim gorucez nasilmis... terminator salvation ve transformers: revenge of the fallen dan sonra yazin son ve ucuncu bombasi diyorlar... ben gerci bir de sacma absurd ama eglenceli film olarak inglorious basterds'i bekliyorum quentin tarantino ve brad pitt faktoru var orda. g.i joe da sahiden bence de aksiyon figurlerindeki kostumleri giydirselermis daha iyi olabilirmis ama o zaman da biraz retro olabilirdi 2010 lu yillarda cekilen bir film icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Kostüm olayından gayrı bir eleştirim olmadı açıkçası, klasik kostümleri kullansalar her kurşunun teğet geçmesi gibi saçmasapan bir olay olması gerekecekti. Favori karakterim Baroness taş gibi (tu) Snakeyes ve Stormshadow oldukça karizma görünüyor Tek eleştirim şu: Cobra Commander niye yok ortada hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 arcane said: Kostümler olmamış. Çizgifilmdeki gibi olmazsa aXXo'dan izlerim, aç kalırlar! aç kalmaz onlar, yığmışlardır yine bissürü gizli reklamı. bütün bilgisayarlar dell, bütün arabalar ford olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 çizgi filmi hatırlamıyorum da ismini hatırlıyorum. aklımda hep "ciğer joe" olarak kalmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 İlk nickimi kazandırmıştı bu çizgi film bana Hawk karakteriyle. Ama çizgi filmde gençti Hawk burada daha oturaklı olmuş. Bakalım nasıl olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 fragmanı tekrar izledim yine etkilendim, 14:00 seasına gidiyorum nasıl olduğunu görücez ama çizgi film uyarlamalarından beğenmediğim çıkmadı hiç, benim gözümde daha izlemeden en az 8/10 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 gi joe dan nefret ederdim hep.ama filmin izleniri var :) siyah saçlı hatun kim bilmiyorum ama o saç ona yakışmış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 fena değilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 gitmeden önce özellikle dikkat ettim türkçe dublajlısına gitmeyeyim diye hatta beyazperde'den bakmıştım. maalesef sitenin kurbanı oldum, filme girmeden önce gösterimdeki filmlerin afişlernin önünde dolanırken türkçe dublajlı yazısını görünce birkaç güzel söz sarfettim, o saatten sonra yapacak birşey yoktu zaten, ice age i ayrı tuturak türkçe dublaja karşıyım, orjinal izlerim filmleri ama bu patladı maalesef, buna rağmen filmden zevk alarak izleyebildim, gayet güzeldi. tavsiye edilir kaçırmayın derim. not: şimdi bu başlığa gelip bir çok kişi filmin şurası burası mantıksızdı diyecek, bu filmlerde hala neden mantık arıyorlar anlamıyorum aksiyon bilimkurgu izleyin işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Gece 22:00 de gidicem bende, default mu türkçe heryerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 İlk söylicegim sey film baştan sona action,cok az duraklamalar var filmden cıkınca ilk söyledigim sey ise:''İzlerken yoruldum''.Sinemada kesinlikle izleyin,bir saniye durmuyor. Sevmedigim noktalar ise klişe manyaklıgı sonuna kadar kullanılıyor şaşmadan.Gercekten cok mantıksız sahneleri vardı G.I.Joe yu öne çıkarmak adına.Dünyada sanki baska savunma kuvvetleri ya da mekanizmalar yokmuscasına.Bi de artık Amerika yı gözümüze sokmasınlar baydı. Sonuç olarak bol action,az dialog,klişe;ama sinemada keyifle izlenecek film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar