zlorwf Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Arkadaşlar, sevdiğiniz biri öldükten sonra hayata devam etmeyi nasıl sağlayabilirsiniz? Ölüyle ölmemeyi nasıl sağlayabilirsiniz? Bulduğum cevaplar çok saçma geliyor. Sorunuma bir cevabı olan var mıdır? Şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 hiç kolay değil. başın sağolsun. ne yapmaya çalışırsan çalış hayat o gittikten sonra sona ermiyor,sen son nefesini alana kadar bu dünyada bir şekilde yaşamak zorundasın ve gidenin arkasından inan yapabileceğin hiç bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 onu gerçekten yaşatmak istiosan vücuduna dövme yaptır her baktığında hatırlayacağın şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 İki üç dakika önce tam bu kararı vermiştim. Moralim inanılmaz düzeldi. Unutmaktan korkuyordum. Nasıl onu unutmadan sürekli yaşatabilirim diye düşünüyordum. Çok sağolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 zaman.. time goes on Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 bi show must go on dinler, onun da seninle devam etmesini isteyeceğini düşünür ve devam ettirirsin sen de ölene dek. cümle aşırı saçma oldu farkındayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 bence hayatına normal olarak devam et zaten zaman içinde herşey yoluna girer. başın sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 En fazla 2 hafta da alışıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
owshit Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Din böyle durumlarda çok işe yarıyor ahiret olayı falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 insanlar ölür. bu gerçeği ister kabul et ister etme. başa çıkılacak bir durum da değil bu. 10'lu yaşların başında herkes bu gerçeği öğrenir, 10'lu yaşların sonlarında da bu gerçek doğrultusunda yaşamaya başlar; ancak ciddi olarak bu konuya takılıp kaldığını, aşamadığını düşünüyorsa profesyon yardım almalısın. hayatını etkilememeli bu durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 owshit said: Din böyle durumlarda çok işe yarıyor ahiret olayı falan yok daha neler ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Dövme yaptırmana gerek yok bence ondan kalan özel eşyaları kullan ,yaşadığı ortamı mesela odanı ona ait şeylerle süsle resimini bulundur. bu şekilde yapabilirsin. başın sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Üstesinden gelinmez, sadece taşımaya alışırsın. Bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 unutuyorsun belli bir süre sonra yoksa sevdiğin o kadar insan ölecek, akıl mantık kalır mı adamda üzüntüden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 ahiret falan inanıyorsan, sonunda onunla olacağını falan düşün, pek bakmazssan o knulara, ve unutmaktan korkuyorsan dövme güzeldir dediğin gibi, unutmazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 fotoğraf,film dövmeden daha etkilidir.. yüzünü unutucaksın, bütün kırışıklıklar anlamını yitirecek. bi süre sonra gözlerini kapadığnda yüzübü kabaca hatırlayacaksın ama çiz deseler kalırsın, çıkaramazsın.. burnu nasıldı? ya kaşlarının şekli.. kulakları ne kadar büyüktü ki? gülünce gamze çıkıyor muydu yanaklarında? dövme sana sadece onun öldüğünü hatırlatıcak ama fotoğraf onun seninle birlikte yaşadığını, var olduğunu gösterecek.. fotoğraf şeklinde dövme de olabilir tabii.. ama yapan adam kötğ olursa epic fail guy olarak gezersin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 onu gerçekten yaşatmak adına yapılan saçmalıklardan uzak dur eğer ölenle ölmemek istiyorsan. o ölmeden önce hayatın nasılsa, o öldükten sonra da hayatını aynı yaşa.. yani dövme yaptirmakti, fotoğraf süsleyip asmaktı, onun eşyalarını kullanmaktı bunlardan uzak dur. ben de bu dünyada en sevdiğim insanı kaybettim 15 gün sonra yokluğuna alıştım. ilk başlarda tabi çok özlüyorsunuz, üzülüyorsunuz. zamana bırak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Lexius said: onu gerçekten yaşatmak istiosan vücuduna dövme yaptır her baktığında hatırlayacağın şekilde saçmalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Lopeth said: unutuyorsun belli bir süre sonra yoksa sevdiğin o kadar insan ölecek, akıl mantık kalır mı adamda üzüntüden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 yazan oldu mu bilmiyorum bakmadım ama yaşamak zorundasın çünkü sorumlu olduğun insanlar var hayatta onlarda seni seven insanlar.nasıl sen kaybettiğin yakının için üzüldüysen sen gidince de onlar üzülecek.ha bu intiharsa ecel değilseki çok yanlış çünkü arkada o kadar insanı üzüp yalnız bırakıosun.bu yüzden yaşamaya devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reb1rth Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 sende ölücen bir gün bundan iyi motivasyon mu olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Llama said: Lexius said: onu gerçekten yaşatmak istiosan vücuduna dövme yaptır her baktığında hatırlayacağın şekilde saçmalık. sana göre saçmalık bana göre çikolata.. ben dediğimi yaptım mutluyum bazı şeylerin anlamları vardır. dövmeler bence anlamları olduğu sürece özeldir - güzeldir saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Hayat zorluyor seni devam etmeye. Ama sebebin olması lazım. Mesela çoluk çocuklu çalışan kadın annem, hayatta en büyük varlığı olan annesini kaybetti. İnanılmaz yıkıldı. Ama 10 gün sonra 11. gün yas tutmasına hayat izin vermedi. İş güç var, ödenecek faturalar var, daha çocukları var okuyan iki tane onlar için devam etmek zorunda. Ama başka değer verdiğin kimse veya hiçbirşey yoksa alkolik olursun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sherbeth Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 aklına geldikçe, gittiği yerde huzur içinde olması için dua edebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar