Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Evet arkadaşlar en azından bir şansımızı deneyelim. Adminimize de söyleyelim skill artış hızını oldukça arttırsın. Toplanalım o akşam yeni karakterler açalım ya da eskileriyle gelelim. Belki bi 0 larlar dünyayı ?
Baluu Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Lan server reklamı sandım varya.. Böyle tarih saat felan verince, açılıyoruz gelin kasın tam şu saatte felan gibi bir giriş bekliyordum post içeriğinde değilmiş. Şiştim.
Smoke Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 uo'yu yeniden yükledim patiuo ya girdim, iki tur attım çıkıp full patch yaptım ve bir daha giremedim. çözülürse tekrar girerim seve seve.
Smoke Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 bir kaç ekleme daha yapayım hazır konu acılmışken açıkcası pati uo tutmadı. Neden? -Community içi olsun istendi dışarı duyurulmadı -Oyanarım diyenler (misal ben) oynamadı yada karakter acıp bıraktı -Oyuncu oyuncuyu çeker, aynı şekilde oyuncusuzluk da olan oyuncuyu uzaklaştırır kalan tek tük kişiler de gitti. -Skill artış hızını bilmiyorum ama unattended macro dahi yasaklandı. Ne yapılabilir? -Kesinlikle dünya sıfırlanıp banner veya ufak çaplı bir iki reklamla duyurulabilir. Böylece zaten kısıtlı olan kaliteli türk uo serverı azlıgında bir kaç oyuncu edinilebilir. -Kurallar biraz daha yumuşatılıp bokunu çıkartmadan multi accounta izin verilip macroya izin verilebilir. -Skill artış hızları maksimuma getirilip oyunu oynayacak kısıtlı zamanı olanlar icin (misal ben) daha cazip hale getirilebilir. -yeni açılmanın gazıyla server muhtemelen ilk hafta sonunda reklam yapılırsa 40-50 online görecektir. Buda daha çok oyuncuyu server'a taşır. Server uzun zamandır çok ilgilenilmemesine ragmen hala up. E bos bos orada duracagına az bi itelemeyle bir şansı daha olabilir. İki tane istegim var, bir, kim olursa olsun edit olmamalı karakedi uo ya baslıycam bana bi 2story log cabin verin ev dikecem dese dahi edit olmamalı. İki karar verilip yeniden yapılanma olacaksa bu acilen ve çok dallandırıp budaklandırmadan yapılmalı.
Sailor Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 önceden edit görmüş müydün ki :( oyuncu sayısının az olması en büyük etkenlerdendi herhalde. fakat şu durumda sıfırlasak o kadar kişinin oynayacağını kim garanti edebilir? pati uo isteği de forumda bi başlıktan çıktı sonuçta ve orada evet evet açılsın diyenleri saysak herhalde baya büyük bi sayı ortaya çıkardı. ama nedense açılınca bi kısım insan çabuk sıkıldı hemen bıraktı oyunu, bi kısım ise hiç başlamadı bile. ha, server boş duracağına işe yarayacaksa sıfırlayalım ben buna karşı değilim. skill artış hızını daha da arttırırız sorun değil. ama işe yarayacak mı?
Smoke Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Bu serverda oynamadım ama daha önceki pati uo da editin kralı vardı şimdi o konuya girip tartışmanın bi alemi yok :) Sıfırlandıgında insan gelecegini ise kimse garanti veremez. Ama bir tarih acıklanıp öncesinde reklam vs. yapılırsa zaten bomboş olan bir serverın yeni bir şansı olabilir diye düşünüyorum.
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Smoke said: Bu serverda oynamadım ama daha önceki pati uo da editin kralı vardı şimdi o konuya girip tartışmanın bi alemi yok :) Sıfırlandıgında insan gelecegini ise kimse garanti veremez. Ama bir tarih acıklanıp öncesinde reklam vs. yapılırsa zaten bomboş olan bir serverın yeni bir şansı olabilir diye düşünüyorum. Yetemeyince edit vardi deniyodu hala devam ediyomus demekki.
Smoke Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Ne demek yetememek? Yetkililer bile kabul etmişti edit oldugunu. savunma da arkadaşça oynuyorduk gibi bir şeydi. Editin allahı oldu o serverda. Tekrar tekrar açılmasın o konu kapandı gitti sonuçta, yeni serverda olmasın yeter.
Apache Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 uo bitti alternatif biseyler kurunda kapısalım
THARKAS Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 0lanirsa eskiler donmez. 0lanmasada donmez o ayri:)
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 paganın nasıl reklamı yapıldı hayvanlar gibi aynı şekilde bir reklamla fullenir server bir de sıfırlanırsa tamam işte.
HattoriHanzo Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 ben arada bi bakıorum ya bi 10-20 kişi görsem oynayacam ama 1 kişi var olmuoki bişey :) eger olsa biraz kişi çarşı olarak oynarız ama kimse yok
Esh Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 paticik ismindeki tanimadigin bir sunucuya girmek icin muhtemelen cicek cocuk ya da zapatista falan olmak lazim.
Fylonde Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 sıfırlansın server, haziran sonunda bence sınavdan sonra falan başlayanlar olabilir.
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 www.intense.gen.tr (pwp servarı) www.paganuo.com (normal sphere) İkisinden birinde oynuycak olan varsa haber versin. Veya bildiğiniz kalabalık, lagsız, sphere servar bilen varsa haber versin geleyim yanına.
HattoriHanzo Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 wou da oynamaya başladım ben
Zebilith Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 of ne kılıç yapardın sen paganda.
Silmarwen Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Klavyedeki sorundan kaynaklanıyo bazen o Pru. g başkalaşım geçirip q oluyor. v başkalaşım geçirip w oluyor. Keşke olmasalar
Pýtýk Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Beyler uo her şekil bitmiş artık Türk server kalmadı
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 uo kesin geridönecek ama ne zaman bakalım..
b1vRiP Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 ben patide oynamam çünkü %100 eminim ki edit olacaktır. artık isim vermiycem ama ne yazık ki aramızda uo yu severmiş gibi gözüken, server sahipleri ya da yetkililer edit yapıyor. pati uo'da edit vardı..kimse yok demesin hatta sadece edit yoktu bir adamı keserdin insure'dan çıkardı item'ları saveden az önce restart atılırdı savesiz :) pagan oldu..daha da beter oldu nebula'nın bünyesine girince.zaten nebulada edit vardı.paganda boku çıktı.paganda edit yapanlar halen burda aramızda.üstüne üstlük bundan 2 sene sonra nebula bünyesinde açılan başka bir runuo serverda yine patiden,nebula dan insanlar edit yaptı... üzgünüm ama güvenemiyorum artık...
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Abi az önce bir sosaria macerasını tekrar okudum fotoromanlarda of canım nasıl uo çekti:(
Öne çıkan mesajlar