Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ölüm ile ilgili bir soru

zlorwf

Öne çıkan mesajlar

insanlar ölür. bu gerçeği ister kabul et ister etme. başa çıkılacak bir durum da değil bu. 10'lu yaşların başında herkes bu gerçeği öğrenir, 10'lu yaşların sonlarında da bu gerçek doğrultusunda yaşamaya başlar; ancak ciddi olarak bu konuya takılıp kaldığını, aşamadığını düşünüyorsa profesyon yardım almalısın. hayatını etkilememeli bu durum.
Sosyal ağlarda paylaş

fotoğraf,film dövmeden daha etkilidir..

yüzünü unutucaksın, bütün kırışıklıklar anlamını yitirecek.

bi süre sonra gözlerini kapadığnda yüzübü kabaca hatırlayacaksın ama çiz deseler kalırsın, çıkaramazsın..

burnu nasıldı? ya kaşlarının şekli.. kulakları ne kadar büyüktü ki? gülünce gamze çıkıyor muydu yanaklarında?

dövme sana sadece onun öldüğünü hatırlatıcak ama fotoğraf onun seninle birlikte yaşadığını, var olduğunu gösterecek..

fotoğraf şeklinde dövme de olabilir tabii.. ama yapan adam kötğ olursa epic fail guy olarak gezersin..
Sosyal ağlarda paylaş

onu gerçekten yaşatmak adına yapılan saçmalıklardan uzak dur eğer ölenle ölmemek istiyorsan. o ölmeden önce hayatın nasılsa, o öldükten sonra da hayatını aynı yaşa.. yani dövme yaptirmakti, fotoğraf süsleyip asmaktı, onun eşyalarını kullanmaktı bunlardan uzak dur.
ben de bu dünyada en sevdiğim insanı kaybettim 15 gün sonra yokluğuna alıştım. ilk başlarda tabi çok özlüyorsunuz, üzülüyorsunuz.
zamana bırak..
Sosyal ağlarda paylaş

yazan oldu mu bilmiyorum bakmadım ama

yaşamak zorundasın çünkü sorumlu olduğun insanlar var hayatta onlarda seni seven insanlar.nasıl sen kaybettiğin yakının için üzüldüysen sen gidince de onlar üzülecek.ha bu intiharsa ecel değilseki çok yanlış çünkü arkada o kadar insanı üzüp yalnız bırakıosun.bu yüzden yaşamaya devam.
Sosyal ağlarda paylaş

Llama said:
Lexius said:
onu gerçekten yaşatmak istiosan vücuduna dövme yaptır her baktığında hatırlayacağın şekilde

saçmalık.

sana göre saçmalık bana göre çikolata.. ben dediğimi yaptım mutluyum bazı şeylerin anlamları vardır. dövmeler bence anlamları olduğu sürece özeldir - güzeldir

saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

Hayat zorluyor seni devam etmeye. Ama sebebin olması lazım. Mesela çoluk çocuklu çalışan kadın annem, hayatta en büyük varlığı olan annesini kaybetti. İnanılmaz yıkıldı. Ama 10 gün sonra 11. gün yas tutmasına hayat izin vermedi. İş güç var, ödenecek faturalar var, daha çocukları var okuyan iki tane onlar için devam etmek zorunda. Ama başka değer verdiğin kimse veya hiçbirşey yoksa alkolik olursun...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...