roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Duman konseri istiyorum acilen. İTÜ nünkine gidemedim, Boğaziçine veya marmaraya gideceğim kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 sabancıya gelio duman 27 mi 28 mi ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 İTÜ'de dün gece Tarkan baya iyiydi. Yeni şarkıları araya serpiştirdi genelde eskilerden gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 İstanbul Üniversitesi Bahar Festivali 2009 11 Mayıs Pazartesi günü başlıyor! Bu sene 11-15 Mayıs tarihlerinde Avcılar’da ve 16-17 Mayıs tarihlerinde Beyazıt’taki, gece-gündüz çeşitli aktiviteleri ve kulüp etkinlikleriyle dolu bu kültür –sanat festivaline davetlisiniz! Bu sene çeşitli müzik tarzlarının olduğu bir program düşündük. Umarız ki, herkes memnun kalır... Festival Süresince Tüm Konserler ÜCRETSİZDİR! Festival Programı Aşağıdaki gibidir: 11 Mayıs Pazartesi (Avcılar Kampüsü) 16:00 İnteraktif Heykel Çalışması 18:00 Avcılar Belediyesi Tiyatro Topluluğu Gösterisi “ADA” (Oditoryum) 18:00 Alt Grup Konserleri 20:00 Havai Fişek Gösterisi 21:00 KONSER: “BETÜL DEMİR”********************************************************** 12 Mayıs Salı (Avcılar Kampüsü) 12:00 Kültür Kulübü Dans Topluluğu Gösterisi (Oditoryum) 13:00 Kültür Kulübü Halk Oyunları Topluluğu Gösterisi (Oditoryum) 15:00 Orhan Ayhan Söyleşisi (Oditoryum) 15:00 İnteraktif Resim Yarışması 17:00 Avcılar Belediyesi Türk Sanat Müziği Konseri (Oditoryum) 18:00 Alt Grup Konserleri 21:00 KONSER: “DOLAPDERE BIG GANG"************************************************** 13 Mayıs Çarşamba (Avcılar Kampüsü) 13:00 “Sonbahar” Film Gösterimi (İletişim Fakültesi Cep Sinema Salonu) 14:00 Bisiklet Yarışı 15:00 İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Türk Sanat Müziği Konseri (Oditoryum) 15:00 Panel: “Sonbahar” 16:00 İnteraktif Heykel Çalışması 18:00 Alt Grup Konserleri 20:30 Avcılar Belediyesi Tiyatro Topluluğu Gösterisi (Oditoryum) 21:00 KONSER: “MANGA” ************************** 14 Mayıs Perşembe (Avcılar Kampüsü) 14:00 Kültür Kulübü Sinema Topluluğu Film Gösterimi (Oditoryum) 18:00 Alt Grup Konserleri 20:30 Avcılar Belediyesi Tiyatro Topluluğu Gösterisi (Oditoryum) 21:00 KONSER: “DJ HÜSEYİN KARADAYI************** 15 Mayıs Cuma (Avcılar Kampüsü) 13:00 Kültür Kulübü Tiyatro Topluluğu Gösterisi “Keşanlı Ali Destanı” (Oditoryum) 15:00 İnteraktif Heykel Çalışması 18:00 Alt Grup Konserleri 20:00 Havai Fişek Gösterisi 21:00 KONSER: “MFÖ”****************************************** 16 Mayıs Cumartesi (Beyazıt Kampüsü) 11:00 Sanat Rüzgarı Sergisi (Rektörlük Giriş Holü) 15:00 Bandista 16:00 Canlı Müzik Dinletisi (TSM,THM,Özgün Müzik) 18:00 Muzika Ritmik 18:00 Alt Grup Konserleri 20:00 KONSER: “NEM” 21:00 KONSER: “MOĞOLLAR”************************************ 23:00 KONSER: İlker Uncuoğlu 17 Mayıs Pazar (Beyazıt Kampüsü) 11:00 Sanat Rüzgarı Sergisi (Rektörlük Giriş Holü) 12:00 Hummer DJ Party 15:00 Florance Nightingale Y.O. Tiyatro Gösterisi “Keşanlı Ali Destanı” 16:00 Canlı Müzik Dinletisi (TSM,THM,Özgün Müzik) 18:00 İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı GREASE Müzikali (Açıkhava) Festival boyunca gerçekleşecek diğer aktiviteler; -İşletme Fakültesi Fuaye Alanında Kültür Kulübü Fotoğraf Topluluğu Sergisi -Resim Sergisi ve Açık Hava Heykel Sergisi ULAŞIM • Haftaiçi hergün; Beyazıt, Bahçeköy, Çapa, Cerrahpaşa Kampüsleri’nden Avcılar Kampüsü’ne ücretsiz servis kalkacaktır. Servis Saatleri : 17:00, 18:00, 19:00 • Cumartesi- Pazar Günleri; Avcılar ve Bahçeköy Kampüsleri ile Taksim Meydanı’ndan Beyazıt Kampüsü’ne ücretsiz servis kaldırılacaktır. Servis Saatleri : 17:00 ve 18:00 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 yıldız da belli oldu. 25 MAYIS PAZARTESİ Erkin Koray 26 MAYIS SALI Pinhani / Bülent Ortaçgil 27 MAYIS ÇARŞAMBA Kurban / Çilekeş 28 MAYIS PERŞEMBE Dolapdere Big GANG 29 MAYIS CUMA Bedük / Yasemin Mori Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 ege üniversitesinde şenlik yürüyüşünde bir öğrenci kalp krizinden ölmüş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 huuw yıldızınki iyiymiş ya kıskandım =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Bide ben yazayım. ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ BAHAR ŞENLİKLERİ KONSER PROGRAMI 12 Mayıs Emre Aydın 13 Mayıs Gece Yolcuları 14 Mayıs Nev 15 Mayıs Mercan Dede Emre Aydın ve Gece yolcuları konserlerinde olabilicem neyseki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 çok leş program yapmış uludağ. gitmeyerek tepkimi koyucam akşam konserlerine! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 yıldız güzel yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 ortaçgil seyretmek lazım yıldızda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 ben yıldıza gittim çok güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Masquerade said: çok leş program yapmış uludağ. gitmeyerek tepkimi koyucam akşam konserlerine! Ben bi bu akşam Emre Aydın'a gidicem,keşke Grup Gripin'le beraber gelselerdi. Ama leş bi program olmuş,geçen sen Şebo yetmişti tek başına,aah ah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 CthuLhu said: yalnız müslüm gürses çıksa efsane olur be neyini beğenmiyorsun ne bileyim şok oldum abi :D program da şu şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 erucalavera said: yıldız da belli oldu. 25 MAYIS PAZARTESİ Erkin Koray 26 MAYIS SALI Pinhani / Bülent Ortaçgil 27 MAYIS ÇARŞAMBA Kurban / Çilekeş 28 MAYIS PERŞEMBE Dolapdere Big GANG 29 MAYIS CUMA Bedük / Yasemin Mori seneye davutpaşada yapıcaz olm senlikleri,hırs yaptık biz eli maşalılar olarak,çimlerimizde yazılıyorr ohhh=P saka maka fena deil liste,bülent ortaçgil öncesi kesin gene evlenme teklifi var.hissediyorum sdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 çocuğumu keserim davutpaşada yaparlarsa sdf yalnız cidden beklediğimden iyi çıktı benim de. çok tırt olcak diye şartlandığımızdan mıdır nedir sevindik genel olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 obsesifik said: CthuLhu said: yalnız müslüm gürses çıksa efsane olur be neyini beğenmiyorsun ne bileyim şok oldum abi :D program da şu şekilde çok güzel bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Geçen senelerde daha iyiydi.. bu sene bizim rektör içeri girdi fln ya çok fazla üstüne düşülmemiş yani ki 1 ay öncesinden belli olurdu bizim program 1 hafta kala açıklandı bu sene.. ama dediğin gibi güzel gene de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 erucalavera said: yıldız da belli oldu. 25 MAYIS PAZARTESİ Erkin Koray 26 MAYIS SALI Pinhani / Bülent Ortaçgil 27 MAYIS ÇARŞAMBA Kurban / Çilekeş 28 MAYIS PERŞEMBE Dolapdere Big GANG 29 MAYIS CUMA Bedük / Yasemin Mori 26 mayıs ve 27 mayıs iyiymiş.kurbana gelirim belkim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 gsü'de babazula'yla shantel varmış gidiyoruz akşama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Bedük ve Demet Akalın ayrı günlerde konser verecekmiş bizde. Hüseyin Karadayı & Ege Çubukçu konseri de olacakmış ama iptal edilmiş. Nasıl bir okuluz anlamadım ki... Öte yandan feribot partisi var sanırım bu akşam ya da yarın akşam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 feribot partisi ne arda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 yıldıza nekropsi de geliyomuş pek bi sevindim bu habere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 bu akşam 22.00, kabataş'tan kalkıyormuş http://www.facebook.com/event.php?eid=81842701622&ref=nf#/event.php?eid=67889854057 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 erucalavera said: yıldıza nekropsi de geliyomuş pek bi sevindim bu habere Aynen. Ortaçgile de aynısı oldu zira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar