Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WotLK - Mage Talentleri (ben yaptım holey)


Dragonmax

Öne çıkan mesajlar

Bunlar gerçekler veya benim kişisel merakım. Yinede karşı taraf bunun farkına varmasıyla ters tepki verebiliyor. Bu durumdada bu nick yakışır, çünki gelen ters tepkinin ardından Densiz konumuna düşüyorum :P.
(birde bunu şimdi uydurdum veya şöyle bir mesajları okuyunca aklıma geldi )
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

tabiki aşırı profesyonel bişiy olmadı ama en azından "ben şöle şöle özelliklerim büyülerim olsaydı" dediğim şeyleri toparlamaya çalıştım.

fireda çok fazla crik var farkındayım. nerf lazım oraya. frosta da biraz daha buff lazım. arcane ise fit oturdu gibi dicem ama bilmiorum.

ayrıca her spece 1 dmg over time koydum. ve her dot a bir de cd koydum. artı regent vs ve mana costlarını da yüksek tuttum. dot koydum çünkü mage e gerçekten bikaç dot lazımdı. tbc boss figltlarında durarak patates çuvalı gibi dmg yapma durumu nerdeyse hiç olmadığı için (yani eski wow instance bossları gibi) mage dps yapamıyor. bi şekilde koşmak hareket etmek kaçmak durumları söz konusu, o yüzden bu koşturmadaca dmg eksiğini spece göre 1 tane dotla az da olsa kapatmak ve bu dotların da sadece dmg yapmaktan öte işe yarar bişeler olmasını istedim. (keşke olsa)

ayrıca bu speci 3 hafta önce, sabaha kadar oturup uyumadan birini beklemek zorunda olduğum bir boşlukta yaptım. evet zamanım çok evet yapıcak işim yoktu cık cık...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya yeni talent yaparken talentin içeriğini bi güzel düşünüp yazdım ama bu talentlerin isimlerinin ne olacağı konusunda kaldım. yani yeni bi talent olsa adı ne olur?? eh yeni 30 tane talent olsa okadar adı nasıl bulursun. haliyle SALLADIM tabi. başka naapıcam.

ayrıca ethernal mind talentine de 5% base manayı ben koymadım. arkadaşıma balancelaması için vermiştim gitmiş mana cost koymuş davar. ona hiç mana konurmu -.-'

bir de frostu da isterseniz beraber yapalım arkadaşlar =) yollarız blizzarda negzel.

bi de arcane de benim enn sevdiğim talent de wand specialisation =P


ayrıca frost evet eksik kaldı haklısınız yannız, frosta şöle abartı ötesi bişey verince daha fazla şey vermekten çekindim. over power ötesi over power bişey olur gibi geldi..

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...