Bone Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Seçtiğiniz bir aktörün oynadığı filmler arasında en sevdiğiniz, "bu aktör bu filmde en iyi performansını sergilemiştir" veya "bu aktörün bu filmini döne döne izliyorum, sanırım delirmiş olmalıyım" dediğiniz filmi söyleyiniz. Bunun üstüne birkaç kuple cümle şeyettiriniz. Türk filmi/Yabancı film farketmez, oturup izleyelim filmleri :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Primal Fear ve Fight Club'da Edward Norton var mesela, döndürüp döndürüp izlenebilecek. High Fidelity'de John Cusack, Dogma'daki Matt Damon ve Ben Affleck ikilisi, Superbad'de de McLovin ve polis ikilisi var bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 indiana jones. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Asteroth said: Dogma'daki Matt Damon ve Ben Affleck ikilisi, Superbad'de de McLovin ve polis ikilisi var bir de. Superbad'i izlemedim de sorayım dedim, Dogma'yı seven birisi Superbad'i de sever mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Kevin Smith filmleriyle pek benzerlik taşımıyor Superbad, daha çok American Pie tarzı "gençlik komedisi" türünde. Ama benim şu ana kadar izlediğim en kaliteli gençlik komedisiydi, Dogma'yla alakası olmasa da, izleyen birinin eğlenmemesi pek mümkün değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 alakasiz filmler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Edward Norton -> 25th hour Bruce Willis -> Die Hard 3 Kobe Tai -> Astroids Yun-Fat Chow -> Wo hu cang long Ava Devine -> 12 on One Matt Damon -> Bourne serisi Michael J. Fox -> Back to the Future serisi Clint Eastwood -> A Fistful of Dollars John Travolta -> Pulp Fiction Tom Cruise -> Scientology videoları Aria Giovanni -> Adriana Teresa Orlowski -> Go for It Bill Murray -> Lost in Translation Humphrey Bogart -> Casablanca Kevin Spacey -> K-PAX Sadri Alışıl -> Turist Ömer Uzayda lol, swh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 25th Hour ve Pulpfiction'a +1 veriyorum.. Ayrıca Johnny Depp ve Sweeney Todd ekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 johny depp edward sciorhands tir bence. jean reno leon (şaşırtıcı dimi) jamel debouze angela micheal j. fox bac to the future 1/3 david carradine kung fu (the series deniyo dimi) johny depp için benny and joon da diyebilirim bilemedim şimdi. alla alla aklım aktor gelimiyo resmen edit: travolta, saturday night fewer angela taylor Do You Wanna Know a Secret? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 dasaaa said: Tom Cruise -> Scientology videoları lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Matt Damon > Jason Bourne Clint Eastwood > Blonde (Spagetti Üçlemesi) ve William Munny (Unforgiven) Al Pacino > Michael Corleone (Godfather) ve Vincent (Heat) Marlon Brando > Paul (Last Tango in Paris),Don Vito Corleone(Godfather),Jor-El (Superman) ve tabii ki Walter Kurtz (Apocalypse Now!) (kalabalık oldu lakin adam efsane afds) Ewan McGregor > Big Fish ve Trainspotting Jodie Foster > Clarice Starling (The Silence of the Lambs) Edward Norton > Fight Club Brad Pitt > Interview With The Vampire,Fight Club,Snatch,Seven,Twelve Monkeys Tom Cruise > Interview With The Vampire,Collateral,Eyes Wide Shut,Minority Report Morgan Freeman > Unforgiven,Million Dolar Baby,Seven,The Shawshank Redemption Michael Douglas>Traffic,The Game Nicole Kidman > Eyes Wide Shut,Moulin Rouge Robert De Niro > Goodfellas,Taxi Driver,Racing Bull,Heat şimdilik aklıma gelenler,karakter isimlerini de yazayım dedim çoğunun ki aklıma gelmedi asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 25t hour- Edward Yukarda yazmış arkadaş...Harbiden muhteşem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 DarKRideR said: Clint Eastwood > Blonde (Spagetti Üçlemesi) Şurda uyarmak istiyorum, o film serisinin adı Spagetti üçlemesi değildir. Film türü olarak Spaghetti Western'dir. Çünkü İtalya'da çekilen biraz daha aksiyona yönelik Western filmlerinden biri. Ancak tek Spaghetti Western o olmadığı için adı da Spagetti Üçlemesi değil :P Yanlış hatırlamıyorsam adı "The Man With No Name Trilogy" idi. yanlış hatırlıyorsam Sam düzeltsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 macit koper-anayurt oteli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Robert De niro - Awakenings Julia Roberts - Closer Jason Statham - Crank Clive Owen - Children of Men Hugh Grant - Nothing Hill Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 edward norton - the score angelina jolie - girl interrupted natalie portman - v for vandetta malcolm mcdowell - clockwork orange hugh jackman - x-men Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Bone said: DarKRideR said: Clint Eastwood > Blonde (Spagetti Üçlemesi) Şurda uyarmak istiyorum, o film serisinin adı Spagetti üçlemesi değildir. Film türü olarak Spaghetti Western'dir. Çünkü İtalya'da çekilen biraz daha aksiyona yönelik Western filmlerinden biri. Ancak tek Spaghetti Western o olmadığı için adı da Spagetti Üçlemesi değil :P Yanlış hatırlamıyorsam adı "The Man With No Name Trilogy" idi. yanlış hatırlıyorsam Sam düzeltsin. Her yerde Dolar Üçlemesi olarak geçer,hatta ilk bu adla görmüştüm.Spagetti Western Üçlemesi,Man With No Name vs. tarzı şeylerde söyleniyor.Sabah uykusuzluğuma gelmiş zaten Spagetti Western Üçlemesi yazacaktım,haklısın o konuda :) Spagetti üçlemesi çok saçma kaçıyor asdfsda Ayrıca filmler İtalya'da değil Amerika'da çekiliyor diye biliyorum ben,İtalyan yönetmen çekiyor diye Spagetti demişlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 denzel washington - man on fire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 dasaaa said: Edward Norton -> 25th hour Kobe Tai -> Astroids lol, swh bildiğin kobe tai di mi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 DarKRideR said: Her yerde Dolar Üçlemesi olarak geçer,hatta ilk bu adla görmüştüm.Spagetti Western Üçlemesi,Man With No Name vs. tarzı şeylerde söyleniyor.Sabah uykusuzluğuma gelmiş zaten Spagetti Western Üçlemesi yazacaktım,haklısın o konuda :) Spagetti üçlemesi çok saçma kaçıyor asdfsda Ayrıca filmler İtalya'da değil Amerika'da çekiliyor diye biliyorum ben,İtalyan yönetmen çekiyor diye Spagetti demişlerdi. Dolar üçlemesi oke de, Spagetti üçlemesi diye hiç birşey duymadım bu film hakkında hehe. İlk defa sende gördüm Spagetti Üçlemesi diyen. http://en.wikipedia.org/wiki/Dollars_Trilogy "The Dollars Trilogy, also known as The Man with No Name Trilogy" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 DarKRideR said: Sabah uykusuzluğuma gelmiş zaten Spagetti Western Üçlemesi yazacaktım,haklısın o konuda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Spagetti Western üçlemesi de değil ki abi. Wikipedia'da bile öyle bişi görmedim yani. Şimdiye kadar da ilk defa duydum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Söyleyen çok adam duydum öyle ondan şey ettirdim,çoğu yerde de kullanırım,nedense aklıma ilk bu gelir hep :) Birkaç yerde de denildiğini gördüm.Üç filmde Spagetti Western adıyla ayrı ayrı adlandırıldığı için seriye böyle diyenlerde var yani.Neyse işte boş bir tartışma sadf Orjinali Dolar Üçlemesi tabii ki,neyse aynı şeyler hakkında kaç posttur tartışıp duruyoruz sdafsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Lee Van Cleef'in western filmleri rulz'dur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sherbeth Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 christian bale - american psycho johnny depp - charlie and the chocolate factory kirsten dunst - the virgin suicides kate beckinsale - underworld jim carrey - cable guy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar