Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oynamaya hevesiysek 26 Nisan 2008 saat 20:30 gelin başlayalım.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet arkadaşlar en azından bir şansımızı deneyelim. Adminimize de söyleyelim skill artış hızını oldukça arttırsın. Toplanalım o akşam yeni karakterler açalım ya da eskileriyle gelelim. Belki bi 0 larlar dünyayı ?
Mesaj tarihi:
Lan server reklamı sandım varya..

Böyle tarih saat felan verince, açılıyoruz gelin kasın tam şu saatte felan gibi bir giriş bekliyordum post içeriğinde değilmiş. Şiştim.
Mesaj tarihi:
bir kaç ekleme daha yapayım hazır konu acılmışken

açıkcası pati uo tutmadı. Neden?
-Community içi olsun istendi dışarı duyurulmadı
-Oyanarım diyenler (misal ben) oynamadı yada karakter acıp bıraktı
-Oyuncu oyuncuyu çeker, aynı şekilde oyuncusuzluk da olan oyuncuyu uzaklaştırır kalan tek tük kişiler de gitti.
-Skill artış hızını bilmiyorum ama unattended macro dahi yasaklandı.

Ne yapılabilir?
-Kesinlikle dünya sıfırlanıp banner veya ufak çaplı bir iki reklamla duyurulabilir. Böylece zaten kısıtlı olan kaliteli türk uo serverı azlıgında bir kaç oyuncu edinilebilir.
-Kurallar biraz daha yumuşatılıp bokunu çıkartmadan multi accounta izin verilip macroya izin verilebilir.
-Skill artış hızları maksimuma getirilip oyunu oynayacak kısıtlı zamanı olanlar icin (misal ben) daha cazip hale getirilebilir.
-yeni açılmanın gazıyla server muhtemelen ilk hafta sonunda reklam yapılırsa 40-50 online görecektir. Buda daha çok oyuncuyu server'a taşır.

Server uzun zamandır çok ilgilenilmemesine ragmen hala up. E bos bos orada duracagına az bi itelemeyle bir şansı daha olabilir.

İki tane istegim var, bir, kim olursa olsun edit olmamalı karakedi uo ya baslıycam bana bi 2story log cabin verin ev dikecem dese dahi edit olmamalı. İki karar verilip yeniden yapılanma olacaksa bu acilen ve çok dallandırıp budaklandırmadan yapılmalı.
Mesaj tarihi:
önceden edit görmüş müydün ki :(

oyuncu sayısının az olması en büyük etkenlerdendi herhalde. fakat şu durumda sıfırlasak o kadar kişinin oynayacağını kim garanti edebilir? pati uo isteği de forumda bi başlıktan çıktı sonuçta ve orada evet evet açılsın diyenleri saysak herhalde baya büyük bi sayı ortaya çıkardı. ama nedense açılınca bi kısım insan çabuk sıkıldı hemen bıraktı oyunu, bi kısım ise hiç başlamadı bile.

ha, server boş duracağına işe yarayacaksa sıfırlayalım ben buna karşı değilim. skill artış hızını daha da arttırırız sorun değil. ama işe yarayacak mı?
Mesaj tarihi:
Bu serverda oynamadım ama daha önceki pati uo da editin kralı vardı şimdi o konuya girip tartışmanın bi alemi yok :)

Sıfırlandıgında insan gelecegini ise kimse garanti veremez. Ama bir tarih acıklanıp öncesinde reklam vs. yapılırsa zaten bomboş olan bir serverın yeni bir şansı olabilir diye düşünüyorum.
Mesaj tarihi:
Smoke said:
Bu serverda oynamadım ama daha önceki pati uo da editin kralı vardı şimdi o konuya girip tartışmanın bi alemi yok :)

Sıfırlandıgında insan gelecegini ise kimse garanti veremez. Ama bir tarih acıklanıp öncesinde reklam vs. yapılırsa zaten bomboş olan bir serverın yeni bir şansı olabilir diye düşünüyorum.

Yetemeyince edit vardi deniyodu hala devam ediyomus demekki.
Mesaj tarihi:
Ne demek yetememek? Yetkililer bile kabul etmişti edit oldugunu. savunma da arkadaşça oynuyorduk gibi bir şeydi. Editin allahı oldu o serverda.

Tekrar tekrar açılmasın o konu kapandı gitti sonuçta, yeni serverda olmasın yeter.
  • 1 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 4 ay sonra ...
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
uo kesin geridönecek ama ne zaman bakalım..
Mesaj tarihi:
ben patide oynamam çünkü %100 eminim ki edit olacaktır. artık isim vermiycem ama ne yazık ki aramızda uo yu severmiş gibi gözüken, server sahipleri ya da yetkililer edit yapıyor.

pati uo'da edit vardı..kimse yok demesin hatta sadece edit yoktu bir adamı keserdin insure'dan çıkardı item'ları saveden az önce restart atılırdı savesiz :)

pagan oldu..daha da beter oldu nebula'nın bünyesine girince.zaten nebulada edit vardı.paganda boku çıktı.paganda edit yapanlar halen burda aramızda.üstüne üstlük bundan 2 sene sonra nebula bünyesinde açılan başka bir runuo serverda yine patiden,nebula dan insanlar edit yaptı...

üzgünüm ama güvenemiyorum artık...
  • Yeni Oluştur...