Bone Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 http://www.apple.com/trailers/wb/getsmart/ İlginç bir filme benziyor Get Smart Biraz Austin Powers, biraz Johnny English andırıyor. Ortaya yeni bir ajan filmi çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Steve Carell bence son zamanları en başarılı komediyenlerinden. 40 year old virgin'de gülmekten karnıma ağrılar girmişti. Buda kesinlikle başarılı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Steve Carell + Alan Arkin + Rock = win (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 steve carell adamım ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 steve carell almış götürmüş filmi. çok iyi senaryo, çok iyi yönetmenlik beklemeyin ama 2 saatiniz de boşa gitmez. anna hataway de güzel zaten izlenir kılıyor filmi. steve carell da var. gayet güzel film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 çok komikdi ya bugun izledim:Dherkese tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 ben de dun izledim... mukemmeldi film ya, deli komikti, steve carell'a zaten laf yok eheh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Abovv.bu adam.bu adam.The office deki çatlak.Dark Knight'a gittiğimde fragmanını izlemiştim.Bunada giderim.Adamın mimikleri çok güzel,ve ani değişen yüz şekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Dün gece izledim, Gayet eğleniyorsun izlerken. gidin tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Bugün gittim. Anırarak güldüm. Uzun zamandır izlediğim en iyi komedi filmi. Kesin gidin izleyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 böyle filmler için sinemaya mı gidilir la,düşsün nete izleyelim dsfsdg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Baya güzeldi ya. Senaryo bi kere johnny english falan gibi sadece şebeklikten ibaret değil. Aralara çok güzel ve orijinal ajan filmi sahneleri serpiştirmişler. Senaryo güzel sayılır. Oyunculuk çok iyiydi. Tek kötü olan şey yönetmen. Artık kim yönettiyse epey başarısız buldum. bazı sahnelerin süresi ve kamera açısı olayı anlatmaya yetersiz kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 bebeğim oynuyor bu filmde =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 benim bebegim o! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 http://www.celebrity-sunglasses-finder.com/image-files/anne_hathaway_devil_wears_prada_chanel.jpg hayır benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 yirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Kadının yüzü filmde Micheal Jackson'a benziyor pek çok sahnede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 ağzını kırarım x 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tilthas Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Anna gün geçtikçe daha da güzelleşiyor.2 3 sene önce oynadığı prensesli falan bi film vardı.O zamanlar sadece tatlı suratı var diyip geçerdim, şimdi taş kategorisinde heh. Film gayet güzel bir tavsiye de benden. Filmdeki karakterleri önceden bilmek de ayrı bir tat katıyor filme.Great Khaliyi bilmeyen olabilir mesala o filmde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Anıra anıra güldüm. Steve Carell'ın şu tepkisiz tepkilerine bayılıyorum ya, şey mesela O filmin başlarında 99'u koşarken ilk gördüğü sahneden sonra ayağının üstünden araba geçinceki bağırması mesela, yaşlar geldi gözümden niyeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Chuck Norris espirisine sinemada sadece ben güldüm. Filmin en komik yerlerinden biriydi :). Steve Carell (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 DeBuffAndHeal said: Chuck Norris espirisine sinemada sadece ben güldüm. Filmin en komik yerlerinden biriydi :). aynen bn gittiğimdede o espriyi tek anlayan bendim. Uzun süreden sonra .....Movie olmayan ve başka filmlerden çalıp kendi kullanmayan düzgün bir komedi filmi izledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 -There 120 black ops snipers out there waiting for you. -I don't believe you. -How about 10 commandos? -I don't believe you. -What about Chuck Norris with a BB Gun? Ağladım ağladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 İlik gibi hatun olmuş anne hathaway yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Hakkaten hatun çok güzeldi ya. filmin sonlarına doğru iç geçirdim "bi gün de bana böyle bi hatun yar et allahım" diye ki celebritylere sulanan bi adam diilimdir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar